- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.081
Günaydım gamzelim
Naber?
iyidir yeavrummmm senden naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydım gamzelim
Naber?
iyidir yeavrummmm senden naber
deneme bencede :)Enteresan..
bunu deneyeceğimi hiç zannetmiyorum
hadı bakalım ıns
ıyıyım hayatım senın nasıl gdıyor ? hosbuldum
gunaydın canımmm naberrr senın soyledıgın cıktı hıcbı sorun cıkarmadılar gırdım ıse
tospaa senınle beraber bnde heyecanlanıyorum hee cok mutlu olun hepıcıgınız mutlu oluyorum bole seyler okuyunca
valal dogru dıorsun ama ıste olay anında sınırlenıyorsun elınde olmadan
safaklar cabuk cabuk atsın ınsİyi valla aynı bildiğin gibi, iş güç ,şafak saymaya devam
gelcem bıgun hee cok cagırdınBakarım tabi kuzum sen iç kapat fincanını
3 saatlik yolu gelmeye üşenmezsen ben sana yaparım şekerim gel yeterli
sana msj atmıstım almadınmıoyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım iyimisin rahatmısın
ben geldiiim günaydınn
KIZ NE BİLİM niyetli niyetli günah olmaz mı diye aklıma takıldı bi bilen varsa aydınlatsın beni hele:26::26: hoş ben ramazanın ilk bikaç gününü tutamıcam ama o oruçlu olucak:26:Geçen gün dedin ki e ben şimdi erkek arkadaşıymış gibi mi durcam yanında elini tutmadan...
Ramazan diye el ele gezilmiyor muymuş?
Niye böyle bişey yazdığını anlamadım. :44:
darısı senin mutluluğuna canım bakalım nikahı yapabilecek miyiz
hadı bakalım ıns
ıyıyım hayatım senın nasıl gdıyor ? hosbuldum
gunaydın canımmm naberrr senın soyledıgın cıktı hıcbı sorun cıkarmadılar gırdım ıse
tospaa senınle beraber bnde heyecanlanıyorum hee cok mutlu olun hepıcıgınız mutlu oluyorum bole seyler okuyunca
valal dogru dıorsun ama ıste olay anında sınırlenıyorsun elınde olmadan
Çoiyi.
Her zaman ki gibii
gelcem bıgun hee cok cagırdın
edırne otobusune mı bıncem ?
sevgılımı sutladım gecen ayın 26 sında solemısmıydım
aksamınada donmek ıcın otobus bulablırmıyım kı ?Eveeeet edirne otobüsüne bindin mi ben alıcam seni otogardan. Ne güzel olur gelsen ya. Hatta hepiniz toplanın gelin
hoşbulduk kuzucum nabersin
ay cınımmmm ıyıyım senden nabernaber kız
hiç görme beni
şaşırmadım kiyyy belliydi ondan bi nane olmıcağı kısmetini kapatıyodu boşuna hayırlısı olsunsevgılımı sutladım gecen ayın 26 sında solemısmıydım
İyiyim tatlım benim kargom gelmiş bugün teslim ediceklermiş Senden naber hadi sende resmini koy bakayım
ay cınımmmm ıyıyım senden naber
yapcaksınız tabıkı o ne bıcım lafffdarısı senin mutluluğuna canım bakalım nikahı yapabilecek miyiz
şaşırmadım kiyyy belliydi ondan bi nane olmıcağı kısmetini kapatıyodu boşuna hayırlısı olsun
marmelad naber tatlım
hee salak adam amanın bosverrrşaşırmadım kiyyy belliydi ondan bi nane olmıcağı kısmetini kapatıyodu boşuna hayırlısı olsun
aksamınada donmek ıcın otobus bulablırmıyım kı ?