- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.041
aşkkkkkkkkk kokusu varrr havada aşkkkkk kokusu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan gun ıcınde gıremıyorum cnm ama cagrıya ındgmızde bısey demıyolarms net kullanımına tabı zamanın olursa gır yanı hep cagrı geldgı ııcn zor yanı aksamları gelırımde sız yoksunuz bılıyormsn cok sınırlıyım suanzelocan naparsın kız haftalık mı görüşücez artık
çalışıyorum fıstık ara ara girmeye çalışıyorum. bugünden sonra izne ayrılıcam bikaç gün o yüzden sıkı tutuyorum biraz.
suan gun ıcınde gıremıyorum cnm ama cagrıya ındgmızde bısey demıyolarms net kullanımına tabı zamanın olursa gır yanı hep cagrı geldgı ııcn zor yanı aksamları gelırımde sız yoksunuz bılıyormsn cok sınırlıyım suan
insan bekliyo başarısıyla gururlanılmasını ama madem onlar küçümsüyo hiç umursama canım sonuçta sen kendin için nasıl büyük bi adım attığının farkındasın ve bu senin için başlangıç daha. bırak onlar hafife alsın ama biliyo musun ilk günler böyle değildi bence etrafın lafına geliyo etraftan çekemeyen insanlar bu lafları söylemiş olabilir o da etkilenmiş öyle boş konuşuyo işte kulak arkası yap canım.tospaaa gttınmı ?
lunna pısko dıger fıstıklar nerdesnz bgn ya
neyse bn konuya geceyım sız gelınce cevaplayın benı
bgn cumartesı bı yatırmadılar annemle kardesım olcak mal
sabahın korunde bırı sacını yapmaya odama dalıyo annem olcak dengesızde babamla bagıra bagıra konusuyor hıc mı dusunmez ınsan ya kız yatıyo rahatsz etmıyelım dıe anlayıssız kıt ınsanlar ya kalktım bagırdım bnde sustu ,
ya her sabah aynısını yapıyo blıyomsnz babamla kardesm 6 da gdıyo ıse onun ıcın o gun baslamıs oluyo yanı bnm uyuyo olmam hıc onemlı deıl ama kardesım uyuyunca pazar gnu bn kalksam ses cıkarma yatsn der hemen yanı dusuneblıyor bazı seylerı ama bnm ıcın deıl malesef , evde bısey olsun yıoyecek mesela en basıtnden bn yemeye yelteneyım ama ozgure almıstım der bnm kalbımı kırar hemen boyle kucuk seyler ıcın ...
hele babam ne derse begenırsınız bankanın alt kısmında calsııyormusum ben , hıc onemlı deılmısım bıde dısarda daha guzel ısler varmıs ya laflara bak laflara sınır kupu oldum resmen Allah bın belasını versın ya bunların lanetler olsunler ınsallah bıktım ya
anlayıssız ınsanlar bunlar kac defa uyardım bılsen kac defaaaçalışıyorum fıstık ara ara girmeye çalışıyorum. bugünden sonra izne ayrılıcam bikaç gün o yüzden sıkı tutuyorum biraz.
insan bekliyo başarısıyla gururlanılmasını ama madem onlar küçümsüyo hiç umursama canım sonuçta sen kendin için nasıl büyük bi adım attığının farkındasın ve bu senin için başlangıç daha. bırak onlar hafife alsın ama biliyo musun ilk günler böyle değildi bence etrafın lafına geliyo etraftan çekemeyen insanlar bu lafları söylemiş olabilir o da etkilenmiş öyle boş konuşuyo işte kulak arkası yap canım.
bak mesela benim de bi pazar günüm var erkenden kalkarlar annemler benim odam ayrı olmasına rağmen kardeşlerimin seslerinden uyanırım çoğu zaman. ama akşamdan uyarımı yapıyorum artık. sabahın köründen hortlamayın ya da sessiz olun bi pazarım var uyuycam derim dikkat ederler. sen de uyarmayı dene canım kendiliğinden anlayış göstermelerini bekleme olammı canım?
Gunaydın guzellıkler nasılsınız ?
zelocan naparsın kız haftalık mı görüşücez artık
hosbulduk canım naberHeeeeeeeeeyyyyyy ben geldim Zelişim hoşgeldin
hosbulduk canım naber
Ben geldiiiiiiimmm
Günaydıııınnn
evet ya dun aksamdan berı delırttıler benı dıger olaylarda her sabah oluyo yanıı esya sececekler dımı cok heyecanlı yaİyiyim tatlm ama senin sabah sabah sinirini bozmuşlar sanırım. neyse bunları düşünmeyelim güzel güzel şeylerden bahsedelim. Tospiğin nişanlısı geliyo bugün biliyomusun
Hoşgeldinnnnnnnnn naber tatlişko bugün görüntülü görüşme günü mü
evet ya dun aksamdan berı delırttıler benı dıger olaylarda her sabah oluyo yanıı esya sececekler dımı cok heyecanlı ya
Süperrrim şekerim, senden naber?
Yarın çarşısı askerimin.
Bi hafta cumartesi bi hafta pazar.
Artık eskisi gibi çarşıya çıkmasını beklemiyorum.
Sürekli foto atıyoruz birbirmize, video , ses kaydı falan
Teknolojinin gözünü seveyim be
Valla ya önceden insanlar ne yapıyomuş biz çok şanslıyızç Bi de ışınlanma olaydı iyiydi
TATLIM HİÇ DAHA FAZLA SİNİRLİERİNİ YIPRATMA ailen diye bunları yapmaları daha çok zoruna gidiyo farkındayım ama napıcaksın sabır başka bi çaresi yok bak sabrettin azmettin ve güzel bi adım attın güzel bi başlangıç yaptın kendin için bence hiç moralini bozma bugün senin tatil günün neşelen
anlayıssız ınsanlar bunlar kac defa uyardım bılsen kac defaaa
sabah sessız olun dıyorum anlamıyor kadın ya herseyı oglu yanı o ıse gıdınce hersey tmm onun ıcın evde uyuyanmı var kendı havasına valla, gecen gunde sabah 6 da bagıra bagıra konusuyordu kalktım yıne bagırdım sustu ınsan ders alır bıraz bazı seylerden ama yok , anlayıssız yanı ... hem blıyomsn bu degılde bıde yuzsuz yuzsuz sen bankada ıse gırdın bze ne ısmarlıcaksın dıyorlar ya ona dha sınır oluyorum ne kdr sere.sz ınsanlarmıs aılem bıde ustune senınkı de ısmı alt kademedesın dıyolar edepsızler
yavrum günaydınnnnnnn nanaklarım al al kalbim pır pır hadiiii bebek uç gel artıkkkkkkk diye mesaj atıp duruyorumHeeeeeeeeeyyyyyy ben geldim Zelişim hoşgeldin
boncukcan hoşgeldin kelebeğimBen geldiiiiiiimmm
Günaydıııınnn
15.30 tatlım o da hala koşturuyo gitmiş tıraş olmuş son güne bırakılır mı daha istanbul trafiğinde havaalanına gidiceksin iki ayağını bi pabuca soktum bana ne acele etsin hatta pilot amca bi kıyak geçse bize hemencik uçursa uçağııTosbaaaammmm heyecan durumları nasıl
Ay şuan seni öyle iyi anlıyorum kiiiiii
Kaçta buluşcaktınız yevrum?