Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

niye bu kdar yavaşsınız :KK19:

:KK35::KK35:
kız ben bi yandan çalışıyorum:KK53::KK53: ekranın bi tarafında kullandığım program bi tarafta kk En Büyük KKEn Büyük KK:KK53::KK53:

kızlar nabersiniizzz:KK16:
ben ceyizime 6 kişilik yemek takımı aldım
misafir için sepetli havlular aldım
cici cici nevresim aldım :21::21::21:
ne güzelmiş bu alışveriş zamanı yaa :KK23::KK23:

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inşallah:KK31: gelinlik işi noldu canım ben geçtiğimiz günlerde gelinlikler içinde kayboldum ama bi şeyler oturdu kafamda:KK16::KK16:

benim küçük kız kardeşim böyle büyüdü canım aslında annem hiçbirimize şu yemek böyle yapılır falan diye öğretmedi ablamla ben meraklıyızdır gerçi ablam pasta börekte meraklıydı evlendikten sonra öğrendi yemek yapmayı ama küçük kardeşim hiç sormaz bu nasıl oluyo falan diye ondan biraz beceriksiz kaldı ablamla bana göre:KK53::KK53: merakı yok olsa zaten öğrenirdi. ben sevgilime sanırım bi çok yemeğimi yedirmişimdir öğrencilik zamanlarımızda :KK16::KK16:
bilmemm bende bakıyorum daa ben kendim yapmadıkça hiç hoşuma gitmez öyle bakmakkk ben yapmalıyımm :KK23::KK23:

niye bu kdar yavaşsınız :KK19::KK35::KK35:
kızzz yetişemiyorum kiii :KK24::KK24:

oohhh ohhh maşallahh güle güle kullan canımm :nazar: :KK16:
güzel olmaz mııı ne kadar zevklii olır hemde sevdiceğnle yapmakk :21:
bakalım ciclerineee bizdeee benim çook hoşuma gidiyo çeyiz alışverişleriii :21::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim küçük kız kardeşim böyle büyüdü canım aslında annem hiçbirimize şu yemek böyle yapılır falan diye öğretmedi ablamla ben meraklıyızdır gerçi ablam pasta börekte meraklıydı evlendikten sonra öğrendi yemek yapmayı ama küçük kardeşim hiç sormaz bu nasıl oluyo falan diye ondan biraz beceriksiz kaldı ablamla bana göre:KK53::KK53: merakı yok olsa zaten öğrenirdi. ben sevgilime sanırım bi çok yemeğimi yedirmişimdir öğrencilik zamanlarımızda :KK16::KK16:

hele bi iş başa düşünce herkes üstesinden geliyo canım merak etme:KK34:

tabi kız yemek yapmak zor değil mantık çoğunda aynı bi de elinin ayarını tutturdun mu zamanla oldu bitti işte. nişanlım çok tarifçi ölçü kullanır ben öyle olamıyorum göz ayarı alıştım annemden. bi de benim şansım bizim mutfak amerikan mutfağı 15 yıldır, çocukluğum annemi yemek yaparken çaktırmadan izlemekle geçti denebilir:KK53::KK53: baka baka öğrendim denebilir hiç anneme bunu nasıl yapıyosun diye sormuşluğum yok hafızaya atıyodum zaten:KK53::KK53:

ohhhhhhhh en güzeli sen yapmışsın
doğru diyosun iş başına düşünce eline suya sürmemiş insan bile neler yapar :KK1:

ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh :21:
tabisi güzeldir güzel olmaz mı tatlm ya

işte benı can evimden vurdun :) ben mor rengin gözlere yerleşen halini bile seviyorum bana mor de :KK1::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
oturarak nasıl zayıflanıyor yaaaaaa o nasıl bişimiş öyle :44::KK1::KK1::KK1::KK1:

allah seni güldürdün beni :KK53::KK53::KK53::KK53:
kız bişi yemiyorum dengesiz besleniyorm ondan zayıfladım anında valla :KK1:

bananeee bananeeeeeeeee yetişiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:KK19::KK53::KK53:

bilmemm bende bakıyorum daa ben kendim yapmadıkça hiç hoşuma gitmez öyle bakmakkk ben yapmalıyımm :KK23::KK23:

bakalım ciclerineee bizdeee benim çook hoşuma gidiyo çeyiz alışverişleriii :21::21:
hafızaya at sonra olaya giriş ilki kötü olur ikinci daha güzel olur 3 de eksiklerini daha iiyi görürsün öyle öğrenirsin :KK34:

ohhhhhhhh en güzeli sen yapmışsın
doğru diyosun iş başına düşünce eline suya sürmemiş insan bile neler yapar :KK1:
aynen öyle canım:KK31:

sağol tatlım
evet gercekten tarf edilemez bi duygu :KK16:

kız ben bi yandan çalışıyorum:KK53::KK53: ekranın bi tarafında kullandığım program bi tarafta kk En Büyük KKEn Büyük KK:KK53::KK53:

