Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hehe:):)

aman iyi ediyorsun hakediyor hatta daha fazlasını bile oooh hiç vicdan azabıda duymazsın en azından hııııııh:KK23::120:
aynen öyle ama babamla nişanlım sinir etti beni yok ayıpmış yok ekmeğini yemişim sanki bedava maaş verdi emeğimin karşılığını aldım allah allah:KK19: babam mühlet verdi bi de ay sonuna kadar söylemezsen ben gider söylerim. arkadaşlar bizim patronla babamında yıllarca muhasebesine o bakmış mahcup etme beni diyo. bu tamamen benim kişisel problemim karışmayın diyorum ama boş. erken söylersem erken çıkarım işten ona göre yani ay sonunda söylersem 1 hafta sonra çıkarım işten dedim babama o da diyoki aynı kapıya çıkar ne anladık :KK53::KK53: bana ne bu zamana kadar çok ezmiş tüm çalışanlarını ben geldim de bi şeyleri değiştirdim. o kadar insanın ahı yanına kar kalacak değildi ben bilerek gönderildim sanırım bu iş yerine:KK53::KK53:

Bilmiyorum morincim. Cidden eski nesem yok 2-3 gundur. :KK43: yarin gelcem topige. Simdilik cikiyorum. Opuyorum hepinizi.

güle güle nazarım ama topiğin eski neşesini özledim bilesin lunnadan da haber yok zaten:KK14:

saol canım aslında sıkılmaya vakıt kalmıyo ama 24 saat tek bişeye odaklanmakta ınsanı sıkıyo nebiliyim tuhaf bişi işte sen neler yapıyosun

hımm o da doğru canımm , bende 22 yaşındayım çalışıyorum istanbuldayım , o günleri bekliyorum iştee :21::21:

yalan sylememe kızdı o an bna dgruyu sylesen sdce kzcam diyo ama bn korktm snrm kybetmkten o an syleyemdm gerci yine kaybettm bişey değişmedi

tamam cnm ama hbunda büyütülecek birşey yok bende sen bekle biraz siniri geçince arar seni ... sonuçta kötü birşey yapmamışsın o an yalan atman evet kötü olmuş ama birdaha yapmayacağına dair söz verirsin ve gerçektende birdaha yapmazsın.ilişkide güven en önemli şey çünkü

okadarda uğraşma çok kötü birşey yapmamışsın sonuçta. ayrıca 2 3 günlük bi ilişki dğeil böyle bi sebepten bitireceğini zannetmem siniri geçsin arar zaten seni.... zor olur tabi kolaymı öyle 7 yıllık ilişkiyi kestirip atmak.
birde ya yazıları çok kırpıyorsun anlamakta zorluk çekiyorum :26::26::KK1::KK1::KK1:

msj alışkanlığı :KK70: yanındaydım bugn biraz dha sakınleşmiş sanırım dha iyiydi yalan kötü bişey güwenini sarstım keşke zamnı geri alabilseydim

tamam cnm ama hbunda büyütülecek birşey yok bende sen bekle biraz siniri geçince arar seni ... sonuçta kötü birşey yapmamışsın o an yalan atman evet kötü olmuş ama birdaha yapmayacağına dair söz verirsin ve gerçektende birdaha yapmazsın.ilişkide güven en önemli şey çünkü

aynen öyle inş düzelir allah kimsenn basna wermesn böyle bi acı

dayanmdm yanına gttm hala aynı ama biraz umt war gbi gözmden yas aktı yanndyken onu feln sildi

Kızz allah seni niye gittin azıcık daha dursaydın yaa :KK1:

heee iiyi o zaman umut varsaa ama çokta yalvarma sende uzatmasın o da sen üsteledikçe özürler diledikçe sankii çook büyük bir hata yapmışsın gibi olucak , o arasın şimdii :KK51:

