Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

karizma seni yer yevruum:KK23:
yoğunsun heralde?
sabah ki muhabbete katılamadın :44:

bazı kişiler istemedi ya kuzum onu diyorumm :KK14:

canım, sana açıklama yaptı ama.
bende yaptım.
büyütme istersen.
burda konular cok fazla büyütülmez.
he de gec.
o anı konuş.
buraya vakit gecirmek için girmiyor muyuz..
bırak buna devam edelim.
şikayet olmasın lütfen.

ben sürekli kendi dertlerimi anlatıp sıkıyomuşum canımm , farkında değildim tabi sürekli aynı şeyi konuştuğumu ama fazlaca gereksiz sert bir tepkiyle karşılaştım :KK19:
Kim ne ne zmn ay çok uzak kaldım eski sayfalara da bakamadım. Tatlm ayrı gayrı olmasın hepimiz arkadaşız burda. Konuşun halledin büyütmeyelim sorunları.
karizma seni yer yevruum:KK23:
yoğunsun heralde?
sabah ki muhabbete katılamadın :44:

Evet tatlm ya çooook yoğun bi de dışarı çıktım fln. Neler kaynattınız ben yokken bakalım

canım, sana açıklama yaptı ama.
bende yaptım.
büyütme istersen.
burda konular cok fazla büyütülmez.
he de gec.
o anı konuş.
buraya vakit gecirmek için girmiyor muyuz..
bırak buna devam edelim.
şikayet olmasın lütfen.

büyütmedim ki canımm lunna nın haberi yoktu söyledim sadece ne niyetle söylediği zaten belli canım istediği kadar açıklama yaapsın ,

neyse bence de değmezz uzatmaya :KK76::KK76:

bazı kişiler istemedi ya kuzum onu diyorumm :KK14:

özrümü de geri alıyorum bundan snra ne sen gör beni ne ben seni görücem :KK34:
hadi baş baş anlatırsın burdakilere derdin beni alakadar etmez :KK34::KK34::KK34:

öyküde iyi tek sıkıntımız hala iştahsız olması ama artık bıdı bıdı konsuuo bı gorsenız nasıl tatlı yaa.seviyom anne seni dio bana:):)

yerm onu yerm yerm yerm :KK53:
zilli dillendi de sana nağmeler mi yapıyo

büyütmedim ki canımm lunna nın haberi yoktu söyledim sadece ne niyetle söylediği zaten belli canım istediği kadar açıklama yaapsın ,

neyse bence de değmezz uzatmaya :KK76::KK76:

nyetimii sana açıkladm ama sen görmemek istiyosan kendi tercihin

margamın bi lafı vardı

lafı nerenden dinlersen orandan anlarmışsın :KK34:

son sözüm :KK34::KK34:

Kim ne ne zmn ay çok uzak kaldım eski sayfalara da bakamadım. Tatlm ayrı gayrı olmasın hepimiz arkadaşız burda. Konuşun halledin büyütmeyelim sorunları.

Evet tatlm ya çooook yoğun bi de dışarı çıktım fln. Neler kaynattınız ben yokken bakalım

Neler konuşmadık kii.:KK53:
-Pisko geldi, gitti.
-Tosbik in nişanlısı gelince belki nikah kıyabilrlermiş. :KK23:
-Eylül'ün durumları zaten biliyorsun.:KK14:
-Morinci gelmiş. ben onu başkası sandım, yeni üyelik aldığı aklıma gelmedi :KK53:

olaylar bu yönde sayın lunna.
mikrafon sende :KK53:

Prossss.
hain domdoom.
Bizi öksüz bıraktın! :KK5:
Özledim seniiiiiiiiiiiiii
topiğe sahip çıkıosun aferin kıs sanaaa:KK53:he cnım ya 100 lira zam için değermi diosun dimi?:KK53:

Heeeey küs müyüz kaç oldu sana yazıyorum hiç tınlamıyosun
kuzucumm hiç küsermiyim sana ?nezaman yazdın geçmişi okumaya vakıt bulamıorum kı kuzumm kusura bakmaa yaa sen neler yapıosun bakiyim

