-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.861
günaydın canım naber nasılsın?
iyi diyelim iyi olalım canım..uykum var biraz :) sen nasılsın?
iyiyim canım bendede uyku çok var neler yapıyosun anlat iistersen biraz bizde kaynaşalım canım:)
işte bi taraftan iş bi taraftam ramazan eşimden ayrıyım çok bunalmış sıkılmış bir haldeyim de yine de gülmeye çalışıyorum :) böyle anlat diyince de kendimi yarışmada gibi hissettim aklıma bişey gelmiyor :) soru soruşalım bence :)
aynı valla ramazan ama ben kalkmadıgım halde uykusuz kalıyorum bide kalkanları düşünemiyorum canım yooo yarışmada degiliz :) ama dedidgin gibi soru sorupta olabilir canım :) hayat her zaman gülmeye deger canım her ne kadar mecbur olmasanda
ay kesinliklee ben de kalkmıyorum uykusuzluk açlıktan beter :) haklısın herzaman gülmeye deger aslında gülmemek için fazla da sebep yok ama işte biraz fazla bunaldımsenin bi sevdiceğin vardı değil mi ufukta evlilik filan var mı?
evettt sevdicegim var canım ama ufukta şu aşamada henüz evlilik gözükmüyo en az 2 sene var okulu var daha bitmedi çünkü 2 yıll bitti 2 yıl da açıktan okucak ben en azından bi söz olsa diye düşünüyorum aman hayırlısı neyse o olsun:) canım bence bunalma canım bunlar gelip geçici şeyler rabbim gelip geçmeyen şeylerden uzak tutsun bizleri
çok haklısın canım..hayırlısıyla inşallah siz de tam anlamıyla kavuşursunuz..bizim 2.yılımız bitti ama evliliğimizin 1 yılı ayrı geçti..şuan o eski zamanlardaki heyecan yine var her görüşeceğimiz zaman :) resmen tekrardan flört ediyoruz..çok tatlı zamanlar sen de kıymetini bil
öyle yapıyorum zaten canım evet ilk başlarda ço çekinirdim sevdicegimden ama şimdi öyle degilim canım gezerken tozarken rahat rahat sarılıyorum öpüyorum ben onu çooooookkkkk seviyoum yaa rabbim herşeyin hayırlısını versin :) ne kadar gzl işte canım evliliginiz yaşlanmamış benim abim evleneli 7 ay oldu gelin diyoki biz sanki 20 senelik evliyiz gibi geliyo bana diyo ndn öyle söyledigini hiç anlamıyorum ama
evliliği canlı tutmak lazım yoksa insan çabuk sıkılan bi yaratık :) sevmek çok güzel insanın mutluluk hormonunu salgılamasının en kolay ve en güzel yolu :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)
merhaba hanımlar
amin inşallah canım eeee bebiş istemiyomusun ben seviyorum ve oda seviyo:)
aa istemez olur muyum :) hatta acaba mı diye sorup duruyorum kendime ama henüz adet tarihime çok var 26-27si gbi bekliyorum..bu ay evime gidebildiğim için eşimle 2 kere birlikte olabildik. biri adetimin 7. biri 9. günü..yani biliyorum yok bişey ama sürekli olan kasık agrım ve yumurtlama tarihinden beri devam eden akıntım düşündürüyor beni :) keşke olsaa :)
17 yaşındayım,kız meslek lisesinde okuyorum çocuk gelişimi bölümünde..Hakim olmak istiyorum o yüzden eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum.İstanbulda oturuyorum.
hadi hayırlısı canım inş istedigin meslegi eline alır gzl bi hakim olursun tatlım bende 25 yaşındayım çalışıyorum asistanım bende istanbuldayım neresinde oturuyosun canım aslen nerelisin ben trabzonluyum
İnşallah ablacığım Giresunluyum ben Beylikdüzünde oturuyorum
hmmm sanki biraz uzak gibi geldi bana canım ben ümraniyede oturuyorum :)ne gzl arkadaşlıklar kurarız biz şimdi canım hayırlısıyla:)
İnşallah ablacığım