- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.821
aynen öyle ama babamla nişanlım sinir etti beni yok ayıpmış yok ekmeğini yemişim sanki bedava maaş verdi emeğimin karşılığını aldım allah allah babam mühlet verdi bi de ay sonuna kadar söylemezsen ben gider söylerim. arkadaşlar bizim patronla babamında yıllarca muhasebesine o bakmış mahcup etme beni diyo. bu tamamen benim kişisel problemim karışmayın diyorum ama boş. erken söylersem erken çıkarım işten ona göre yani ay sonunda söylersem 1 hafta sonra çıkarım işten dedim babama o da diyoki aynı kapıya çıkar ne anladık bana ne bu zamana kadar çok ezmiş tüm çalışanlarını ben geldim de bi şeyleri değiştirdim. o kadar insanın ahı yanına kar kalacak değildi ben bilerek gönderildim sanırım bu iş yerinehehe:):)
aman iyi ediyorsun hakediyor hatta daha fazlasını bile oooh hiç vicdan azabıda duymazsın en azından hııııııh:120:
Bilmiyorum morincim. Cidden eski nesem yok 2-3 gundur. yarin gelcem topige. Simdilik cikiyorum. Opuyorum hepinizi.
güle güle nazarım ama topiğin eski neşesini özledim bilesin lunnadan da haber yok zaten