Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ben 24 yaşındayım bekarım mühendisim çalışıyorum adanadayım :)) maalesef ailem yanımda diil ben iş dolayısıyla burada tekim ama antepliim :)

ndn ki canım anlatmak istersen dinlerim kuzum bu kv zaten herşeye karışırlar canım takma kafana fazla

yahu kadın bır tuhaf oglunu korudum suc oldu bana dusman oldular analı kızlı . Ben onları kafama takmıyorumda evde yarimin ustune gıdıyorlar adam eve gıtmek ıstemıyor ya yok dısarda kalcam yok otelde kalcam . Ilk baslarda aramız cok ıyıydı sımdı yuzume bakmıyorlar bu durum hem benım hemde nişanlımın zoruna gıdıyor tabıkı

ben 24 yaşındayım bekarım mühendisim çalışıyorum adanadayım :)) maalesef ailem yanımda diil ben iş dolayısıyla burada tekim ama antepliim :)

anladım canım allah kolaylık versin tek kalmak zor iş bende 25 yaşındayım bekarım çalışıyorum asistanım benim ailem yanımda

Son düzenleyen: Moderatör:

işte böyle oluyoda gelinler kv nefret ediyo canım ilk baştaa asıl tavrını koyucaktın ki keşke yapsaydın hayırlısı olsun sen nişanlına destek ol boşver başkalarnı kuzum

oo gelın zıyaretı ha kıyamam ya nısanlından onun ne tarz seyler sevdıgını ogrenebılırsın mesela canım

yok canım daha nişan falan yokta bizim ilişkimiz başlamadan da aileler tanışıyodu o yüzden annesi ablaları falan oturmaya gelicekler bize inşallah sevdiğimde gelicek annesini falan tanıyorum onlara gıttım de onlar bıze ılk gelicek ne yaparsam onu yiyecek artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…