- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.741
allahıma şükür bugün keyfim yerinde
inşallah bozulmaz akşama doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da öğret bana da
içimde yok arkideş sevmiyorum uğraşmayı
istanbul canım tatildeyz ya
evet ya valla oturmaktan artık belim kanadım ağrıyor ama hastaydm ya biraz da ondan sıcakta uğraşmıyım diye oturdum kaldım
yok valla yne de arabayla giderm
özledim kaç gndür evdeym bi eeeennn ennn yapıyım
yemek yapmayı pek sever miyim bilmiyorum ama ınsan özellikle sevdiğine bir şey yapınca daha hevesl oluyooben yemek yapmayı çok seviyorum kiiiiiii üni.deyken evde yemek benden sorulurdu bulaşıkları da ev arkadaşım yıkardı gül gibi geçinirdik ne güzel
onları bende yapıyorum
hatta erk arkim gitmeden yapmştım götürmştüm ona snunda elnden bişey yemek nasip oldu diye dlga geçmişti
niye kız asıl anneler zorla yaptırmaya öğretmeye çalışır
ben yemek yapmayı çok seviyorum kiiiiiii üni.deyken evde yemek benden sorulurdu bulaşıkları da ev arkadaşım yıkardı gül gibi geçinirdik ne güzel
öğretirim kız iste yeter biz nişanlımla çok seviyoruz yemek yapmayı çok şükür mutfağımız geniş rahat rahat yemek yapıcaz pazar günleri mis gibi
hehe :):))
aman yi sivilcelen ozaman huuuh yaaa bende araba istiyordum kiii kıskandım
yemek yapmayı pek sever miyim bilmiyorum ama ınsan özellikle sevdiğine bir şey yapınca daha hevesl oluyoo
bende baya şeyler yaoıyorum annem olmayınca lezzetli de oluyor
bende kek yapmıştım kurabiye bir de poğaça yapmıştım bugüne kadar iyi yapmışım demii daha ne olsunnn
yokk kızzz benim annem aman mutfağı dağıtırsın aman kirletirsin falan diye bir şey yaptırmıyoo evde olmadığı zaman anca bir şey yapabiliyorum sonra biri sorunca da evet hata ettim küçüklükten öğretmedim evlenince yemek memek yapamaz diyo eneee
allahıma şükür bugün keyfim yerinde
bozulmaz ya kim bozacakmış moralini
kız birde sabahlara kadar oturuyorsun heee iyi o gözler kapanmıyor
ayyyy ne güzel kııızzz
az önce baktım topiklere de isteyince herşey yapılır valla yterki uğraşmayı iste
çıkmıcam vazgeçtm
akşam çkıcam ama şöyle bi yürüyüşe gerçekten bacak kemiklerim ağrıyo artık
ehehehe hem suçlu hem güçlü diye biz annene diyoruz yavrm
birazdan ondanda vazgeçme
yürü kuzum yürü hareketsiz kalmasın erken yaşlanırsın valla hareket berekettir
sormaa yaa çeksin şimdii
çok ta zor değil zatenn altından kalkarız evelallah olmadı kv den yardım isterikk :114::96:
benim küçük kız kardeşim böyle büyüdü canım aslında annem hiçbirimize şu yemek böyle yapılır falan diye öğretmedi ablamla ben meraklıyızdır gerçi ablam pasta börekte meraklıydı evlendikten sonra öğrendi yemek yapmayı ama küçük kardeşim hiç sormaz bu nasıl oluyo falan diye ondan biraz beceriksiz kaldı ablamla bana göre merakı yok olsa zaten öğrenirdi. ben sevgilime sanırım bi çok yemeğimi yedirmişimdir öğrencilik zamanlarımızdayemek yapmayı pek sever miyim bilmiyorum ama ınsan özellikle sevdiğine bir şey yapınca daha hevesl oluyoo
bende baya şeyler yaoıyorum annem olmayınca lezzetli de oluyor
bende kek yapmıştım kurabiye bir de poğaça yapmıştım bugüne kadar iyi yapmışım demii daha ne olsunnn
yokk kızzz benim annem aman mutfağı dağıtırsın aman kirletirsin falan diye bir şey yaptırmıyoo evde olmadığı zaman anca bir şey yapabiliyorum sonra biri sorunca da evet hata ettim küçüklükten öğretmedim evlenince yemek memek yapamaz diyo eneee
hele bi iş başa düşünce herkes üstesinden geliyo canım merak etmeevet bende pek beceremesemde çok severim yemek yapmaya çalışmayı
uğraşa uğraşa yapmayıda seveceğim inşallah
hamur işleri falan yapabiliyorumda sulu yemekleri birtürlü öğrenemedim
tabi kız yemek yapmak zor değil mantık çoğunda aynı bi de elinin ayarını tutturdun mu zamanla oldu bitti işte. nişanlım çok tarifçi ölçü kullanır ben öyle olamıyorum göz ayarı alıştım annemden. bi de benim şansım bizim mutfak amerikan mutfağı 15 yıldır, çocukluğum annemi yemek yaparken çaktırmadan izlemekle geçti denebilir baka baka öğrendim denebilir hiç anneme bunu nasıl yapıyosun diye sormuşluğum yok hafızaya atıyodum zatenayyyy ne güzel kııızzz
az önce baktım topiklere de isteyince herşey yapılır valla yterki uğraşmayı iste
çıkmıcam vazgeçtm
akşam çkıcam ama şöyle bi yürüyüşe gerçekten bacak kemiklerim ağrıyo artık
eveeeeetttttt zayıfladım
gözlerim altı mordu zaten ama iyice morardı ölü gibi suratım
ya da ne zmndır makyaj yapmadığm için bana öyle geliyo