Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ayy inşallaaah inşallaaah :) canım memurum ben inşallah 1 senem ağustosta doluyo eylül gbi eş durumu tayini isteyeceğim bakalım hayırlısı :)

ayy inşallaaah inşallaaah :) canım memurum ben inşallah 1 senem ağustosta doluyo eylül gbi eş durumu tayini isteyeceğim bakalım hayırlısı :)

hadi hayırlısıyla bi hamile olda canım sonra eş tayininde çıkınca gidersin eşinin yanına mutlu mesut geçer bebişle birlikte ohhh ne kadarda gzl olur :) hayırlısı canım benim rabbim bebek isteyene versin istemeyene istedigi zaman versin caanım :)

ayy gözümü bi kapasam bi de açsam ki evimde yatağımdayım bebeğim de benimle :) o an aklımı bırakırım heralde mutluluktan :)) amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)

günaydın kızlarrrr :) nasılsınız bakalım...size güzel haberimi vereyim dün nikahım oldu :) çok duygulandım bir ağladım bir güldüm değişik karışık duygu halindeydim anlayacagınız.bir ara fotolarımı paylaşıcagım sizlerle..:) Rabim isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin.yuvası olanıda mesut eylesin inşallah.

bu arada yeni hatunlar görüyorum burada hepinize merhaba

ayy gözümü bi kapasam bi de açsam ki evimde yatağımdayım bebeğim de benimle :) o an aklımı bırakırım heralde mutluluktan :)) amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)

canım sana özelden msj atıcam mail adresin varsa ekle beni konuşuruz ordan daha rahat olur ben sana hemencecik ısındım canım bebişleri ben çok seviyorum nerde bebek görsem yapışıyorum direk bebege canım kardeşimi de biz istedikte annemler hemen yaptı ama cabuk büyüdü sanki şuan 13 yaşında:)

günaydın canım eskilerden sen sanırım iyiyz sen nasılsın eskiler kendilerine yeni topic açıp gittiler:)bu arada nikahın hayırlı olsun canım rabbim tüm sevenleri kavuştursun inş.

merhaba :) Allah mutlu mesut etsin inşallah..

günaydın canım eskilerden sen sanırım iyiyz sen nasılsın eskiler kendilerine yeni topic açıp gittiler:)bu arada nikahın hayırlı olsun canım rabbim tüm sevenleri kavuştursun inş.
çok teşekkür ederim canım amin inşallah.. evet ben eski sayılırım bu eskicikler nireeee gitti bana haber vermeden bu arada tanışalım adım yağmur 26 yaşındayım finans sorumluyum sen?
merhaba :) Allah mutlu mesut etsin inşallah..

merhaba cnm :) amin Allah razı olsun :)

yes gırgır diye i tppic var canım oraya attılar kendilerini ben kübra 25 yaşındayım asistanım

cok sagol cnm iş günün nsl geçior bnm bugün hiç çalışasım yok mesela :)

yogun canım ne kadar çalışmak istemesemde mecbur çalışıyorum yoksa sonra birikiyo hiç yapmak istemiyorum daha sonra canım senin nasıl gidiyo uyku olmasından başka sıkıntım yok canım:)

canım msjını gördüm ancak ben hala msj atamıyorum.ayrıca kurum bilgisayarından girdiğim için mail adresime girip ekleme yapamıyorum :) kurum mail adresimi özel msj atabildiğim zaman yazacağım canım.. ayy ne güzel yaa el bebek gül bebek sizin için :) hayırlısıyla bize de nasip etsin Rabbim :)

anladım canım zaten msj sayısını 50 ye çıkarmadan özel msj atamazsın tmm canım özel msj atacagın zaman yazarsın canım hayırlısı herşeyşn tatlım:)

yogun canım ne kadar çalışmak istemesemde mecbur çalışıyorum yoksa sonra birikiyo hiç yapmak istemiyorum daha sonra canım senin nasıl gidiyo uyku olmasından başka sıkıntım yok canım:)

kolay gelsin cnm bnmde yoğun malesef bu uykuyu ne yapıcagızzz ya bnde kahveyle yaşıyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…