Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

iyiyim canım. çarşamba günü abimin 3günlük kızı vefat etti bende 2ündür ondan yoktum. bu arada beyefendi aramaya başladı. sürekli arıyor özür diliyor.

aaa başınız sağolsun canımm allah sabır versin annesine babasına .

Hadi yaa pişmanlıklar başladı demek ne tepki veriyorsun sen peki canım , benim ki tam tersine bitirmeye uğraşıyo

aaa başınız sağolsun canımm allah sabır versin annesine babasına .

Hadi yaa pişmanlıklar başladı demek ne tepki veriyorsun sen peki canım , benim ki tam tersine bitirmeye uğraşıyo

amin canım sağol..
evet canım. ben aramamasını söyledim gerçekten bitti dedim. zaten çok tepkide veremiyorum cenazemizden dolayı bayağı yorgun ve uykusuz kaldım 3 gündür.. mesajlar atıyor bitemez yaşayamayız biz birbirimiz olmadan vs...
biliyorum ki affetsem en fazla 3 5 gün sonra yine aynı adam oalcak.
şuanda pek birşeyler düşünebilecek durumda değilim zaten.abim ve yengem bizde kalıyor tüm zamanımızı onlara destek olmaya çalışarak geçiriyoruz

haklısın canımm çok zor bir durum allah yarıdm etsin bir rahatsızlığı mı vardı bebeğin ?

yani evet bu olayların üstüne bir de onla uğraşamazsın tabi ama dediğin gibi en fazla 1 ay sonra yineee aynııııııı
:44:

yok cnm erken doğmuştu

aynen öyle malesef

sen nasılsın. alıştın mı iyice kendini yıpratmıyorsun yok yere artık değil mi ?

yok cnm erken doğmuştu

aynen öyle malesef

sen nasılsın. alıştın mı iyice kendini yıpratmıyorsun yok yere artık değil mi ?

hımm zorr canımm yaa allah büyük ne diyelim ..

Yok canım alışmaya çalışıyorum yokk eskisi gibi üzülmüyorum çook fazla ama işte hala belirsiz ,neyse bu topikte dert anlatılmıyo artık canımm laf yiyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyim canım. çarşamba günü abimin 3günlük kızı vefat etti bende 2ündür ondan yoktum. bu arada beyefendi aramaya başladı. sürekli arıyor özür diliyor.
Başınız sağ olsun bitanem çok üzüldüm şimdi en büyük yük sende yengene abine destek olmalısın elde değil ama mahvetmeyin kendinizi o melek olup annesine şefaatçi olacak inşallah
kızlar ne çileli başım varmış benim böyle

Ne oldu stresli yeni nişanlı bişeyin canını sıkmasına izin verme yarın nişanlın geliyo senin kızııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…