Kızz allah seni niye gittin azıcık daha dursaydın yaa :KK1:

heee iiyi o zaman umut varsaa ama çokta yalvarma sende uzatmasın o da sen üsteledikçe özürler diledikçe sankii çook büyük bir hata yapmışsın gibi olucak , o arasın şimdii :KK51:

dayanamdm ya eczanlre ilaç dagtyo onla gezdm öle

saol canım 2010 da evlendim 7 yıllık bı bırlılktelıgın ardından :) evet duzcede yaşıyorum

elif merhaba:KK3: 7 yıllık ilişkiden sonra evlenmiş olmanızın farklı bi etkisi oldu mu ilişkinizde? ilgi alanıma giriyo da uzun süreli ilişkiler:KK1: bizde nişanlımla evlenince 6. yılımıza girmiş olucaz acaba nötr bi etkisi var mı evliliklerde uzun süren ilişkilerin merak ettim:KK31:

inşallah canımm aynen öylee dediklerimi yapıcamm o da farketti zaten beni kaybetmek üzere olduğunuu :nazar:

işte sürprizi çook merak ediyorum yaa asla bulamazsın aklına gelmez çook seviniceksin mutlu olacaksın diyoo :103::103:

allahalla merak ettim ne acaba

pazartesi havadisleri bekliyorum ozaman :)))

elif merhaba:KK3: 7 yıllık ilişkiden sonra evlenmiş olmanızın farklı bi etkisi oldu mu ilişkinizde? ilgi alanıma giriyo da uzun süreli ilişkiler:KK1: bizde nişanlımla evlenince 6. yılımıza girmiş olucaz acaba nötr bi etkisi var mı evliliklerde uzun süren ilişkilerin merak ettim:KK31:
ayy bende buna benzer sordum az önce gördün mü kızz :KK76:

allahalla merak ettim ne acaba

pazartesi havadisleri bekliyorum ozaman :)))

evet canımm hatta sabah tospaa ya diyorum ki evlenme teklifimi edicek acepp :90:

bende merak ediyorum inşallah güzel bişeydirrr :KK1::KK55:

amin canım inşallah , 7 yıllık ilişkide yıpranmalar oldu mu sıradanlık sıkılma gibi durumlarr :100:

eylül kız aynı şeyi sormuşuz :KK53::KK53: sosyal bi araştırma peşindeyim ilk araştırma konumsa "uzun süreli ilişkilerin evlilik üzerindeki etkileri":KK53::KK53::KK53:
işsiz miyim neyim hayır bi sürü işim var ama sadece bi işle uğraşmak bana göre değil aynı anda bikaç iş yapmam gerek:KK53::KK53:

ayy bende buna benzer sordum az önce gördün mü kızz :KK76:

evet canımm hatta sabah tospaa ya diyorum ki evlenme teklifimi edicek acepp :90:

bende merak ediyorum inşallah güzel bişeydirrr :KK1::KK55:

eylül kız noluyoo ikidir aynı şeyleri yazıyoruz :KK53::KK53: bi de evlilik teklifi bi kızın aklına gelebilecek ilk şey bence:KK53::KK53: ben olsam ilk aklıma o gelirdi yaneee:KK76::KK76:

aynen öyle ama babamla nişanlım sinir etti beni yok ayıpmış yok ekmeğini yemişim sanki bedava maaş verdi emeğimin karşılığını aldım allah allah:KK19: babam mühlet verdi bi de ay sonuna kadar söylemezsen ben gider söylerim. arkadaşlar bizim patronla babamında yıllarca muhasebesine o bakmış mahcup etme beni diyo. bu tamamen benim kişisel problemim karışmayın diyorum ama boş. erken söylersem erken çıkarım işten ona göre yani ay sonunda söylersem 1 hafta sonra çıkarım işten dedim babama o da diyoki aynı kapıya çıkar ne anladık :KK53::KK53: bana ne bu zamana kadar çok ezmiş tüm çalışanlarını ben geldim de bi şeyleri değiştirdim. o kadar insanın ahı yanına kar kalacak değildi ben bilerek gönderildim sanırım bu iş yerine:KK53::KK53:

:

hmm bence sen davanda haklısın baban ben size haber verdi zannediyordum der babana brşey sorarsa ki çocuk gibi gidip babana seni şikayet edecek değil ya :):):)

ohh iyiki gönderilmişsin oraya . aldığı ahların karşılığı bile değil senin yaptığın az bile ama kalanını Rabbim verir zaten ona .işte böyle senin gibi kulları aracılığı ile :KK1:

X