Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

aynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :76:

eylül kız noluyoo ikidir aynı şeyleri yazıyoruz bi de evlilik teklifi bi kızın aklına gelebilecek ilk şey bence ben olsam ilk aklıma o gelirdi yaneee

bilmemmm daha önce ki sürprizlerind eaklma gelmemiştii ama hala erken teklif için gerçi ama bilmemmm olur mu olurrr

Son düzenleyen: Moderatör:

hay ağzına sağlık. bende sormak istedim bunu ama daha yeni geldi biraz kaynaşalım öyle sorarım demiştim

ayy çok sevindim tatlımmm allah daim etsinn mutluluğunuzuuu

birazdan çıkıyorum ama sen detayları anlattt gelince okuyacağımmm
Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndm
ohhh sevndm kuzuummmmmmmmmm
belliydi zaten barışacağınz

Ben sözde bu sefer kararlıydım ama yine yüzünü görünce yelkenleri indirdim

kız yapmışlığı var onuda hee zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz var öyle saçmalıkları bu adamın
araştırma merkezi kurun bari

hemen ilginizi çeknce nasıl da merk ediyosunuz
sıkıntılıyım yavrum göz kapaklarım ağırlaştı eğlence arıyorum kendime

aynenn noluyo kızzz kalplerimiz ne kadarda birrr :76:

bilmemmm daha önce ki sürprizlerind eaklma gelmemiştii ama hala erken teklif için gerçi ama bilmemmm olur mu olurrr
hadi bakalım ilk fırsatta gir yaz neymiş o sürprizi bakalım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

lunnammmmmm gülüşünden belli zaten ohh çok şükür size de böylesi yakışırdı küslük neymiş

Aaaa Eylül ben neler okuyorum beni boşverde seninki pişman mı oldu durum ne ayyyyy çok sevndm

Ben sözde bu sefer kararlıydım ama yine yüzünü görünce yelkenleri indirdim

hep öyle olur zaten bilmiyo musun heheheh
ama sizinkilere rezil olması kötü olmuş o balkon olayı açıkladı mı onu :44:

kız yapmışlığı var onuda hee zam istedim diye gitti babamı aradı çağırdı 3 müz konuşacakmışız dedim veli toplantısı mı yapıyoruz var öyle saçmalıkları bu adamın

yok artık yaaa iş bu iş okul müdürü yada öğretmen falan zannetti kendini heralde

iyi ozaman madem sorarsa babanda ben söyledi zannediyordum ne bileyim desin .. hey allahım yaaa cins adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…