Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Genel muhasebeye gitcem patronu bekliyorum canım.
Sen naspıyosun bakalım
Fotoğrafı gördüm :KK12: Maaşallah.

Okudum demin yazdıklarını. İnşallah verdiği sözlerin arkasında durur :KK16:

Eyvah eyvah.Allah kolaylık versin canım.
Benm şimdiden karnım gurulduyo :KK53:

İyiym hamdolsun sen nasılsın morincimcim:KK16:

benide ekleyin facebookta ama bende istiyorum :S :KK34::KK16::KK16::KK51::KK24:

Genel muhasebeye gitcem patronu bekliyorum canım.
Sen naspıyosun bakalım
Fotoğrafı gördüm :KK12: Maaşallah.

Okudum demin yazdıklarını. İnşallah verdiği sözlerin arkasında durur :KK16:

Eyvah eyvah.Allah kolaylık versin canım.
Benm şimdiden karnım gurulduyo :KK53:

İyiym hamdolsun sen nasılsın morincimcim:KK16:

iyiyim bende canımmmmm... çıkmıştım birdaha giremedim bugünnn

yarim cok sukur hep yanımda allahım bozmasın ınsallah :nazar: . gıtmıyorum aramıyorum zaten artık bıttı o devırler . bugun sabah arayıp ozur dılemıs nısanlımdan , nısanlımda benı degıl ara nazlıyı ondan ozur dıle demıs ne arayan var ne soran :KK19:

amin inşallah önemli olan da o zaten cnaım görümce mi özür dilemiş , bence de gitme artık mesafeyi koymak lazım yoksa evlenince daha beter yaparlarr :KK45:
inşallah ama çok zoruma gidiyor nefrete bürünüyor resmen hani şans bile vermiyo tanımak için :KK43: sürekli beğenmez aşağılar şekilde konuşuo of :KK43:

niye peki canım niye beğenmiyo ki annen yani bir şey mi oldu tanıyo mu sevgilini :KK31:

Nişanlımda demıstı halbukı arana mesafe koy dıye ben yapmadım meger cocuk bılıyomus ne mal olduklarını :KK14:

kv umdugunu degıl buldugunu yermıs canım :KK1:

nedenkı ?

Hosgeldın merhabalar :KK16:

aslında normalde hiç takmayacağı şeylere takar oldu anlamadım :KK43: bi mezhebimiz farklı dio sonra sorun o diil okulu yeni bitti hani iş dio sonra senden az bişe uzun ben daha uzun damat isterdim dio ya ne bileyim hep kusur buluo :KK43: napcağımı şaştm laf vuruyo dalga geçer gibi geçen kuyumcunun önünden geçiorm o kişiyi alırsan ancak bakarsn bi ömür dio :KK43:

canım boşversene sen nişanlınla keyfine bak ona da hiçç bu konuları açma zaten bıkmış adam onlar küser barışır sen kötü olma arada :)

Insallah yavrum ınsallah aramız bozulmasında yarımle gerısı onemlı degıl :nazar:

amin inşallah önemli olan da o zaten cnaım görümce mi özür dilemiş , bence de gitme artık mesafeyi koymak lazım yoksa evlenince daha beter yaparlarr :KK45:

yok bebegım kv ozur dılemıs gorumcem ölecegnı bılse yınede agzını acıp bısey demez :KK20:

burada herkes yeni sanırım hiç yabancılık çekmem :)

Yenı olsanda olmasanda burada yabancılık cekmıyorsun canım benım :KK16:

aslında normalde hiç takmayacağı şeylere takar oldu anlamadım :KK43: bi mezhebimiz farklı dio sonra sorun o diil okulu yeni bitti hani iş dio sonra senden az bişe uzun ben daha uzun damat isterdim dio ya ne bileyim hep kusur buluo :KK43: napcağımı şaştm laf vuruyo dalga geçer gibi geçen kuyumcunun önünden geçiorm o kişiyi alırsan ancak bakarsn bi ömür dio :KK43:

mezhebımız farklı derken sevgılın hangı mezhepdenkı . Sanırım maddı durumuda ıyı degıl . Annen ıcın olumsuz yonlerı fazla galiba ama sevıyorsan bazı seylerı gozardı etmelı annen .

mezhebımız farklı derken sevgılın hangı mezhepdenkı . Sanırım maddı durumuda ıyı degıl . Annen ıcın olumsuz yonlerı fazla galiba ama sevıyorsan bazı seylerı gozardı etmelı annen .

o alevi ama mezheplik bi durum yokki inançlı sonuçta hep ağzında dua vardır.. ailem bu konulara hiç takmazdı maddi durumu kötü diil hatta bizden ii..okulu yeni bitti pat die iş kim bulmuş askere gidip gelince bulacak ama anneme laf anlatamıorm.ne istio anlamadım :KK43:

annen istemedği için hep bahaneler istemedği şeyleri söylüyo tabi canım ama bunlar aşılmayacak şeyler değil işe girsin de sevgilin biraz çalışsın sende anne bak işini de buldu evini de kurucak yavaş yavaş dersin , sevgilin de maddi anlamda biraz rahata kavuşsun öyle ciddiyete dökün canım sabredersiniz braz sonra sorun çıkmaz ama mezhep konusunu bende anlamadım :44:
anaaa alta bi baktım 11 üye :KK53:oldum :KK53::KK53::KK53::KK53:

napıyosunuz çenebazlar :KK1:

valla hep çıkacağım saatlerde kalabalık oluyo amaaa :63::63:

o alevi ama mezheplik bi durum yokki inançlı sonuçta hep ağzında dua vardır.. ailem bu konulara hiç takmazdı maddi durumu kötü diil hatta bizden ii..okulu yeni bitti pat die iş kim bulmuş askere gidip gelince bulacak ama anneme laf anlatamıorm.ne istio anlamadım :KK43:

hımm mezhep konusu belki baban açından da sorun yaratabilir canım , ee durumları da iyiymiş annen istemedği için bahaneler sürüyo dediğim gibi , sende sevgilin işe girene kadar annene bahsetme bu konulardan biraz zaman geçsin bakalım :KK31:

annen istemedği için hep bahaneler istemedği şeyleri söylüyo tabi canım ama bunlar aşılmayacak şeyler değil işe girsin de sevgilin biraz çalışsın sende anne bak işini de buldu evini de kurucak yavaş yavaş dersin , sevgilin de maddi anlamda biraz rahata kavuşsun öyle ciddiyete dökün canım sabredersiniz braz sonra sorun çıkmaz ama mezhep konusunu bende anlamadım :44:

valla hep çıkacağım saatlerde kalabalık oluyo amaaa :63::63:

çok karışık oluyo ama he :KK1::KK1:

neyseee yeni gelenler merhabalar eski toprağım bn bu topikte :KK1:

23 yaşındayım okuyorum :KK14:
çalışmıyorum evde pinekliyorm :KK53::KK53:

hayırlı olsun bu arada nişanın canım :) evet ben de sanmıyorum yabancılık cekeceğimi :)
tesekkur ederım canım benım :KK34: Sende varmı bıseyler sevgılı soz nısan falan ?

Annenle oturup konustunmu neden boyle yapıyomus ?

X