Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Şu alıntı bildiriminden bıktım heee :KK23::KK23:

hımm bizim sevgilimin okulunu bekliyoruz sadece canım çook karışık işte okul iş durumları bilmiyorum ne olucak hayırlısı çokta geç feğil tabi ama insan sabredemiyo bir an önce kuvuşsun istiyo 3 yıl daha olması gözümü korkutuyo poff :KK30::KK51:

benim sevgiliminde okulu var canım 2 yıl işte sonra bide asker yolu gözlücem offf offf çok çalışmam gerekiyo

Hoşbuldummmmm :KK42:

Valla ben 22 yaşında, üniversiteyi bitirmeye çalışan, henüz bekar ama uzuuuuunca bir ilişkinin içinde, inş ilerde evli,mutlu,çocuklu ve tabii ki kariyerli bir bireyim :KK1:

yok canım benim erkek arkadaşımın da okulu ar daha aileleri bende anlamıyorum zaten caanım

hmm o zmn mecburen bekliceksinz cnm hayrlısı olsn her seyin yeri farklı bugünlerin tadını cıkarın o halde :KK53:

tamamdırrr :13:
bn çkıyorum kızlar biraz televizyona falan bakıyım canım skıldı gelirm yine :80:

görüşürz canm :KK3:

tamamdırrr :13:
bn çkıyorum kızlar biraz televizyona falan bakıyım canım skıldı gelirm yine :80:
görüşürüz canımmm :KK54::KK54:

Valla ben 22 yaşında, üniversiteyi bitirmeye çalışan, henüz bekar ama uzuuuuunca bir ilişkinin içinde, inş ilerde evli,mutlu,çocuklu ve tabii ki kariyerli bir bireyim :KK1:

bende 22 yaşındayım muhasebede çalışıyorum canım , kaç yıllık ilişkinn :21:

inşallahh bizde öylee :KK1::21:

ne guzel anlattın kendini canım ben çalışıyorum 25 yaşındayım istanbul ümraniyede oturuyorum inş ilerde bende eli,mutlu,çocuklu olmayı istiyorum canım nasip kısmet herşey

Maşallahh :nazar:bizimde 2 yıl olucak , evlilik ne zaman düşünüyosunuz baya olmuşş :KK16:

Onun okulu daha yeni bitti. benmde önümüzdeki haziranda bitecek. Ben bitirene kadar askerliğini yapmayı düşünüyor. sonra iş güç derdi derken en az 2 senemiz var daha. :KK43:Ama tabii kısmet bu işler. Size de maşallah ayrıca :nazar:

Tunaydıııın ben geldııım :KK34: Nasılsınız kızlar :KK16: :KK16:
akşam oldu kızzz :KK52: iyiyim canım sen nasılsınn:21:

selam canım ben de yeni üyeyim ve benim de arkadasım yok hic :KK43:
merhaba canım hoşgeldin tanıtsana kendinii :KK3::KK3:

Onun okulu daha yeni bitti. benmde önümüzdeki haziranda bitecek. Ben bitirene kadar askerliğini yapmayı düşünüyor. sonra iş güç derdi derken en az 2 senemiz var daha. :KK43:Ama tabii kısmet bu işler. Size de maşallah ayrıca :nazar:

hımm hep öyle işte herkesin beklediği şeyler var :KK76: sağol canımm kısmet evett hayırlısıyla olsunn :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
X