Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ama sitede belirtmişler 7 iş günü diye :KK53:
olsun gelsin de 7 güne gelsin önemli değil :KK53:
kardeşim e t shirt almıştım. çok beğendi.
3-4 tane daha aldım
ben sabredemiyorum hemen elimd e olmalıı ahh ahh giyemedim yarınnn :KK14::KK8:
güle güle giy canımmm:21:

yok canım benimki ilk gördüğünde beğendiyse söyler çok yakışmış yeni mi aldın diye ondan sonra biraz zaman geçer hani şunu giymiştim ya derim hatırlamaz :KK51:

hee evett bir kere bir şey için konu olmuşt da o gün giydiğim gömleği hatırlatana kadar canım çıkmıştı en son resmimiizi bulmuştumda göstermiştim hee tamam bu muydu biliyorum diyo :KK23::KK53:

hee evett bir kere bir şey için konu olmuşt da o gün giydiğim gömleği hatırlatana kadar canım çıkmıştı en son resmimiizi bulmuştumda göstermiştim hee tamam bu muydu biliyorum diyo :KK23::KK53:

kamerada konuşurken giyersin o zaman :KK35:

sağol canııms güle güle giysiiinnn:KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında kedi köpek gibiyiz, didişip dururuz ama kopamıyoruz:KK16:

:nazar:
hiç kopmayın zaten sizi evlilik paklar:KK16:

alıştım artık bebek :KK51: giydiğimi hatırlamayıversin ama bana değer verdiğini sevdiğini hissediyim yiterrrr:KK31:

Durr kız gitmeee :KK4::KK4:

yaa kızlarr herkes cumaya gitti karşı ki odadakilerde gitti ordan gidip bardak su alsam ayıp mı olur ki hazır kimse yokken bizim odada kalmamış bayılıcam yaa :KK17::44::
44:
kız git al kimse yok madem allah seni napmasın kurudu kaldı:KK53::KK53:

hiç kopmayın zaten sizi evlilik paklar:KK16:

alıştım artık bebek :KK51: giydiğimi hatırlamayıversin ama bana değer verdiğini sevdiğini hissediyim yiterrrr:KK31:

kız git al kimse yok madem allah seni napmasın kurudu kaldı:KK53::KK53:

eneemm mescidde varmış yaa bunca zaman boşuna kurudumm , son gün farkettim iyi miii :76:::kk77:

Öyle valla tatlımm bende çok mutluyum ve şükrediyorumm :KK16: herşeyiyle güzel bir duyguu :KK16:
heee iyi bakalımm kan sonuçlarınnızı da aldınızzz bende istiyorumm :63:
benim teyzemde de kanında bir şey çıkmıştı adını hatırlamadım şimdi erkeğe geçebilir demişti doktor hatta ağlayarak bize gelmişti çocuğa da geçerse falan diye ama , sonra ilaç falan kullanmıştı geçtii :KK31:

günaydınn canımmm aayy ne güzell neler hazırlıycaksın bakalım sevdiceğine :21:

hadi bakalım akşama güzel yemekler döktürürsün artık gelin hanım:KK23::KK23:

yok çok şükür bi sıkıntı yok işte benim demir eksikliğim var sadece o da çok önemli değil:21: kız du bakalım sevgilin bi evlenme teklifi ederse başlarsınız belki hemencecik evlilik işlemlerine:KK53::KK53:

Eveeet bugün çok güzel ve çooook sıcak bugün:21:

Aman ne güzel pembegelinimiz döktürücek desene. Menü hazır mı bari tatlım

evet menümüz hazır :KK1:
güzel güzel mamalar yapcaz sevdicegime :KK16:
çayın yanına da tatlılar börekler:KK76::KK76:
özledim zaten bugün ezandan cok onun gelmesini bekliyorum :KK9:

X