- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #20.981
Kesinlikle katılıyorum tatlım. Anne babası için büyük mutluluk bu ama öyle karşıdan söylemek olmuyo işte. Allahın aldığı her bebek için bi sebebi olduğunu düşünürüm. Belki o evlat hayırlı olmayacaktı sağlıklı olmayacaktı vs. Rabbim en doğrusunu bilir.
hoşbuldukkk 20 yaşındaym üniversitede okuyorm çanakkaleliyim :)
tozlu giyim tatlm güzel şeyler var
ve ucuz =)))
hee bilmem kii evde yaptığın da ayarlanabilir aslında ekmeklerin sert kalmasıı , ama her türlü yerimmya ben onu sevmedm ekmeği çok sosun içinde kalıyo cıvık cıvık oluyo ekmeği sert kalablse keşke altında
ohh yarasın kuzumaaSus kız. İskender deyip durma
Ben de dün o kadar burger'dan kadınbudu köfteden bahsettim.
Eve gittim.
Annem bezelye tavuk pilav yapmış.
İndirdim mideye
tamamdır canım sonraki yazılarınızıda okuyunca çözdüm. benim buradan açılmıyor eve gidince bende bakacağım herkes el birliği ile oradan alışveriş yapıyor çok merak ettimki .)
hee bilmem kii evde yaptığın da ayarlanabilir aslında ekmeklerin sert kalmasıı , ama her türlü yerimm
ohh yarasın kuzumaa
bendeee eve gittim annem yemek yapmamışş ekmek arası yedim o kadar yemek muhabbetinden sonraa
hoşgeldinizzzzzzzz tanıtırsanz kendnzi tanışabliriz :)
hoşbuldukkk 20 yaşındaym üniversitede okuyorm çanakkaleliyim :)
okulda çanakkalede mi. çokkk severim ben çanakkaleyi . çokta gelirim :)
olmadı şimdi
kız o kadar muhabbetini yaptık.
eve gittiğimde sevmediğim bi yemek olsaydı cingar cıkarrdım.
ucuz ve güzel olunca tutamuyoruz kendmizi
sormaa kızz işte o yüzden dedim hadi yemeye gidelimm yemekte yok hazır ama gelmediiii, mecbur yedim tabii açıkmıştımm
Ben çıkıyorumm kızlarrrr kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzzbakalım neler olacakkk
Biri çanakkale mi dedi?
Aklım kalbim orda şuan..
farkettim :)
ve hatta bana öyle geliyorki bende tutamayacağım kendimi
okulda çanakkalede mi. çokkk severim ben çanakkaleyi . çokta gelirim :)
Evet okul da Çanakkale ama ilçesinde oturuyorum Çanakkale'nin :) Siz de çanakkalede mi okuyosunuz yoksa :)
kııız seninki çanakkaledemi asker :)
evet gizem çanakkaleliymiş aramıza yeni katıldı
sormaa kızz işte o yüzden dedim hadi yemeye gidelimm yemekte yok hazır ama gelmediiii, mecbur yedim tabii açıkmıştımm
Ben çıkıyorumm kızlarrrr kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzzbakalım neler olacakkk
Evet morincim , Çanakkale de
Hoşgelmiş gizeem.
Evet okul da Çanakkale ama ilçesinde oturuyorum Çanakkale'nin :) Siz de çanakkalede mi okuyosunuz yoksa :)
yok cnm ben ünw bitireli çok oldu istanbuldayım ve çalışıyorum .)
ama çanakkaleye çok gelirim merkezde öğretmen evininhemen bitişiğinde ve birde ordu evinin karşısında akraba evlerimiz var onlara geliriz yazları:)
bölümün ne