Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ahh ahh o hafızada o kadar şey var kiii:90:

bir şekilde olur artıkk bende muffın yaapayım haftasonu diyorum iftara gidicez yaaa :KK16: tarifler bakıtım ama öylee zorlara uğraşamam kakaolu çikolatalı bişeyler yaparım işte :90: eve giderken markete gideyim de entep fıstığı bonibon çikolata falan alayım süslemeler içinnn hheyecan yaptımm :KK56::107:
sus kız zaten canım sulu yemek istiyo. klimanın yanındayım ya içerisi soğudu canım sıcak bi çorba istedi:KK53::KK53:

Evden selam gonderiyorum heey. :KK14:

bende evime gitmek istiyorum bizim kötü kalpli patron oruç tutmama laf ettiği gibi bi yarım saat erken git deme nezaketini gösteremeyecek kadar davar maalesef :KK14: ne güzel btün arkadaşlarım ramazanda erken çıkıyo benim niye yok:KK31:

normal çığ patetesi mi ama bnm morluğum genetik :KK51:
hep var yani :KK53:
ama böyle çok oturunca falan daha artıyo gbi ya da bnm gözüme ölye geliyo blmiyorum :44:
o değil de gözlerm bozulcak az kaldı :KK53::KK53::KK53::KK53:

normal çiğ patatesmiş öyle yazıyor. soymuş bi güzelce rendelemiş en küçük tarafı ile. suyunu yüzüne sürmüş sonrada rendelediği paatatesleri yapıştırmış yüzüne. çok iyi geliyormuş ilk yapışta farkediyor falan yazmış herkes.. ama genetik morluğa işe yararmı onu bilemem tabi. bende bu aralar yüüzmde kızarıklıklar oldu ü sebepten deniyeyim diyorum bakalım ..
az uyuyorsun ya birde onunda etkisi vardır .
gözlerimizin sinir uçları ayağımızdaki baştan üçüncü parmağın ucundaymış. o parmağa masaj yaptığında göslerin dinlenirmiş diye duymuştum. denersin:KK23::KK23:

sus kız zaten canım sulu yemek istiyo. klimanın yanındayım ya içerisi soğudu canım sıcak bi çorba istedi:KK53::KK53:
[

bende evime gitmek istiyorum bizim kötü kalpli patron oruç tutmama laf ettiği gibi bi yarım saat erken git deme nezaketini gösteremeyecek kadar davar maalesef :KK14: ne güzel btün arkadaşlarım ramazanda erken çıkıyo benim niye yok:KK31:

niye öyle kızz ayy aman boşver sende kurtulucan orda az kaldıı :21: bizde aynı saatte çıkıyoruz ama 8de değil 9 da geliyoruzz barii :KK31:

benenee kızz planlarımı anlatıyorum şurdaaa :63: :KK23:

Son düzenleyen: Moderatör:

ben o patronu döverim he .!!:KK47:

Son düzenleme:
Aleykum selam morincim sorma oruc beni fena vurdu. Midem altust. Dudagim ucuk dolu. Kotuyum.. :KK43:

2:30 da geldim eve .. dun de 3 de gelmistim. Erkenden geliyorum eve 1 ay boyle dediler cok sevindim . İsime geldi. :)
süper ya ne güzel tebrik ettim işyerini cnm ...
ilk günler böyle oluyor herkes ya birkaç güne alışırsın canım :/

Son düzenleme:
kesn telden giriyosn :KK53::KK53:

burdayız gördüğün üzere :KK34:
Yes sir :) smilesizim bohuuuu

Hadi bee. Oda mi oruca karsi ciktii :/
Ne insafsiz insanlar var. Sen tutmysan tutma bari tutana saygi goster! İt! Oruclu oruclu gunaha sokuyolar insani !

patrona bak patrona :KK19::KK19: bırak boşver sabret çkıcaksn zatn

normal çiğ patatesmiş öyle yazıyor. soymuş bi güzelce rendelemiş en küçük tarafı ile. suyunu yüzüne sürmüş sonrada rendelediği paatatesleri yapıştırmış yüzüne. çok iyi geliyormuş ilk yapışta farkediyor falan yazmış herkes.. ama genetik morluğa işe yararmı onu bilemem tabi. bende bu aralar yüüzmde kızarıklıklar oldu ü sebepten deniyeyim diyorum bakalım ..
az uyuyorsun ya birde onunda etkisi vardır .
gözlerimizin sinir uçları ayağımızdaki baştan üçüncü parmağın ucundaymış. o parmağa masaj yaptığında göslerin dinlenirmiş diye duymuştum. denersin:KK23::KK23:

aaaaaa
morinciden güzel bilgiler
sağol yavrum :KK1:
denicem :KK23:

Aleykum selam morincim sorma oruc beni fena vurdu. Midem altust. Dudagim ucuk dolu. Kotuyum.. :KK43:

2:30 da geldim eve .. dun de 3 de gelmistim. Erkenden geliyorum eve 1 ay boyle dediler cok sevindim . İsime geldi. :)

hee iyi o zamann iştee daha ne olsunnn :KK23:

üff bende evde oturmaktan sıkılıyorum iftara bir yerlere giidesem var ama h.sonuna kadar sabredeyim de o zaman gidiciyiiimm zatenn :KK55::KK16:

X