- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.761
akşamki psikolojime bağlı
zaten ben erken çökerm
herşeyi kafama takıyorum
çok takık bi insanım
genç kalmak istiyosan hiçbişi takmıcaksn
sorma yaa bende çokkk takıyorum :) herrrşeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşamki psikolojime bağlı
zaten ben erken çökerm
herşeyi kafama takıyorum
çok takık bi insanım
genç kalmak istiyosan hiçbişi takmıcaksn
kızlar nabersiniizzz
ben ceyizime 6 kişilik yemek takımı aldım
misafir için sepetli havlular aldım
cici cici nevresim aldım
ne güzelmiş bu alışveriş zamanı yaa
kız ben bi yandan çalışıyorum ekranın bi tarafında kullandığım program bi tarafta kkniye bu kdar yavaşsınız
kızlar nabersiniizzz
cici cici nevresim aldım
bilmemm bende bakıyorum daa ben kendim yapmadıkça hiç hoşuma gitmez öyle bakmakkk ben yapmalıyımmbenim küçük kız kardeşim böyle büyüdü canım aslında annem hiçbirimize şu yemek böyle yapılır falan diye öğretmedi ablamla ben meraklıyızdır gerçi ablam pasta börekte meraklıydı evlendikten sonra öğrendi yemek yapmayı ama küçük kardeşim hiç sormaz bu nasıl oluyo falan diye ondan biraz beceriksiz kaldı ablamla bana göre merakı yok olsa zaten öğrenirdi. ben sevgilime sanırım bi çok yemeğimi yedirmişimdir öğrencilik zamanlarımızda
kızzz yetişemiyorum kiiiniye bu kdar yavaşsınız
kızlar nabersiniizzz
cici cici nevresim aldım
benim küçük kız kardeşim böyle büyüdü canım aslında annem hiçbirimize şu yemek böyle yapılır falan diye öğretmedi ablamla ben meraklıyızdır gerçi ablam pasta börekte meraklıydı evlendikten sonra öğrendi yemek yapmayı ama küçük kardeşim hiç sormaz bu nasıl oluyo falan diye ondan biraz beceriksiz kaldı ablamla bana göre merakı yok olsa zaten öğrenirdi. ben sevgilime sanırım bi çok yemeğimi yedirmişimdir öğrencilik zamanlarımızda
hele bi iş başa düşünce herkes üstesinden geliyo canım merak etme
tabi kız yemek yapmak zor değil mantık çoğunda aynı bi de elinin ayarını tutturdun mu zamanla oldu bitti işte. nişanlım çok tarifçi ölçü kullanır ben öyle olamıyorum göz ayarı alıştım annemden. bi de benim şansım bizim mutfak amerikan mutfağı 15 yıldır, çocukluğum annemi yemek yaparken çaktırmadan izlemekle geçti denebilir baka baka öğrendim denebilir hiç anneme bunu nasıl yapıyosun diye sormuşluğum yok hafızaya atıyodum zaten
kızlar nabersiniizzz
cici cici nevresim aldım
işte benı can evimden vurdun :) ben mor rengin gözlere yerleşen halini bile seviyorum bana mor de
oturarak nasıl zayıflanıyor yaaaaaa o nasıl bişimiş öyle :44:
hafızaya at sonra olaya giriş ilki kötü olur ikinci daha güzel olur 3 de eksiklerini daha iiyi görürsün öyle öğrenirsinbilmemm bende bakıyorum daa ben kendim yapmadıkça hiç hoşuma gitmez öyle bakmakkk ben yapmalıyımm
kızzz yetişemiyorum kiii
oohhh ohhh maşallahh güle güle kullan canımm
güzel olmaz mııı ne kadar zevklii olır hemde sevdiceğnle yapmakk
bakalım ciclerineee bizdeee benim çook hoşuma gidiyo çeyiz alışverişleriii
aynen öyle canımohhhhhhhh en güzeli sen yapmışsın
doğru diyosun iş başına düşünce eline suya sürmemiş insan bile neler yapar
bilmemm bende bakıyorum daa ben kendim yapmadıkça hiç hoşuma gitmez öyle bakmakkk ben yapmalıyımm
kızzz yetişemiyorum kiii
oohhh ohhh maşallahh güle güle kullan canımm
güzel olmaz mııı ne kadar zevklii olır hemde sevdiceğnle yapmakk
bakalım ciclerineee bizdeee benim çook hoşuma gidiyo çeyiz alışverişleriii
kız ben bi yandan çalışıyorum ekranın bi tarafında kullandığım program bi tarafta kk
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inşallah gelinlik işi noldu canım ben geçtiğimiz günlerde gelinlikler içinde kayboldum ama bi şeyler oturdu kafamda
haniii resimleri var mı aldıklarının bakalımmm kiii:
ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh
tabisi güzeldir güzel olmaz mı tatlm ya
allah seni güldürdün beni
kız bişi yemiyorum dengesiz besleniyorm ondan zayıfladım anında valla
bananeee bananeeeeeeeee yetişiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hafızaya at sonra olaya giriş ilki kötü olur ikinci daha güzel olur 3 de eksiklerini daha iiyi görürsün öyle öğrenirsin
ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh
tabisi güzeldir güzel olmaz mı tatlm ya
allah seni güldürdün beni
kız bişi yemiyorum dengesiz besleniyorm ondan zayıfladım anında valla
bananeee bananeeeeeeeee yetişiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
evet evet cok güzel darısı basınıza en kısa zamanda inş
Evden selam gonderiyorum heey.
ahh ahh o hafızada o kadar şey var kiii:90:
bir şekilde olur artıkk bende muffın yaapayım haftasonu diyorum iftara gidicez yaaa tarifler bakıtım ama öylee zorlara uğraşamam kakaolu çikolatalı bişeyler yaparım işte :90: eve giderken markete gideyim de entep fıstığı bonibon çikolata falan alayım süslemeler içinnn hheyecan yaptımm :107:
hmmm hoş ben rejimi bıraktım normal kiloya geldim sadece sabit kalmaya çalışıyorum artık ama yinede alışmışım zayıflamaya ilgi duyuyorum hala
bugün kk da okudum patatesi rendeleyip yüzüne sür. morluklara kızarıklıklara yüzdeki şişmeler falan çok iyi geliyormuş herkeste denemiş çok memnun kaldım yazmış akşam eve gidince bende deneyeceğim
sandığımdan kolay oldu canım bi günümüz gelinlikler arasında geçti ama model olarak netleştirdim sayılır. bakmak istediğim bi tane moda evi kaldı oraya da gidip baktım mı kararımı verip hemen başlıcaz gelinliğimin hazırlığına süper bi şey dimi inanılmaz güzel bi duyguydu nişanlımla ikimiz için. normalde öyle gelinlik hayali olan bi kız değildim ama gelinliği giyince çok farklı hissettim emeklerimiz hayallerimiz gerçek oluyor. rabbim herkese gönlündekini yaşamayı nasip etsinsağol tatlım
evet gercekten tarf edilemez bi duygu
saol canım
ya gelinlik konusuna haa karar veremedım
ama birkac secenek var aklımda onlardan birine karar vericem inşallah en kısa zamanda sen naptın
resimleri yok kuzum ya netten bulursam ekliyim bi ara
kımse yokmu sohbete geldimm