-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.621
hee evett koşarım tabisiiiLise arkadaşlaım gelcek, atla gel seni de götüreyim
A-a ama sen İzmit e gelirsen sevgülüne koşarsın hemen
vay yeni gelin, hoşgeldin, nerelerdesin sen.
Lunna acalrım demişti.
Nerde o.
Gelsin açsın çabbık
açtım kollarımı doladım beline kollarımııneyse devamını yazmıyorum herkese mahremimi açamiyciğim
sanırım bu işe el atmamın vakti geldibugün de eller kollar çalışıyo du bi düşünelim
-Yes makara yes gırgır nasılhele bi lunna gelsin ama o gelene kadar bi şeyler düşünelim. nasıl bi isim olmalı bebek ona göre düşünelim derim benkanka olduk geyiğin dibine vurduk mesela olabiler mi ?
Hocam, senden güzel bişyler çıkar gibi geliyo bana , çalıştır saksıyıevet evet orijinal bişey olsun
yalnız kalmayalım sonra gören dayanamayıp gelsin
hadi herkes düşünsün fikir annesi kim olacak bakalım
yani misafir derken onun kardeşleri gelip kalıyorlar bende 3 gündür bende diğer,ide geçen hafta bendeydi .
sonra gerçek misafir olarak dün eşimin 2 arkadaşını aldım ama çok yorulkdum ya yarında annemleri alacağım bakalım başladık artık almaya :)
hele bi lunna gelsin ama o gelene kadar bi şeyler düşünelim. nasıl bi isim olmalı bebek ona göre düşünelim derim benkanka olduk geyiğin dibine vurduk mesela olabiler mi ?
sudecim hoş geldin sen evliliğinde gün atarken ben de düğünüme gün sayıyorum
kübra sevgilin daha önce yoklamaya gitmiş mi? ya da üni. mezunu mu? kız korktum hee nişanlım mezun oldu olalı daha askerlik yolu bilmedi düğünden sonra bi sürprizle karşılaşmasak
hee evett koşarım tabisiii
poff bende bi yere gitcemmmm
evet güzel bir isim bulalım da açalım topiğii
pofff uçak bileti aldım müdüree yanlış havaalanına kesmişler bende unutmuşum belirtmeyi ne yapacağum şimdiii :18:
hoşbulduk canım hadi bakalım herkes evlensin :) nasıl hazırlıklar ne alemde heyecan var mıu
olmaz mıhoşbulduk canım hadi bakalım herkes evlensin :) nasıl hazırlıklar ne alemde heyecan var mıu
değiştirme şansın var diye biliyorum orada rezervasyon numaranla bileti görüntüle orda bi yerde uçuş değişikli yazması lazım. olmazsa müş. hiz. ara canım.hee evett koşarım tabisiii
poff bende bi yere gitcemmmm
evet güzel bir isim bulalım da açalım topiğii
pofff uçak bileti aldım müdüree yanlış havaalanına kesmişler bende unutmuşum belirtmeyi ne yapacağum şimdiii :18:
şu profil resmini görünce üzülüyorum nedenseherkese merhaba =) Nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır
Ara düzelttir. :44:
değiştirme şansın var diye biliyorum orada rezervasyon numaranla bileti görüntüle orda bi yerde uçuş değişikli yazması lazım. olmazsa müş. hiz. ara canım.
şu profil resmini görünce üzülüyorum nedense
benim nişanlımda yüksek lisansa başlıcak aslında da yine bi gitsin baksın istiyorum ama hiç zamanı olmuyo hem düğün hem iş telaşıyok canım hiç gitmedi yoklamaya 2yıllık üni menzunu dışardan 2 yıl daha okucak canım bence bi gidip sorgulatmakta fayda var benimki faxlamış evragını okuyacagım diye canım
olabilir aslında bebek-Yes makara yes gırgır nasıl
Ayy salak salak şeyler geliyo aklımaaa:111:
Hocam, senden güzel bişyler çıkar gibi geliyo bana , çalıştır saksıyı
E hadi bakalım, kolay gelsin.
Tek başına kolay olmaz.
benim nişanlımda yüksek lisansa başlıcak aslında da yine bi gitsin baksın istiyorum ama hiç zamanı olmuyo hem düğün hem iş telaşı
olabilir aslında bebekaklına gelen her türlü saçmalığa açığım hiçbi şey olmamasından daha iyi
anlaşmalı turizm şirketiyle çalışıyoruz canım söyledim yenisi kesilicekte üstüne fark çıkarsa ne olucak bilmiyorumm
bende üzülüyorum kızz
Ay dur.
Dıkandıımm
Kurdelayı kim kescek
benim nişanlımda yüksek lisansa başlıcak aslında da yine bi gitsin baksın istiyorum ama hiç zamanı olmuyo hem düğün hem iş telaşı
olabilir aslında bebekaklına gelen her türlü saçmalığa açığım hiçbi şey olmamasından daha iyi
her birimiz bi tarafından keserik bi şey olmaz
her birimiz bi tarafından keserik bi şey olmaz
İftardan sonra açalım bence topiği.
Şimdi kutlama da yapılmaz. oruç oruç
Evett ama şöyle güzel bir isim olmalıı , aklıma da gelmiyoo kii
dimi ya içer gibi yap panpaaİftardan sonra açalım bence topiği.
Şimdi kutlama da yapılmaz. oruç oruç
kız ehliyeti alması lazım sıkıntı oluyo ehiyetsiz trafiğe çıkması ama ona bile kaç zamandır dürtüklüyorum daha gidemeditospacım anlıyorum seni ama bence bi gidip bakması gerekiyo hemen gitti geldi benimki mesela oda çalışıyo canım evlenince sorun çıkmasınndansa bence
Evett ama şöyle güzel bir isim olmalıı , aklıma da gelmiyoo kii
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım:)