- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.061
günaydın kızlar nasılsınız? ben şu cumartesileri işe gelmeye gıcık oluyorumya varmı aranızda bugün çalışan?
günaydın kızlar nasılsınız? ben şu cumartesileri işe gelmeye gıcık oluyorumya varmı aranızda bugün çalışan?
Yarama tuz bastın
Ben bugünü pazar sanmıştım üstelik, sabah kalkmak çok koydu
Bugün de bi bitse.
istahsiztospaa senn adına çok sevindim tatlı eğlenceli mutlu bir zaman geçir inşallah
TATLIM HİÇ DAHA FAZLA SİNİRLİERİNİ YIPRATMA ailen diye bunları yapmaları daha çok zoruna gidiyo farkındayım ama napıcaksın sabır başka bi çaresi yok bak sabrettin azmettin ve güzel bi adım attın güzel bi başlangıç yaptın kendin için bence hiç moralini bozma bugün senin tatil günün neşelen
yavrum günaydınnnnnnn nanaklarım al al kalbim pır pır hadiiii bebek uç gel artıkkkkkkk diye mesaj atıp duruyorum
boncukcan hoşgeldin kelebeğim
15.30 tatlım o da hala koşturuyo gitmiş tıraş olmuş son güne bırakılır mı daha istanbul trafiğinde havaalanına gidiceksin iki ayağını bi pabuca soktumbana ne acele etsin hatta pilot amca bi kıyak geçse bize hemencik uçursa uçağıı
kızzzzz 4,5 saat sonra sarılıcam aşkımaaaaaa
off sorma balımya bugün bir halsizlik varki üzerimde yatakdan kendimi yere attım kalkayım diye o derece yani :))
ohaaa
etkili oluyo mu bari
olmaz mı tatlım o can acısına kalkmak değil sıçrıyorsun
Hoşbuldum canıms.
4 saat geçmez şimdi sana
Hayırlısıyla gelsin enişte.
dolu dolu vakit geçirin.
gerçi önümüz ramazan
ossun napalım salıya çok var daha
Ben kahvemi içtim size de benden kahve Eki Görüntüle 749846
hadı bakalım ınsBelki sürpriz bi nikah bile olabilir
ıyıyım hayatım senın nasıl gdıyor ? hosbuldumAaa Zeleeee
Hoşgeldin canım, naber? nasıl gidiyor?
gunaydın canımmm naberrr senın soyledıgın cıktı hıcbı sorun cıkarmadılar gırdım ısegünaydın kızlar nasılsınız? ben şu cumartesileri işe gelmeye gıcık oluyorumya varmı aranızda bugün çalışan?
tospaa senınle beraber bnde heyecanlanıyorum hee cok mutlu olun hepıcıgınız mutlu oluyorum bole seyler okuyuncaTATLIM HİÇ DAHA FAZLA SİNİRLİERİNİ YIPRATMA ailen diye bunları yapmaları daha çok zoruna gidiyo farkındayım ama napıcaksın sabır başka bi çaresi yok bak sabrettin azmettin ve güzel bi adım attın güzel bi başlangıç yaptın kendin için bence hiç moralini bozma bugün senin tatil günün neşelen
canım cektıBen kahvemi içtim size de benden kahve Eki Görüntüle 749846
hadı bakalım ıns
ıyıyım hayatım senın nasıl gdıyor ? hosbuldum
Bakarım tabi kuzum sen iç kapat fincanınıEllerin dert görmesin şekeriiim..
Falıma da bakcak mısın?
3 saatlik yolu gelmeye üşenmezsen ben sana yaparım şekerim gel yeterli
canım cektı
bırı olsada kahve yapsa
ay cok mu tembelım
Bakarım tabi kuzum sen iç kapat fincanını
3 saatlik yolu gelmeye üşenmezsen ben sana yaparım şekerim gel yeterli