Neler konuşmadık kii.:KK53:
-Pisko geldi, gitti.
-Tosbik in nişanlısı gelince belki nikah kıyabilrlermiş. :KK23:
-Eylül'ün durumları zaten biliyorsun.:KK14:
-Morinci gelmiş. ben onu başkası sandım, yeni üyelik aldığı aklıma gelmedi :KK53:

olaylar bu yönde sayın lunna.
mikrafon sende :KK53:
-Pisskomla skypdan konuşuyoruz
-Tosbik çocuğu bulmuşken nikahı basayım diyo demek bassın tabi işi garantiye alsın:KK1:
- Morincimi çok seviyorum çok üzüldüm olanlara ben geldim o çıkmış karşılaşamadık:KK14:
Eeee hep başkasından havadis veriyosun sende yok mu bişey. Leblebiler nasıl gidiyo:KK1:
topiğe sahip çıkıosun aferin kıs sanaaa:KK53:he cnım ya 100 lira zam için değermi diosun dimi?:KK53:

kuzucumm hiç küsermiyim sana ?nezaman yazdın geçmişi okumaya vakıt bulamıorum kı kuzumm kusura bakmaa yaa sen neler yapıosun bakiyim

İyiyim tatlım bende çok yoğun çalışıyorum arada kaçıp kaçıp geliyorum işte buraya:KK1: Valla ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım acaba ters bişey mi söyledim diye. Çünkü öyle bi denk geliyodu ki ben sana bişey yazıyorum hooop çıkıyosun. Neyse şimdi içim rahatladı:KK19:

nyetimii sana açıkladm ama sen görmemek istiyosan kendi tercihin

margamın bi lafı vardı

lafı nerenden dinlersen orandan anlarmışsın :KK34:

son sözüm :KK34::KK34:

özrümü de geri alıyorum bundan snra ne sen gör beni ne ben seni görücem :KK34:
hadi baş baş anlatırsın burdakilere derdin beni alakadar etmez :KK34::KK34::KK34:

ne zaman özür diledin görmedim ayrıca ne demek o , ben sadece gerçekten şoka uğradım ve kırıldım alıngan biriyim elimde değil sonuçta tabiki hepimiz eğlenmek için buraya takılıyoruz hala kırıcı bir uslup kullanıyosun , dilerim benim durumumda olmazsın hiç bir zaman öyle başına gelmeden söylemek tabiki kolay neyse gerçekten kırıldığımı anlatmak istedim laf sokmak değill :44::44:

kızlarrr haftasonu ne yapıcaksınız bakalımm :KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
-Tosbik çocuğu bulmuşken nikahı basayım diyo demek bassın tabi işi garantiye alsın:KK1:
- Morincimi çok seviyorum çok üzüldüm olanlara ben geldim o çıkmış karşılaşamadık:KK14:
Eeee hep başkasından havadis veriyosun sende yok mu bişey. Leblebiler nasıl gidiyo:KK1:

İyiyim tatlım bende çok yoğun çalışıyorum arada kaçıp kaçıp geliyorum işte buraya:KK1: Valla ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım acaba ters bişey mi söyledim diye. Çünkü öyle bi denk geliyodu ki ben sana bişey yazıyorum hooop çıkıyosun. Neyse şimdi içim rahatladı:KK19:
Yok be kuzum merhaba yazıp cvp alamadan çıkmak zorunda kalıorum .senınle sürtüşmemiz bile olmadıkı hem aşk olsun bole düşünmene uzuldum gülüm ben sana kızarmıyım hiç...

ne zaman özür diledin görmedim ayrıca ne demek o , ben sadece gerçekten şoka uğradım ve kırıldım alıngan biriyim elimde değil sonuçta tabiki hepimiz eğlenmek için buraya takılıyoruz hala kırıcı bir uslup kullanıyosun , dilerim benim durumumda olmazsın hiç bir zaman öyle başına gelmeden söylemek tabiki kolay neyse gerçekten kırıldığımı anlatmak istedim laf sokmak değill :44::44:

kızlarrr haftasonu ne yapıcaksınız bakalımm :KK76:

bırak eylül ya ben sana kırıcı olcak bişi söylemedim sadece gerçekleri söyledim
Ki dedim de dmi DOST ACI SÖYLER DİYE
geçmişe bakarsan görürsün özür dilediğimi snra gelip burda böyle knuşursan görmeden tabiki sinirlenir
ve daha ağır konuşurum ...
lütfen dön ve oku geçmişi ...

ben aynı şeklde olsaydım ve birisi bana böyle söyleseydi kırılmak yerine teşekkür eder kendime gelmeye çalışırdım gerçekten

Son düzenleme:

Hep mesai hep mesai.:KK53:
sana dedim o kadar terfi etme diye :KK53:
bak bizden uzaksın işte. değdi mi ha değğğğdii miii? :KK47:

Şekerim, leblebi olayını bıraktım, döner ekmeğe döndüm :KK53:
Karnım tok sırtım pek. leblebi ye ye nereye kadar :KK53:
aşkiTimle mesajlaştık, bi kaç tane resim gönderdi.
Bende gönderdim tabisi. :KK23::KK23::KK23:

X