- 30 Mart 2008
- 21
- 0
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.601
slm hoşgeldın canım kendını tanıtırmısın
merhabaa kızlar :26:
evli misin sende canım
evet canım evliyim 2.5 bucuk yasında oğlum var eskişehirlıyım sen
allah bağışlasın cnm ben istanbuldayım bi buçuk yıldır evlendim ve burada çok zorluk çektim eşimin ailesi beni istemedi falan
sen nerelisin aslen
istanbul güzeldir kaç senedir gelmek istiyorum ama gelemıyorum ya kısmet olmadı kac yasındasın bu aradayha istanbulda doğdum fakat babamın tayini dolayısıyla karsa taşındık orada okudum canım işte sonra bi istanbul bi kars gittim geldim öyle işte
Aranızda bana da yer var mı bayanlarr
istanbul güzeldir kaç senedir gelmek istiyorum ama gelemıyorum ya kısmet olmadı kac yasındasın bu arada
evet gezip görülmek için iyi bi yer. 22 sen kaç yaşındasn canım
senden bı on yaş büyüğüm canıom bebek düşünüyomusun
anne olmak cok güzel bir duygu ben calısıyorum bakıcak insanın olmadığı içinde tabıkıde zoryok bebek henüz düşünmüyorum eşim askerden gelldikten sonra tecil ettirdi bi 2 sene var daha sence çocuk zormu canım
anne olmak cok güzel bir duygu ben calısıyorum bakıcak insanın olmadığı içinde tabıkıde zor
bende şimdiden bu sorumluluğun altına girmekten korkuyorum açıkcası hem erken evlendim... diyorum ki en azından bu açığı eşimle vakit geçirerek kapatıyim. bu arada bende hiç eskişere gelmedim nasıl bi yer çok merek ediyorum yaşayan biri olarak senden öğreniyim canım
yok bebek henüz düşünmüyorum eşim askerden gelldikten sonra tecil ettirdi bi 2 sene var daha sence çocuk zormu canım
eskiişehir güzel canım ya tam bir öğrenci kenti gelmek istersen gezmey e gelebilirsin herzaman
evet güzel olabilir ]kaç yıllık evlisin bu arada?