- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.021
Tospaaam kaç saatin kaldı
aniiiiiiii
kürk giyebilmem için 25.000 mesaj daha yazmam gerekiyormuş
ömrümü yedi bu patron ömrümütam iş bitti size koştum taksit taksit bi mizan ister bi beyanname ister bi şey de demiyorum yarın izin alıcam diye
zaten bütün aksilikler beni buluyo karnım ağırıyo ne biçim bigün geçirdim anlamadım çok şükür az kaldı mesai bitimine
Ben kaçıyorum kızlar.
Yarın görüşrüz
Öpüyorum
güle güle sevgi kelebeğimBen kaçıyorum kızlar.
Yarın görüşrüz
Öpüyorum
yarın gidiyormusun şimdi seeen. burayı ihmal etme olur mu ?
ömrümü yedi bu patron ömrümütam iş bitti size koştum taksit taksit bi mizan ister bi beyanname ister bi şey de demiyorum yarın izin alıcam diye
zaten bütün aksilikler beni buluyo karnım ağırıyo ne biçim bigün geçirdim anlamadım çok şükür az kaldı mesai bitimine
güle gülee. yarın görüşürüzz ..)
ihmal etmem inşallah kuzular ama nişanlım bizde kalıcak akşam da beraberiz yani yoksa evden girerdim akşamları:26: ama ossun ben bi özet geçerim fırsatını bulunca gelinlikli fotoğraf çekersem size de gösteririm hem
Ben nişanlına kavuşacağın saati sormuştum balımNiye böyle şeylere canını sıkıyosun ki senin şimdi eteklerinde kelebekler olması lazım
teşekkür ederim tatlım darısı senin gelinliğini seçiceğin günlerin heyecanını yaşamana :)eğlenmene keyfine bak biz seni bekleriz kuzum. ama yinede fırsatını bulursan arada girip kısacık özet geçersin. fotonuda heyecanla bekliyor olacağız ozaman :)
hadi bakalım az kaldı sevdiğine kavuşmana:)
Ama siz hiç anlatmadınız kendinizi :)
teşekkür ederim tatlım darısı senin gelinliğini seçiceğin günlerin heyecanını yaşamana :)
kızlar bende kaçıyorum mesai bitti.
size iyi akşamlarr hepiniz öpüldünüzz yarın görüşürüz.
teşekkür ederim tatlım darısı senin gelinliğini seçiceğin günlerin heyecanını yaşamana :)
biz tanışmadık kiyyyy merhababen de 24 yaşındayım muhasebeciyim ve yarın nişanlıma kavuşmanın heyecanını yaşıyan bi kk üyesiyim
Gunaydın guzellıkler nasılsınız ?