- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.441
bi yazan olmadıgidiyorum ben bu topikten (
iyidir canım allaha şükür hayırdır bi sorunmu var biz dün sevdicekle dolaştık o kadar çok dolaştık ki eve geldgimde pert olmuştum sen napıyosun canım
bi yazan olmadıgidiyorum ben bu topikten (
Kv ıle problemler var su ara bebegım ya
nereye gdiyosun canım aaaa nasılsın
nereye gıdıyorsun canım dur . Nasılsın ıyımısın ? nerdensın anlat bırazbi yazan olmadıgidiyorum ben bu topikten (
akşam oldu kızzziyiyim canım sen nasılsınn
[/B]
dur canım gitme ne zaman yazdın ki ben görmemişimm :26::26:
nasılsınn[/QUOT
perşembe yazmıştım galiba :) sohbeti çok sevdim bende istiyorum :)
iyiymmm :) oh be dikkat çekebildim :)
ndn ki canım anlatmak istersen dinlerim kuzum bu kv zaten herşeye karışırlar canım takma kafana fazla
Anca yavrum yaıyı olmaya calısıyorum ıste kuzucum
ben 24 yaşındayım bekarım mühendisim çalışıyorum adanadayım :)) maalesef ailem yanımda diil ben iş dolayısıyla burada tekim ama antepliim :)
ben 24 yaşındayım bekarım mühendisim çalışıyorum adanadayım :)) maalesef ailem yanımda diil ben iş dolayısıyla burada tekim ama antepliim :)
Hosgeldın o zaman aramıza
Bende kv ler bayramdan sonra inşallah gelicek ya şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum pastalara bakıyorum :90:
ben burdayım. merhabaaaa
dur canım gitme ne zaman yazdın ki ben görmemişimm :26::26:
nasılsınn[/QUOT
perşembe yazmıştım galiba :) sohbeti çok sevdim bende istiyorum :)
hımm iyiyim canım sağol bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum , gel katıl sende sohbete canımmmben 24 yaşındayım bekarım mühendisim çalışıyorum adanadayım :)) maalesef ailem yanımda diil ben iş dolayısıyla burada tekim ama antepliim :)
yahu kadın bır tuhaf oglunu korudum suc oldu bana dusman oldular analı kızlı. Ben onları kafama takmıyorumda evde yarimin ustune gıdıyorlar adam eve gıtmek ıstemıyor ya yok dısarda kalcam yok otelde kalcam . Ilk baslarda aramız cok ıyıydı sımdı yuzume bakmıyorlar bu durum hem benım hemde nişanlımın zoruna gıdıyor tabıkı
allah allah sen oğlunu korudun diye yanlış anlamış demek ki canım konuyu bilmiyorum ama niye öyle ki acaba , sevgilin ailesine sormuyo mu ne oldu nedir sizi rahatsız eden sorun ne diye , neden kv ler iş resmiyete bindikten sonra değişiyo kii[
ne konuda üstüne gidiyolar , siz nişanlı mıydınız bu arada :44:
hoibuldumm siz nereden neler yapıosnzz
yahu kadın bır tuhaf oglunu korudum suc oldu bana dusman oldular analı kızlı. Ben onları kafama takmıyorumda evde yarimin ustune gıdıyorlar adam eve gıtmek ıstemıyor ya yok dısarda kalcam yok otelde kalcam . Ilk baslarda aramız cok ıyıydı sımdı yuzume bakmıyorlar bu durum hem benım hemde nişanlımın zoruna gıdıyor tabıkı
oo gelın zıyaretı ha kıyamam yanısanlından onun ne tarz seyler sevdıgını ogrenebılırsın mesela canım