- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.801
kendi tutmuyo ya orucun farz olduğunu bilmeyecek değil bu yaşta ama kendi bilir canım.
niye öyle kızz ayy aman boşver sende kurtulucan orda az kaldııbizde aynı saatte çıkıyoruz ama 8de değil 9 da geliyoruzz barii
benenee kızz planlarımı anlatıyorum şurdaaa
merak etme canım onun için güzel sürprizlerim varben o patronu döverim he .!!
hee iyi o zamann iştee daha ne olsunnn
üff bende evde oturmaktan sıkılıyorum iftara bir yerlere giidesem var ama h.sonuna kadar sabredeyim de o zaman gidiciyiiimm zatenn
işte mesele ona gttiğimi sylemedim srduğundada bi anda panikle yalan söyledim
ama o ara aranız kötüymüş söylememen gayet normal. sonradanda yalana tmışsın tamam hata
sevgilin yalan atmanamı kızdı yoksa ailenle biryere gitmene mi? ben orayı çakamadım galiba
alışırsın canım , kaç yaşındasın , nerdensin , okuyo musun , çalışıyo musun:90:
kıııııııııııııızz
siz buluşuyormusunuz bu haftasonu ?
yaaaaaaaaaaaaaaaa.. ama nedeeeeeğğğğğnn
hey allahım ne erkekler var yaaa
7 yıl berabersin ve ailenle biryere gittin diye seni terk ediyor.
çok kızıyorum neden erkekler kızları bukadar eziyor bu hakkı kendilerinde naısl buluyorlar neden bayanları bi insan olarak değilde kendilerine ait bir mal eşya gibi görüyorlar
ya çok sinirleniyorum ama yaaa.!!!!!!!!!!!!!!!!
kendi tutmuyo ya orucun farz olduğunu bilmeyecek değil bu yaşta ama kendi bilir canım.
merak etme canım onun için güzel sürprizlerim varişten çıkıyorum hadi eyvallah diyip armut gibi ortada bırakıcam
zaten işi öğretmek için getirdiği kız 2 günde pes etmiş zannımca p.tesi salı gelmiş daha da gelmemiştabi ilk günden kızın önüne vermiş tekdüzen muhasebe sistemi kitabını dağ kadar gözü korkmuştur
boşver kuzu alıştım ben 3 yıldır. zaten şurda en fazla bi ay daha çalışır çıkarım iştenYes sir :) smilesizim bohuuuu
Hadi bee. Oda mi oruca karsi ciktii :/
Ne insafsiz insanlar var. Sen tutmysan tutma bari tutana saygi goster! İt! Oruclu oruclu gunaha sokuyolar insani !
öyle canım çok az kaldı inşallahpatrona bak patronabırak boşver sabret çkıcaksn zatn
aaaaaa
morinciden güzel bilgiler
sağol yavrum
denicem
ama o ara aranız kötüymüş söylememen gayet normal. sonradanda yalana tmışsın tamam hata
sevgilin yalan atmanamı kızdı yoksa ailenle biryere gitmene mi? ben orayı çakamadım galiba
yalan sylememe kızdı o an bna dgruyu sylesen sdce kzcam diyo ama bn korktm snrm kybetmkten o an syleyemdm gerci yine kaybettm bişey değişmedi
aa ne güzell allah bağışlasın mutlulukklarrsaolasın:) 26 yaşındayım duzcelıyım evhanımıyım 10 aylık canavar bi kız çocuğuna sahibim çok sıkılıyorum bukadar:)
Bilmiyorum morincim. Cidden eski nesem yok 2-3 gundur.yarin gelcem topige. Simdilik cikiyorum. Opuyorum hepinizi.
saolasın:) 26 yaşındayım duzcelıyım evhanımıyım 10 aylık canavar bi kız çocuğuna sahibim çok sıkılıyorum bukadar:)
evet canımm kendi çook ısrar etti illa buluşalım sürprizim varr herşeyi telafi edicem işte herşeyi halledicez konuşucaz falannn
yalan sylememe kızdı o an bna dgruyu sylesen sdce kzcam diyo ama bn korktm snrm kybetmkten o an syleyemdm gerci yine kaybettm bişey değişmedi
Bilmiyorum morincim. Cidden eski nesem yok 2-3 gundur.yarin gelcem topige. Simdilik cikiyorum. Opuyorum hepinizi.
aa ne güzell allah bağışlasın mutlulukklarr
kızından sıkılmaya vakit kalıyo mu kii:90:
saol canım aslında sıkılmaya vakıt kalmıyo ama 24 saat tek bişeye odaklanmakta ınsanı sıkıyo nebiliyim tuhaf bişi işte sen neler yapıyosun
hatalrım war elbet ama 7 yıl çok uzun bi zamn bn başksnı düşnemm 7 yıldn snra şimdi o bnu düşünemyo ama emnim oda zorlnr daha gecen pzar abisnin düğünündeydm bütün herkesle tanıştm bnm için ne kdr zorsa snri geçtgnde onun içinde zor olcak iş işten geçmeden affetmesi için uğrasyrum
hmmmmmmmmmmm:44:
hadi bakalım hayırlısı adam olur bari inşallah ...
sen yinede tepkili dur ona karşı
yaa bende 25 yaşındayım istanbuldayım
maşşallah allah bağışlasın :) nezaman evlendin? neden evlendin
düzcelisin ve orada yaşıyorsun sanırım
ne diyor hala aynı mııı