- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.461
ben burdayım. merhabaaaa
merhaba hoşgeldin caanım aramıza:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayım. merhabaaaa
yok canım daha nişan falan yokta bizim ilişkimiz başlamadan da aileler tanışıyodu o yüzden annesi ablaları falan oturmaya gelicekler bize inşallah sevdiğimde gelicek annesini falan tanıyorum onlara gıttım de onlar bıze ılk gelicek ne yaparsam onu yiyecek artıkk
allah allah sen oğlunu korudun diye yanlış anlamış demek ki canım konuyu bilmiyorum ama niye öyle ki acaba , sevgilin ailesine sormuyo mu ne oldu nedir sizi rahatsız eden sorun ne diye , neden kv ler iş resmiyete bindikten sonra değişiyo kii [
ne konuda üstüne gidiyolar , siz nişanlı mıydınız bu arada :44:
Kızlaaaaar ben geldim bugün çok ihmal ettim sizi affedin
benm annem de hiç olumlu bakmazdııı ama sevgilimin ailesini öncede tanıdığı için avantak olduu , annem de kabullendı artık onları çağırdığına göreene güzelll :) benim anneme erkek arkadaşımın ndeğil evimize gelmesi konusu bile açılsa olay çıkıyor çok özeniyorum böyle olablara :)
bi yazan olmadı gidiyorum ben bu topikten (
Yapıcaz kuzum yapıcaz ama patronun bu aralar hey heyleri üstünde bi de işler yoğun o yüzden kuzularben affetmiyorum lunnacık nerdesin bakim hani topikçe evlilik heyecanını yaşıycaktık teker teker sonra ev, eş, çocuk sohbetleri yapıcaktık
evett nerelerdeydinnn hoşgeldinnn kuzumm bir sürü yeni arkkideş geldiii
işte böyle oluyoda gelinler kv nefret ediyo canım ilk baştaa asıl tavrını koyucaktın ki keşke yapsaydın hayırlısı olsun sen nişanlına destek ol boşver başkalarnı kuzum
yok canım daha nişan falan yokta bizim ilişkimiz başlamadan da aileler tanışıyodu o yüzden annesi ablaları falan oturmaya gelicekler bize inşallah sevdiğimde gelicek annesini falan tanıyorum onlara gıttım de onlar bıze ılk gelicek ne yaparsam onu yiyecek artıkk
ne güzelll :) benim anneme erkek arkadaşımın ndeğil evimize gelmesi konusu bile açılsa olay çıkıyor çok özeniyorum böyle olablara :)
amanınnnn bi sürü kız toplaşmışız merhaba kızlar hoş gelmişsiniz tekrar tanışmaya gerek yok zamanla tanışırız zaten
Yapıcaz kuzum yapıcaz ama patronun bu aralar hey heyleri üstünde bi de işler yoğun o yüzden kuzular
Hoşbuldk sevgi pıtırcığı
Yeni arkadaşlar hoşgelmiş sefa getirmiş topiğimize
maşallah diyelim topigimize nazar degmesin kızlar:)
hoşgeldin canım nasılsın tanıtsana kendini
hımmm evet keşke baştan mesafeni koysaydın ama iyi niyetten insan anlayamıyo , ama görümcene karışmasaydın madem o tarz da biriler parlayacağı belliydi , nişanlının kardeşiyle konuşması gerekir ona olan uslubu hakkında ,]
bebegım bıraz uzun olacak ama yınede anlatayım cunku destegınıze ıhtıyacım var . Benım gorumcemle nısanlım hıc anlasamıyo bırbırlerını hıc sevmıyorlar ne zaman bır araya gelsek nısanlım olmadıgı zaman yok salak yok mal yok gerızekalı dıye konusuyor sureklı kv agzını acıp bısey demıyo yaklasık 1.5 ay once bıze geldıler yıne aynı seyler oldu bende dayanamadım kızdım tartıstık gorumcem cıktı gıttı evden . Yaptıgım tek sey nısanlım hakkında artık en azından benım yanımda duzgun konusmasını ıstemek . bırden parladı bagırmaya