Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Tospaaam kaç saatin kaldı

ömrümü yedi bu patron ömrümü tam iş bitti size koştum taksit taksit bi mizan ister bi beyanname ister bi şey de demiyorum yarın izin alıcam diye

zaten bütün aksilikler beni buluyo karnım ağırıyo ne biçim bigün geçirdim anlamadım çok şükür az kaldı mesai bitimine

yarın gidiyormusun şimdi seeen. burayı ihmal etme olur mu ?

kızlar fotoyu yükledim geri silindiya neyse şimdi çıkmam gerek yarın artık yüklerim.hayırlı akşamlar :)

Son düzenleme:

Ben nişanlına kavuşacağın saati sormuştum balım Niye böyle şeylere canını sıkıyosun ki senin şimdi eteklerinde kelebekler olması lazım

ihmal etmem inşallah kuzular ama nişanlım bizde kalıcak akşam da beraberiz yani yoksa evden girerdim akşamları:26: ama ossun ben bi özet geçerim fırsatını bulunca gelinlikli fotoğraf çekersem size de gösteririm hem

eğlenmene keyfine bak biz seni bekleriz kuzum. ama yinede fırsatını bulursan arada girip kısacık özet geçersin. fotonuda heyecanla bekliyor olacağız ozaman :)
hadi bakalım az kaldı sevdiğine kavuşmana:)

Ben nişanlına kavuşacağın saati sormuştum balım Niye böyle şeylere canını sıkıyosun ki senin şimdi eteklerinde kelebekler olması lazım

kuzucum allahın izniyle yarın saat 15.30 gibi boynuna sarılıcam aşkımın aslında öyle olmam lazım ama uğursuz bi gün geçirdim resmen hazırlıksız yakalandım iş yerinde üstüm batmış hemen burdaki ablayı gönderdim çamaşır, ped aldırdım patronda sinir harbi yaşattı değişik bi gündü akşama daha bi sürü hazırlık yapmam lazım cicilerimi hazırladım sabah yıkanır kuaföre giderim saçlarımı bi düzleştirsinler sonra sevgülümü beklerim heyecanla

Son düzenleme:
eğlenmene keyfine bak biz seni bekleriz kuzum. ama yinede fırsatını bulursan arada girip kısacık özet geçersin. fotonuda heyecanla bekliyor olacağız ozaman :)
hadi bakalım az kaldı sevdiğine kavuşmana:)
teşekkür ederim tatlım darısı senin gelinliğini seçiceğin günlerin heyecanını yaşamana :)

Ama siz hiç anlatmadınız kendinizi :)

biz tanışmadık kiyyyy merhaba ben de 24 yaşındayım muhasebeciyim ve yarın nişanlıma kavuşmanın heyecanını yaşıyan bi kk üyesiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…