Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Günaydıııııııııııııın.

pek bi mutluyuuuzzz

bi gelsinler forma sokarım ben onları enerjimle

günaydın arkideş naparsın bakalım

Öyle valla içimde bir huzur mutluluk varr bundna sonra herşey istediğim gibi olacak çok mutlu olucam gibi hissediyorumm

napıyım kuzumm takılıyorum öyle bir an önce haftasonu gelsin diyeee sen napıyosunn nasıl geçtiii

ben iyiyim canım ramazana alışmaya çalısıyoz asıl haberler sende sen neler yaptın anlat bakalım

ben ağzımı açtım mı kalp çıkar durur her şey öyle güzeldi ki 5 gün nasıl geçti anlamadım. gelinlik denedim bir sürü, model olarak kafamda bi şeyler belirdi sandığım kadar zor olmadı sanırım hayatımda giymekten zevk aldığım tek şey gelinlik harika bi duygu gelinliği giyip nişanlımın yanına gelince bana bakışları öyle güzeldi ki oyy anlatamam
yalnız sinir olduğum şey fotoğraf çekmeme izin vermediler yasakmış artık kendi gelinliğimin resmini çekip öyle göstericem size
biz neredeyse 6 yıldır beraberiz hiç ramazanda görüşememiştik ilk defa sahur yaptık kuzucumla ilk defa iftar yaptık.
zaten hiç uyumadım ki gece hep yan yanaydık her anı değerlendirmeye çalıştık uyku uzak durdu bizden gelince de uyukladım omzunda ilk günler zaten gezdik tozduk ayyy bi de bu çocuk beni şişko bi gelin yapma peşinde boş bırakmıyo ağzımı yanımda yiceksin ben varken yiceksin diye diye şiştim

bi de nikah işlemlerine başladık p.tesi günü kan verdik. biz nişanlımla nikah yapıp ardından bi yemek yenir diye düşündük ama aileler düğünden yana arada çok fark var o stresi yaşamak istemiyoruz açıkçası o yüzden nikah+yemek sonra evimize gidelim diyoruz
eğer nikaha ikna edersek bi gün öne çekilecek evlilik tarihimiz yani 14 eylül. bakalım nasıl olacak.

bende yeni geldim çok dertliyim yardım edin lütfenn ... 7 yıllık bi ilşkim bitti bi anlk bi hata yüzünden tekrar kazanmk istyorum onuu ne yapcam bilmiyorum

bende yeni geldim çok dertliyim yardım edin lütfenn ... 7 yıllık bi ilşkim bitti bi anlk bi hata yüzünden tekrar kazanmk istyorum onuu ne yapcam bilmiyorum
hayırdır canım sebep ne
en güzel günlerin canım ya evet o gelınlığı üstünde taşımak cok güzel şunun şurası ne kaldıkı artık her anınım bir ömür boyu yanyana geçecek

Son düzenleme:
sonra gitti yine tutamadım kendimi ağladım öptüm son bi tane diye diye kaç tane öptüm kokladım hatırlamıyorum o da gitmek istemiyordu ama mecbur bi an önce işleri halletmek lazım. önceden ben ağlarken ağlama derdi gelicem derdi gün verirdi en yakın tarihten sırf daha fazla ağlamıyım diye inanmış gibi yapardım ama artık mış yapmak yok. 2 ay kaldı sonra hep beraber olucaz aynı çatı altında.
yastığını aldım gece onun kokusuyla uyudum ayağıma büyük de olsa onun giydiği terlikle dolanıyorum evde yüzü hep gözüümün önünde ama biticek bizim için gitti o evimizi yuvamızı kurmak için gitti. az daha sabredicem ve hayatımın sonuna kadar onunla olucam inşallah

Öncelikle maşallah canımm allah hep böyle yüzünüzün gülmesini nasip etsin

sizde mi kalmıştı nişanlın canım , oohh ne güzel vallaa ayrı kaldığınız günlerin acısını baya bir çıkartmışsınız gezip tozmuşsunuz
evet genelde gelinlikle çektirmiyolar niyeyse ama olsunn bizdee kendi gelinliğini görürüzzz burda böyle heyecanları paylaşmak ne kadar güzell bende çok merak ediyorum o duyguyu gelinlik giymek nasıl bir his diyee inşallah bzilere de nasip olurrr

nikaha mı karar verdiniz canım düğün yapmıyorsunuz yanii bir an önce kavuşmak içinnn mobilya işini ne yaptınız canım halloldu mu herşeyiniz bakalımm

sorun neydi çok özel değilse söyler misin belki daha kolay olur yardımcı olmak
hayırdır canım sebep ne

en güzel günlerin canım ya evet o gelınlığı üstünde taşımak cok güzel şunun şurası ne kaldıkı artık her anınım bir ömür boyu yanyana geçecek

evet canım inşallah öyle olacak. allah isteyen her kıza nasip etsin bu duyguları yaşamayı

sorun neydi canımm çook aşılamayacak çözülemeyecek bir şey mii , senin yaptığın bir hatadan dolayı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…