Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

istanbul canım tatildeyz ya

evet ya valla oturmaktan artık belim kanadım ağrıyor ama hastaydm ya biraz da ondan sıcakta uğraşmıyım diye oturdum kaldım :KK1:
yok valla yne de arabayla giderm :KK53::KK53::KK53:
özledim kaç gndür evdeym bi eeeennn ennn yapıyım :KK1::KK1::KK1::KK1:

hehe :):))

aman yi sivilcelen ozaman huuuh :KK33::KK33::KK33: yaaa bende araba istiyordum kiii :KK14: kıskandım :KK42:

ben yemek yapmayı çok seviyorum kiiiiiii:KK52::KK52: üni.deyken evde yemek benden sorulurdu bulaşıkları da ev arkadaşım yıkardı gül gibi geçinirdik ne güzel:KK16::KK16:
yemek yapmayı pek sever miyim bilmiyorum ama ınsan özellikle sevdiğine bir şey yapınca daha hevesl oluyoo :21:
bende baya şeyler yaoıyorum annem olmayınca lezzetli de oluyor :63:

:KK33:onları bende yapıyorum
hatta erk arkim gitmeden yapmştım götürmştüm ona snunda elnden bişey yemek nasip oldu diye dlga geçmişti :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK53: bende kek yapmıştım kurabiye bir de poğaça yapmıştım bugüne kadar iyi yapmışım demii daha ne olsunnn :KK23::KK1:

niye kız asıl anneler zorla yaptırmaya öğretmeye çalışır :KK1:

yokk kızzz benim annem aman mutfağı dağıtırsın aman kirletirsin falan diye bir şey yaptırmıyoo :63: evde olmadığı zaman anca bir şey yapabiliyorum :KK23: sonra biri sorunca da evet hata ettim küçüklükten öğretmedim evlenince yemek memek yapamaz diyo eneee :63: :KK30:

ben yemek yapmayı çok seviyorum kiiiiiii:KK52::KK52: üni.deyken evde yemek benden sorulurdu bulaşıkları da ev arkadaşım yıkardı gül gibi geçinirdik ne güzel:KK16::KK16:

evet bende pek beceremesemde çok severim yemek yapmaya çalışmayı :KK70:

uğraşa uğraşa yapmayıda seveceğim inşallah:KK1::KK1:
hamur işleri falan yapabiliyorumda sulu yemekleri birtürlü öğrenemedim :KK1::KK23::KK23:

öğretirim kız iste yeter:KK53::KK53: biz nişanlımla çok seviyoruz yemek yapmayı çok şükür mutfağımız geniş rahat rahat yemek yapıcaz pazar günleri mis gibi:KK48::KK48:

ayyyy ne güzel kııızzz
az önce baktım topiklere de isteyince herşey yapılır valla yterki uğraşmayı iste :KK1:

hehe :):))

aman yi sivilcelen ozaman huuuh :KK33::KK33::KK33: yaaa bende araba istiyordum kiii :KK14: kıskandım :KK42:

çıkmıcam vazgeçtm :KK53::KK53:
akşam çkıcam ama şöyle bi yürüyüşe gerçekten bacak kemiklerim ağrıyo artık :KK53:

yemek yapmayı pek sever miyim bilmiyorum ama ınsan özellikle sevdiğine bir şey yapınca daha hevesl oluyoo :21:

:KK53: bende kek yapmıştım kurabiye bir de poğaça yapmıştım bugüne kadar iyi yapmışım demii daha ne olsunnn :KK23::KK1:

yokk kızzz benim annem aman mutfağı dağıtırsın aman kirletirsin falan diye bir şey yaptırmıyoo :63: evde olmadığı zaman anca bir şey yapabiliyorum :KK23: sonra biri sorunca da evet hata ettim küçüklükten öğretmedim evlenince yemek memek yapamaz diyo eneee :63: :KK30:

ehehehe hem suçlu hem güçlü diye biz annene diyoruz yavrm :KK53::KK53::KK53::KK53:

ayyyy ne güzel kııızzz
az önce baktım topiklere de isteyince herşey yapılır valla yterki uğraşmayı iste :KK1:

akşam çkıcam ama şöyle bi yürüyüşe gerçekten bacak kemiklerim ağrıyo artık :KK53:

birazdan ondanda vazgeçme :KK1::KK1:
yürü kuzum yürü hareketsiz kalmasın erken yaşlanırsın valla hareket berekettir :KK8::KK3::KK9:

benim küçük kız kardeşim böyle büyüdü canım aslında annem hiçbirimize şu yemek böyle yapılır falan diye öğretmedi ablamla ben meraklıyızdır gerçi ablam pasta börekte meraklıydı evlendikten sonra öğrendi yemek yapmayı ama küçük kardeşim hiç sormaz bu nasıl oluyo falan diye ondan biraz beceriksiz kaldı ablamla bana göre:KK53::KK53: merakı yok olsa zaten öğrenirdi. ben sevgilime sanırım bi çok yemeğimi yedirmişimdir öğrencilik zamanlarımızda :KK16::KK16:

evet bende pek beceremesemde çok severim yemek yapmaya çalışmayı :KK70:

uğraşa uğraşa yapmayıda seveceğim inşallah:KK1::KK1:
hamur işleri falan yapabiliyorumda sulu yemekleri birtürlü öğrenemedim :KK1::KK23::KK23:
hele bi iş başa düşünce herkes üstesinden geliyo canım merak etme:KK34:

ayyyy ne güzel kııızzz

tabi kız yemek yapmak zor değil mantık çoğunda aynı bi de elinin ayarını tutturdun mu zamanla oldu bitti işte. nişanlım çok tarifçi ölçü kullanır ben öyle olamıyorum göz ayarı alıştım annemden. bi de benim şansım bizim mutfak amerikan mutfağı 15 yıldır, çocukluğum annemi yemek yaparken çaktırmadan izlemekle geçti denebilir:KK53::KK53: baka baka öğrendim denebilir hiç anneme bunu nasıl yapıyosun diye sormuşluğum yok hafızaya atıyodum zaten:KK53::KK53:

kızlar nabersiniizzz:KK16:
ben ceyizime 6 kişilik yemek takımı aldım
misafir için sepetli havlular aldım
cici cici nevresim aldım :21::21::21:
ne güzelmiş bu alışveriş zamanı yaa :KK23::KK23:

aman yaparız biz bee :KK23:

yanii sadece kıvam gerektiren şeylerde biraz sorun olur başlardaa :KK1:

Eveeetttt işteeee yeniiii imajımmmm :87::87: :KK9:
$BOovdoFCcAAu5K4.jpg

eveeeeetttttt zayıfladım :KK43:
gözlerim altı mordu zaten ama iyice morardı ölü gibi suratım
ya da ne zmndır makyaj yapmadığm için bana öyle geliyo :KK1:

işte benı can evimden vurdun :) ben mor rengin gözlere yerleşen halini bile seviyorum bana mor de :KK1::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
oturarak nasıl zayıflanıyor yaaaaaa o nasıl bişimiş öyle :44::KK1::KK1::KK1::KK1:

X