- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.841
ben 26 yaşındayım şimdilik erzurumda memurum eşim çanakkalede nasipse eylül gibi eş durumundan tayinim olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 26 yaşındayım şimdilik erzurumda memurum eşim çanakkalede nasipse eylül gibi eş durumundan tayinim olacak :)
hmm anladım hayırlısı peki eşinle hiçmi görüşmüyosun yoksa arada bi gelip gidiyomu canım yani egerki öyleyse hamile olabilrsin bende 25 yaşındayım bekarım sevdicegim var onla beraber mutlu mesut gidiyoruz nasip
İzin hakkım yok maalesef bu yüzden ayda 1 haftasonu istanbulda buluşuyoruz :) gecen 1 haftalığına rapor alıp evime gidebildim aylar sonra :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :
teşekkür ederim rabbim sizide biran önce kavuştursun o zaman canım mail adresin varsa varsa özelden msj at bana mailden yazışalım canım
iyiyim canım sen nasılın tek kaldıgım için o kadar üzüldüm ki anlatamam dolanıyorum dolanıyorum ama hiçbişey yok neyseki sizler varsınız sevindim:)
sağol canım :) özelden msj atmaya çalıştım ama özel msj sayınız 50 olana kadar sadece yönetici ve moderatörlere msj atabilirsiniz diye uyarı veriyo :) sabah 8 akşam 5 burdayım ben şimdilik anca burdan heralde :) mail adresi burdan verilmiyor sanırım.
bende ayni sekilde dolaniyorum acikcasi yei oldugum icin tam hakim degilim onun icin biraz zorlaniyorum ama alisicam
kusura bakma canım ben sayını unuttum üst yazılarda anasayfa tarafında geyiksohbeti diye biyer var orda msj sayını doldurmak için msj yeri çıkıyo canım istersen oraya girebilirsin yada buralardan yazışabiliriz farketmez msj sayın dolana kadar bende sabah 8 aakşam 5 benimde canım:)
sen ne işle uğraşıyosun? bugünlük burdan olsun yarın artık msj sayısını doldururuz ozaman :)
alışırsın canım benim en çok ben diyodum nası yapıcam nası edicem diye ama bak maşallahım var yine mail adresin varmı canım mailini yaz istersen özelden msj sayın dolmuş
alışırsın canım benim en çok ben diyodum nası yapıcam nası edicem diye ama bak maşallahım var yine mail adresin varmı canım mailini yaz istersen özelden msj sayın dolmuş
bende ayni sekilde dolaniyorum acikcasi yei oldugum icin tam hakim degilim onun icin biraz zorlaniyorum ama alisicam
bu günlük herkese iyi akşamlar hayırlı iftarlar :) görüşmek üzere bayanlar :)