falan basladı aramızdakı mevzuya karısma dedı ki daha once defalarca nısanlıma karsı gorumcmı korudum sevgılısıyle gezsın dıye oyaladım cocugu ama yaranamadım ıste . kızıyla tartıstım dıyede kv dusman oldu bana . evelsı gun aksam gıttık oraya gorumcem geldı yuzume bakmadı selam vermedı sonrada bnmle hıc muhattap olmadılar . bız nısanlımla sureklı bırlıkteyız ya bıze gıdıyoruz yada dısarda gezıyoruz . dun halamlara ıftara davetlıydık ordan cıktık bıze geldık kv arıyo yarimi yok sen bızımle nıye vakıt gecırmıyon yok sen ıc guveysımı olucan bıton sey soylemıs . arkamdan bı ton konusmalarını duydum gordum nısanlımada anlattım gosterdım oda neyın ne oldugunu bılıyo . dun eve gıdınce bıton sey soylemıs annesıne ne ıstıyosunuz kızdan bıdaha getırmıcem buraya kızı bnde yatmadan yatmaya gelcem kızın suratına bıle bakmadın demıs bıton kavga etmısler . oyle ıste yavrum
Yapıcaz kuzum yapıcaz ama patronun bu aralar hey heyleri üstünde bi de işler yoğun o yüzden kuzular
Hoşbuldk sevgi pıtırcığı
Yeni arkadaşlar hoşgelmiş sefa getirmiş topiğimize
mrh yazdıklarını gormedım sende yenısın benım gıbı galıba
benm annem de hiç olumlu bakmazdııı ama sevgilimin ailesini öncede tanıdığı için avantak olduu , annem de kabullendı artık onları çağırdığına göree
inşallah zamanla olur canımm
inşallah ama çok zoruma gidiyor nefrete bürünüyor resmen hani şans bile vermiyo tanımak için sürekli beğenmez aşağılar şekilde konuşuo of
hımmm evet keşke baştan mesafeni koysaydın ama iyi niyetten insan anlayamıyo , ama görümcene karışmasaydın madem o tarz da biriler parlayacağı belliydi , nişanlının kardeşiyle konuşması gerekir ona olan uslubu hakkında ,
e tabi sen onun kızına laf edince kv duru muu haklı bile olsan onun kızı sonuçta canımm niye böyleler ki halbukii ama nişanlının arkanda yanında olması çook güzel inşallah evlendikten sonra da sana destek olur o zamn gerisi önemli değil onlar istedği kadar bakmasınlar konuşmasınlar nişanlın yanında olduktan sonraaa
sende gitme artık kuzum yani özel günler dışında muhatabı kes biraz mesafenı şimdi koy , çok üzücü evet ama kv kıskanıyo oğlunu işte nedense kıymete bınıyo oğullar nişanlandıktan yada evlendikten sonra kıskançlığından demiş o lafları kuzum üzülme sen takfa kafana boşver nişanlın yanında dıyorum mesafeyı koydun mu araya bişeycik olmaz
yarim cok sukur hep yanımda allahım bozmasın ınsallah . gıtmıyorum aramıyorum zaten artık bıttı o devırler . bugun sabah arayıp ozur dılemıs nısanlımdan , nısanlımda benı degıl ara nazlıyı ondan ozur dıle demıs ne arayan var ne soran
benm annem de hiç olumlu bakmazdııı ama sevgilimin ailesini öncede tanıdığı için avantak olduu , annem de kabullendı artık onları çağırdığına göree
inşallah zamanla olur canımm
evett nerelerdeydinnn hoşgeldinnn kuzumm bir sürü yeni arkkideş geldiii
yarim cok sukur hep yanımda allahım bozmasın ınsallah . gıtmıyorum aramıyorum zaten artık bıttı o devırler . bugun sabah arayıp ozur dılemıs nısanlımdan , nısanlımda benı degıl ara nazlıyı ondan ozur dıle demıs ne arayan var ne soran
canım boşversene sen nişanlınla keyfine bak ona da hiçç bu konuları açma zaten bıkmış adam onlar küser barışır sen kötü olma arada :)