Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hee evett koşarım tabisiii
poff bende bi yere gitcemmmm

evet güzel bir isim bulalım da açalım topiğii

pofff uçak bileti aldım müdüree yanlış havaalanına kesmişler bende unutmuşum belirtmeyi ne yapacağum şimdiii :18:

hele bi lunna gelsin ama o gelene kadar bi şeyler düşünelim. nasıl bi isim olmalı bebek ona göre düşünelim derim ben kanka olduk geyiğin dibine vurduk mesela olabiler mi ?
-Yes makara yes gırgır nasıl
Ayy salak salak şeyler geliyo aklımaaa :111:

evet evet orijinal bişey olsun
yalnız kalmayalım sonra gören dayanamayıp gelsin
hadi herkes düşünsün fikir annesi kim olacak bakalım
Hocam, senden güzel bişyler çıkar gibi geliyo bana , çalıştır saksıyı

E hadi bakalım, kolay gelsin.
Tek başına kolay olmaz.

yok canım hiç gitmedi yoklamaya 2yıllık üni menzunu dışardan 2 yıl daha okucak canım bence bi gidip sorgulatmakta fayda var benimki faxlamış evragını okuyacagım diye canım

hoşbulduk canım hadi bakalım herkes evlensin :) nasıl hazırlıklar ne alemde heyecan var mıu
olmaz mı hazırlıklar hızla devam ediyor evin büyük bi kısmına karar verdik benim istanbula gitmem bekleniyo sadece gelinlik içinde ayın 20 sinde tekrar gidicem moda evine katalogtan beğendiğim bikaç model vardı onlar gelicek ona göre başlıcaz provalara. dünde nişanlım düğün yeri için gitmiş bikaç yerle görüşmüş 3 ünden birine karar vericez en son evi temizleyip eşyalarımızı yerleştiricez inşallah
değiştirme şansın var diye biliyorum orada rezervasyon numaranla bileti görüntüle orda bi yerde uçuş değişikli yazması lazım. olmazsa müş. hiz. ara canım.

herkese merhaba =) Nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır
şu profil resmini görünce üzülüyorum nedense

Ara düzelttir. :44:

anlaşmalı turizm şirketiyle çalışıyoruz canım söyledim yenisi kesilicekte üstüne fark çıkarsa ne olucak bilmiyorumm

bende üzülüyorum kızz

yok canım hiç gitmedi yoklamaya 2yıllık üni menzunu dışardan 2 yıl daha okucak canım bence bi gidip sorgulatmakta fayda var benimki faxlamış evragını okuyacagım diye canım
benim nişanlımda yüksek lisansa başlıcak aslında da yine bi gitsin baksın istiyorum ama hiç zamanı olmuyo hem düğün hem iş telaşı

olabilir aslında bebek aklına gelen her türlü saçmalığa açığım hiçbi şey olmamasından daha iyi

anlaşmalı turizm şirketiyle çalışıyoruz canım söyledim yenisi kesilicekte üstüne fark çıkarsa ne olucak bilmiyorumm

bende üzülüyorum kızz

onu bilemiciim işte bebek ben pegasustan öyle yapıyodum ama fark çıkıyodu o da şundan mesela bileti 10 gün önce almış alıyodum sonra bi aksilik çıkıyo gidemiyodum başka güne erteleyince fark çıkıyodu. şimdi nasıl olur bilemem

tospacım anlıyorum seni ama bence bi gidip bakması gerekiyo hemen gitti geldi benimki mesela oda çalışıyo canım evlenince sorun çıkmasınndansa bence

İftardan sonra açalım bence topiği.
Şimdi kutlama da yapılmaz. oruç oruç
dimi ya içer gibi yap panpaa hani var ya haberim yokmuş gibi çek panpa diye bi geyik
tospacım anlıyorum seni ama bence bi gidip bakması gerekiyo hemen gitti geldi benimki mesela oda çalışıyo canım evlenince sorun çıkmasınndansa bence
kız ehliyeti alması lazım sıkıntı oluyo ehiyetsiz trafiğe çıkması ama ona bile kaç zamandır dürtüklüyorum daha gidemedi

Evett ama şöyle güzel bir isim olmalıı , aklıma da gelmiyoo kii

iftara dahaa pihuvv çok var buluruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…