- Konu Sahibi prospectingkit
- #20.901
İstemediler derken? :44:
bazı kişiler istemedi ya kuzum onu diyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstemediler derken? :44:
Aaaa kim istemedi seni göster bakayım
karizma seni yer yevruumheeeeey karizma
Kim ne ne zmn ay çok uzak kaldım eski sayfalara da bakamadım. Tatlm ayrı gayrı olmasın hepimiz arkadaşız burda. Konuşun halledin büyütmeyelim sorunları.ben sürekli kendi dertlerimi anlatıp sıkıyomuşum canımm , farkında değildim tabi sürekli aynı şeyi konuştuğumu ama fazlaca gereksiz sert bir tepkiyle karşılaştım
karizma seni yer yevruum
yoğunsun heralde?
sabah ki muhabbete katılamadın :44:
canım, sana açıklama yaptı ama.
bende yaptım.
büyütme istersen.
burda konular cok fazla büyütülmez.
he de gec.
o anı konuş.
buraya vakit gecirmek için girmiyor muyuz..
bırak buna devam edelim.
şikayet olmasın lütfen.
öyküde iyi tek sıkıntımız hala iştahsız olması ama artık bıdı bıdı konsuuo bı gorsenız nasıl tatlı yaa.seviyom anne seni dio bana:):)anladm neyse sağlık olsn naptın taşınabldnz mi
öykücük napıyo
tamam kuzu afiyt olsn
heeyyy boncukummmmm
heeyyy boncukummmmm
öyküde iyi tek sıkıntımız hala iştahsız olması ama artık bıdı bıdı konsuuo bı gorsenız nasıl tatlı yaa.seviyom anne seni dio bana:):)
büyütmedim ki canımm lunna nın haberi yoktu söyledim sadece ne niyetle söylediği zaten belli canım istediği kadar açıklama yaapsın ,
neyse bence de değmezz uzatmaya
Kim ne ne zmn ay çok uzak kaldım eski sayfalara da bakamadım. Tatlm ayrı gayrı olmasın hepimiz arkadaşız burda. Konuşun halledin büyütmeyelim sorunları.
Evet tatlm ya çooook yoğun bi de dışarı çıktım fln. Neler kaynattınız ben yokken bakalım
topiğe sahip çıkıosun aferin kıs sanaaahe cnım ya 100 lira zam için değermi diosun dimi?Prossss.
hain domdoom.
Bizi öksüz bıraktın!
Özledim seniiiiiiiiiiiiii
kuzucumm hiç küsermiyim sana ?nezaman yazdın geçmişi okumaya vakıt bulamıorum kı kuzumm kusura bakmaa yaa sen neler yapıosun bakiyimHeeeey küs müyüz kaç oldu sana yazıyorum hiç tınlamıyosun
-Pisskomla skypdan konuşuyoruzNeler konuşmadık kii.
-Pisko geldi, gitti.
-Tosbik in nişanlısı gelince belki nikah kıyabilrlermiş.
-Eylül'ün durumları zaten biliyorsun.
-Morinci gelmiş. ben onu başkası sandım, yeni üyelik aldığı aklıma gelmedi
olaylar bu yönde sayın lunna.
mikrafon sende
topiğe sahip çıkıosun aferin kıs sanaaahe cnım ya 100 lira zam için değermi diosun dimi?
kuzucumm hiç küsermiyim sana ?nezaman yazdın geçmişi okumaya vakıt bulamıorum kı kuzumm kusura bakmaa yaa sen neler yapıosun bakiyim
nyetimii sana açıkladm ama sen görmemek istiyosan kendi tercihin
margamın bi lafı vardı
lafı nerenden dinlersen orandan anlarmışsın
son sözüm
özrümü de geri alıyorum bundan snra ne sen gör beni ne ben seni görücem
hadi baş baş anlatırsın burdakilere derdin beni alakadar etmez
Yok be kuzum merhaba yazıp cvp alamadan çıkmak zorunda kalıorum .senınle sürtüşmemiz bile olmadıkı hem aşk olsun bole düşünmene uzuldum gülüm ben sana kızarmıyım hiç...-Pisskomla skypdan konuşuyoruz
-Tosbik çocuğu bulmuşken nikahı basayım diyo demek bassın tabi işi garantiye alsın
- Morincimi çok seviyorum çok üzüldüm olanlara ben geldim o çıkmış karşılaşamadık
Eeee hep başkasından havadis veriyosun sende yok mu bişey. Leblebiler nasıl gidiyo
İyiyim tatlım bende çok yoğun çalışıyorum arada kaçıp kaçıp geliyorum işte buraya Valla ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım acaba ters bişey mi söyledim diye. Çünkü öyle bi denk geliyodu ki ben sana bişey yazıyorum hooop çıkıyosun. Neyse şimdi içim rahatladı
ne zaman özür diledin görmedim ayrıca ne demek o , ben sadece gerçekten şoka uğradım ve kırıldım alıngan biriyim elimde değil sonuçta tabiki hepimiz eğlenmek için buraya takılıyoruz hala kırıcı bir uslup kullanıyosun , dilerim benim durumumda olmazsın hiç bir zaman öyle başına gelmeden söylemek tabiki kolay neyse gerçekten kırıldığımı anlatmak istedim laf sokmak değill :44::44:
kızlarrr haftasonu ne yapıcaksınız bakalımm
topiğe sahip çıkıosun aferin kıs sanaaahe cnım ya 100 lira zam için değermi diosun dimi?
kuzucumm hiç küsermiyim sana ?nezaman yazdın geçmişi okumaya vakıt bulamıorum kı kuzumm kusura bakmaa yaa sen neler yapıosun bakiyim
Bebeğim hoşgeldin ayyy öpe öpe doyamadım
-Pisskomla skypdan konuşuyoruz
-Tosbik çocuğu bulmuşken nikahı basayım diyo demek bassın tabi işi garantiye alsın
- Morincimi çok seviyorum çok üzüldüm olanlara ben geldim o çıkmış karşılaşamadık
Eeee hep başkasından havadis veriyosun sende yok mu bişey. Leblebiler nasıl gidiyo