darısı senin başına inşallah kuzum. biraz geçmişi okudum seninki pişman gibi dilerim hakkında hayırlısı olur ve doğru kararı verirsin.
gelinlik mevzusuna gelince aslında ilk denediğim model prenses modeldi çok yakıştırdı nişanlım bana bende çok beğendim modelde güzeldi ama daha sonra gezince tamamen fikirlerimiz değişti. prenses model çok geniş alan kaplıyo
rahat rahat dans edemezsin oturamazsın falan balık etek denedim ama ona kat-iyen olmaz dedi nişanlım popo komple belli oluyo yapışan bi model ya
aslında güzeldi neyse sonra nişanlımın denemem için ısrar ettiği bi model oldu ben askıda pek beğenmedim aslında ama bi giydim ikimiz böyle
hep diyodum şöyle zarif ve şık durmalı gelinliğim diye o da kraliyet tipi gelinlik oldu, a tipi gelinlik modeli de deniyormuş. çok aşırı bi kabarıklığı olmayan güzel zarif bi model seçtim duvağını da rahat rahat uzatabiliriz sadece kenarları gübürlü olan bi duvak kullanıcaz
aslında bakmak istediğim bi moda evi daha var oraya da bi gideyim ondan sonra hangi moda eviyle anlaşacağıma karar vericem.
bi de biz nişanlımla okul vesilesiyle tanışmış olduk canım