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inşallah:KK31: gelinlik işi noldu canım ben geçtiğimiz günlerde gelinlikler içinde kayboldum ama bi şeyler oturdu kafamda:KK16::KK16:

saol canım
ya gelinlik konusuna haa karar veremedım
ama birkac secenek var aklımda onlardan birine karar vericem inşallah en kısa zamanda sen naptın:KK12:

haniii resimleri var mı aldıklarının bakalımmm kiii::KK1::KK1:

resimleri yok kuzum ya netten bulursam ekliyim bi ara :KK23:

hafızaya at sonra olaya giriş ilki kötü olur ikinci daha güzel olur 3 de eksiklerini daha iiyi görürsün öyle öğrenirsin :KK34:

ahh ahh o hafızada o kadar şey var kiii:90:

bir şekilde olur artıkk bende muffın yaapayım haftasonu diyorum iftara gidicez yaaa :KK16: tarifler bakıtım ama öylee zorlara uğraşamam kakaolu çikolatalı bişeyler yaparım işte :90: eve giderken markete gideyim de entep fıstığı bonibon çikolata falan alayım süslemeler içinnn hheyecan yaptımm :KK56::107:

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh :21:
tabisi güzeldir güzel olmaz mı tatlm ya

allah seni güldürdün beni :KK53::KK53::KK53::KK53:
kız bişi yemiyorum dengesiz besleniyorm ondan zayıfladım anında valla :KK1:

bananeee bananeeeeeeeee yetişiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:KK19::KK53::KK53:

hmmm hoş ben rejimi bıraktım normal kiloya geldim sadece sabit kalmaya çalışıyorum artık ama yinede alışmışım zayıflamaya ilgi duyuyorum hala:KK1::KK1:
bugün kk da okudum patatesi rendeleyip yüzüne sür. morluklara kızarıklıklara yüzdeki şişmeler falan çok iyi geliyormuş herkeste denemiş çok memnun kaldım yazmış akşam eve gidince bende deneyeceğim:KK51::KK1::KK1:

ahh ahh o hafızada o kadar şey var kiii:90:

bir şekilde olur artıkk bende muffın yaapayım haftasonu diyorum iftara gidicez yaaa :KK16: tarifler bakıtım ama öylee zorlara uğraşamam kakaolu çikolatalı bişeyler yaparım işte :90: eve giderken markete gideyim de entep fıstığı bonibon çikolata falan alayım süslemeler içinnn hheyecan yaptımm :KK56::107:

kımse yokmu sohbete geldimm

hmmm hoş ben rejimi bıraktım normal kiloya geldim sadece sabit kalmaya çalışıyorum artık ama yinede alışmışım zayıflamaya ilgi duyuyorum hala:KK1::KK1:
bugün kk da okudum patatesi rendeleyip yüzüne sür. morluklara kızarıklıklara yüzdeki şişmeler falan çok iyi geliyormuş herkeste denemiş çok memnun kaldım yazmış akşam eve gidince bende deneyeceğim:KK51::KK1::KK1:

normal çığ patetesi mi ama bnm morluğum genetik :KK51:
hep var yani :KK53:
ama böyle çok oturunca falan daha artıyo gbi ya da bnm gözüme ölye geliyo blmiyorum :44:
o değil de gözlerm bozulcak az kaldı :KK53::KK53::KK53::KK53:

sağol tatlım
evet gercekten tarf edilemez bi duygu :KK16:

saol canım
ya gelinlik konusuna haa karar veremedım
ama birkac secenek var aklımda onlardan birine karar vericem inşallah en kısa zamanda sen naptın:KK12:

resimleri yok kuzum ya netten bulursam ekliyim bi ara :KK23:
sandığımdan kolay oldu canım bi günümüz gelinlikler arasında geçti ama model olarak netleştirdim sayılır. bakmak istediğim bi tane moda evi kaldı oraya da gidip baktım mı kararımı verip hemen başlıcaz gelinliğimin hazırlığına:KK16: süper bi şey dimi inanılmaz güzel bi duyguydu nişanlımla ikimiz için. normalde öyle gelinlik hayali olan bi kız değildim ama gelinliği giyince çok farklı hissettim emeklerimiz hayallerimiz gerçek oluyor. rabbim herkese gönlündekini yaşamayı nasip etsin:KK16::KK16:

X