Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

niye öyle kızz ayy aman boşver sende kurtulucan orda az kaldıı bizde aynı saatte çıkıyoruz ama 8de değil 9 da geliyoruzz barii

benenee kızz planlarımı anlatıyorum şurdaaa
kendi tutmuyo ya orucun farz olduğunu bilmeyecek değil bu yaşta ama kendi bilir canım.

ben o patronu döverim he .!!
merak etme canım onun için güzel sürprizlerim var işten çıkıyorum hadi eyvallah diyip armut gibi ortada bırakıcam
zaten işi öğretmek için getirdiği kız 2 günde pes etmiş zannımca p.tesi salı gelmiş daha da gelmemiş tabi ilk günden kızın önüne vermiş tekdüzen muhasebe sistemi kitabını dağ kadar gözü korkmuştur

hatalrım war elbet ama 7 yıl çok uzun bi zamn bn başksnı düşnemm 7 yıldn snra şimdi o bnu düşünemyo ama emnim oda zorlnr daha gecen pzar abisnin düğünündeydm bütün herkesle tanıştm bnm için ne kdr zorsa snri geçtgnde onun içinde zor olcak iş işten geçmeden affetmesi için uğrasyrum

hehe:):)

aman iyi ediyorsun hakediyor hatta daha fazlasını bile oooh hiç vicdan azabıda duymazsın en azından hııııııh:120:

Yes sir :) smilesizim bohuuuu

Hadi bee. Oda mi oruca karsi ciktii :/
Ne insafsiz insanlar var. Sen tutmysan tutma bari tutana saygi goster! İt! Oruclu oruclu gunaha sokuyolar insani !
boşver kuzu alıştım ben 3 yıldır. zaten şurda en fazla bi ay daha çalışır çıkarım işten

patrona bak patrona bırak boşver sabret çkıcaksn zatn

aaaaaa
morinciden güzel bilgiler
sağol yavrum
denicem
öyle canım çok az kaldı inşallah

saolasın:) 26 yaşındayım duzcelıyım evhanımıyım 10 aylık canavar bi kız çocuğuna sahibim çok sıkılıyorum bukadar:)
aa ne güzell allah bağışlasın mutlulukklarr
kızından sıkılmaya vakit kalıyo mu kii :90:

Bilmiyorum morincim. Cidden eski nesem yok 2-3 gundur. yarin gelcem topige. Simdilik cikiyorum. Opuyorum hepinizi.

aaa ne oldu sana kuzumm hepimiz sırayla bi böyle oldukk sıkma canınıı , görüşürüz tatlımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum morincim. Cidden eski nesem yok 2-3 gundur. yarin gelcem topige. Simdilik cikiyorum. Opuyorum hepinizi.

ya kuzum ne oldu sanaa ama ya
seni ilkdefa böyle keyifsiz görüyorum hiç alışkın değilim
tamam canım görüşürüz kendine iyi bak umarım bir sıkıntın yoktur. varsada düzelir canım sen canını hiçbirşeye sıkma :s

okadarda uğraşma çok kötü birşey yapmamışsın sonuçta. ayrıca 2 3 günlük bi ilişki dğeil böyle bi sebepten bitireceğini zannetmem siniri geçsin arar zaten seni.... zor olur tabi kolaymı öyle 7 yıllık ilişkiyi kestirip atmak.
birde ya yazıları çok kırpıyorsun anlamakta zorluk çekiyorum :26::26:

hmmmmmmmmmmm:44:
hadi bakalım hayırlısı adam olur bari inşallah ...
sen yinede tepkili dur ona karşı

inşallah canımm aynen öylee dediklerimi yapıcamm o da farketti zaten beni kaybetmek üzere olduğunuu

işte sürprizi çook merak ediyorum yaa asla bulamazsın aklına gelmez çook seviniceksin mutlu olacaksın diyoo :103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…