- 4 Temmuz 2013
- 92
- 1
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.621
iyi akşamlar yarın konuşuruz gelırsen canım
günaydınn kuzucukdedim dükkanı ben açıyıım
Günaydııııınnnnnnnnn
günaydın kk güzel bayanları
hoşgeldin kartaliçemmmgünaydın kk güzel bayanları
günaydınn kuzucuknolmuş bu topiğe böyle:44:
günaydın abla nasılsın?
günaydınn kuzucuknolmuş bu topiğe böyle:44:
günaydın abla nasılsın?
Günaydınnn arkadaşlarrrr- Sağooolll
bi gelsinler forma sokarım ben onları enerjimlehoşgeldin kartaliçemmm
ramazan çarptı galiba ,
kimse formunda değil
Günaydınnn arkadaşlarrrr- Sağooolll
Günaydıııııııııııııın.
pek bi mutluyuuuzzz
bi gelsinler forma sokarım ben onları enerjimle
günaydın arkideşnaparsın bakalım
bi gelsinler forma sokarım ben onları enerjimle
günaydın arkideşnaparsın bakalım
ben iyiyim canım ramazana alışmaya çalısıyoz asıl haberler sende sen neler yaptın anlat bakalım
hayırdır canım sebep nebende yeni geldim çok dertliyim yardım edin lütfenn ... 7 yıllık bi ilşkim bitti bi anlk bi hata yüzünden tekrar kazanmk istyorum onuu ne yapcam bilmiyorum
en güzel günlerin canım ya evet o gelınlığı üstünde taşımak cok güzel şunun şurası ne kaldıkı artık her anınım bir ömür boyu yanyana geçecekben ağzımı açtım mı kalp çıkar dururher şey öyle güzeldi ki 5 gün nasıl geçti anlamadım. gelinlik denedim bir sürü, model olarak kafamda bi şeyler belirdi sandığım kadar zor olmadı sanırım hayatımda giymekten zevk aldığım tek şey gelinlik harika bi duygu gelinliği giyip nişanlımın yanına gelince bana bakışları öyle güzeldi ki oyy anlatamam
yalnız sinir olduğum şey fotoğraf çekmeme izin vermediler yasakmış artık kendi gelinliğimin resmini çekip öyle göstericem size
biz neredeyse 6 yıldır beraberiz hiç ramazanda görüşememiştik ilk defa sahur yaptık kuzucumla ilk defa iftar yaptık.
zaten hiç uyumadım ki gece hep yan yanaydık her anı değerlendirmeye çalıştık uyku uzak durdu bizden gelince de uyukladım omzundailk günler zaten gezdik tozduk ayyy bi de bu çocuk beni şişko bi gelin yapma peşinde boş bırakmıyo ağzımı yanımda yiceksin ben varken yiceksin diye diye şiştim
bi de nikah işlemlerine başladık p.tesi günü kan verdik. biz nişanlımla nikah yapıp ardından bi yemek yenir diye düşündük ama aileler düğünden yana arada çok fark var o stresi yaşamak istemiyoruz açıkçası o yüzden nikah+yemek sonra evimize gidelim diyoruz
eğer nikaha ikna edersek bi gün öne çekilecek evlilik tarihimiz yani 14 eylül. bakalım nasıl olacak.
ben ağzımı açtım mı kalp çıkar dururher şey öyle güzeldi ki 5 gün nasıl geçti anlamadım. gelinlik denedim bir sürü, model olarak kafamda bi şeyler belirdi sandığım kadar zor olmadı sanırım hayatımda giymekten zevk aldığım tek şey gelinlik harika bi duygu gelinliği giyip nişanlımın yanına gelince bana bakışları öyle güzeldi ki oyy anlatamam
yalnız sinir olduğum şey fotoğraf çekmeme izin vermediler yasakmış artık kendi gelinliğimin resmini çekip öyle göstericem size
biz neredeyse 6 yıldır beraberiz hiç ramazanda görüşememiştik ilk defa sahur yaptık kuzucumla ilk defa iftar yaptık.
zaten hiç uyumadım ki gece hep yan yanaydık her anı değerlendirmeye çalıştık uyku uzak durdu bizden gelince de uyukladım omzundailk günler zaten gezdik tozduk ayyy bi de bu çocuk beni şişko bi gelin yapma peşinde boş bırakmıyo ağzımı yanımda yiceksin ben varken yiceksin diye diye şiştim
bi de nikah işlemlerine başladık p.tesi günü kan verdik. biz nişanlımla nikah yapıp ardından bi yemek yenir diye düşündük ama aileler düğünden yana arada çok fark var o stresi yaşamak istemiyoruz açıkçası o yüzden nikah+yemek sonra evimize gidelim diyoruz
eğer nikaha ikna edersek bi gün öne çekilecek evlilik tarihimiz yani 14 eylül. bakalım nasıl olacak.
sorun neydi çok özel değilse söyler misin belki daha kolay olur yardımcı olmakbende yeni geldim çok dertliyim yardım edin lütfenn ... 7 yıllık bi ilşkim bitti bi anlk bi hata yüzünden tekrar kazanmk istyorum onuu ne yapcam bilmiyorum
hayırdır canım sebep ne
en güzel günlerin canım ya evet o gelınlığı üstünde taşımak cok güzel şunun şurası ne kaldıkı artık her anınım bir ömür boyu yanyana geçecek
bende yeni geldim çok dertliyim yardım edin lütfenn ... 7 yıllık bi ilşkim bitti bi anlk bi hata yüzünden tekrar kazanmk istyorum onuu ne yapcam bilmiyorum