- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.781
Evden selam gonderiyorum heey.
kesn telden giriyosn
kımse yokmu sohbete geldimm
burdayız gördüğün üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sus kız zaten canım sulu yemek istiyo. klimanın yanındayım ya içerisi soğudu canım sıcak bi çorba istedi
ahh ahh o hafızada o kadar şey var kiii:90:
bir şekilde olur artıkk bende muffın yaapayım haftasonu diyorum iftara gidicez yaaa tarifler bakıtım ama öylee zorlara uğraşamam kakaolu çikolatalı bişeyler yaparım işte :90: eve giderken markete gideyim de entep fıstığı bonibon çikolata falan alayım süslemeler içinnn hheyecan yaptımm :107:
normal çığ patetesi mi ama bnm morluğum genetik
hep var yani
ama böyle çok oturunca falan daha artıyo gbi ya da bnm gözüme ölye geliyo blmiyorum :44:
o değil de gözlerm bozulcak az kaldı
Aleykum selam morincim sorma oruc beni fena vurdu. Midem altust. Dudagim ucuk dolu. Kotuyum..selam boncukkk. nerelerdesinnnn
heeey eve mi gittinn bende burdan selam gönderiyorumm :86:
sus kız zaten canım sulu yemek istiyo. klimanın yanındayım ya içerisi soğudu canım sıcak bi çorba istedi
[
bende evime gitmek istiyorum bizim kötü kalpli patron oruç tutmama laf ettiği gibi bi yarım saat erken git deme nezaketini gösteremeyecek kadar davar maalesef ne güzel btün arkadaşlarım ramazanda erken çıkıyo benim niye yok
bende evime gitmek istiyorum bizim kötü kalpli patron oruç tutmama laf ettiği gibi bi yarım saat erken git deme nezaketini gösteremeyecek kadar davar maalesef ne güzel btün arkadaşlarım ramazanda erken çıkıyo benim niye yok
süper ya ne güzel tebrik ettim işyerini cnm ...Aleykum selam morincim sorma oruc beni fena vurdu. Midem altust. Dudagim ucuk dolu. Kotuyum..
2:30 da geldim eve .. dun de 3 de gelmistim. Erkenden geliyorum eve 1 ay boyle dediler cok sevindim . İsime geldi. :)
Yes sir :) smilesizim bohuuuukesn telden giriyosn
burdayız gördüğün üzere
normal çiğ patatesmiş öyle yazıyor. soymuş bi güzelce rendelemiş en küçük tarafı ile. suyunu yüzüne sürmüş sonrada rendelediği paatatesleri yapıştırmış yüzüne. çok iyi geliyormuş ilk yapışta farkediyor falan yazmış herkes.. ama genetik morluğa işe yararmı onu bilemem tabi. bende bu aralar yüüzmde kızarıklıklar oldu ü sebepten deniyeyim diyorum bakalım ..
az uyuyorsun ya birde onunda etkisi vardır .
gözlerimizin sinir uçları ayağımızdaki baştan üçüncü parmağın ucundaymış. o parmağa masaj yaptığında göslerin dinlenirmiş diye duymuştum. denersin
süper ya ne güzel tebrik ettim işyerini cnm ...
ilk günler böyle oluyor herkes ya birkaç güne alışırsın canım :/
hoşgeldinnn. tanıt ozaman kendini :)
yada tanıtmışmıydın daha önce ben ilkdefa görüyorum seni :)
patrona bak patrona bırak boşver sabret çkıcaksn zatn
aaaaaa
morinciden güzel bilgiler
sağol yavrum
denicem
Aleykum selam morincim sorma oruc beni fena vurdu. Midem altust. Dudagim ucuk dolu. Kotuyum..
2:30 da geldim eve .. dun de 3 de gelmistim. Erkenden geliyorum eve 1 ay boyle dediler cok sevindim . İsime geldi. :)
Yes sir :) smilesizim bohuuuu
Hadi bee. Oda mi oruca karsi ciktii :/
Ne insafsiz insanlar var. Sen tutmysan tutma bari tutana saygi goster! İt! Oruclu oruclu gunaha sokuyolar insani !
Aclik suszluk pek degilde halsizim , keyifsizim. Nesem yok. Topige bile gelemiyorm eskisi gibi.
şükür :) yeni katıldım aranıza siteyi çözmeye çalışıyorum çok karışık geldi
ne alaka ya ailenle biryere gitmişsin bu sebepten ayırılınır mı ?
işte mesele ona gttiğimi sylemedim srduğundada bi anda panikle yalan söyledim
şükür :) yeni katıldım aranıza siteyi çözmeye çalışıyorum çok karışık geldi
işte mesele ona gttiğimi sylemedim srduğundada bi anda panikle yalan söyledim
ne oldu canım ses seda var mıı