- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #20.921
Şekerim, leblebi olayını bıraktım, döner ekmeğe döndüm
Karnım tok sırtım pek. leblebi ye ye nereye kadar
aşkiTimle mesajlaştık, bi kaç tane resim gönderdi.
Bende gönderdim tabisi.
Yok be kuzum merhaba yazıp cvp alamadan çıkmak zorunda kalıorum .senınle sürtüşmemiz bile olmadıkı hem aşk olsun bole düşünmene uzuldum gülüm ben sana kızarmıyım hiç...
hoşbulduk canımm gözlerim seni aradı bugün .)
tüfekle mi çekilmiş
Başınız sağ olsun bitanem çok üzüldüm şimdi en büyük yük sende yengene abine destek olmalısın elde değil ama mahvetmeyin kendinizi o melek olup annesine şefaatçi olacak inşallah
:
Tankın içinde çekilmiş.
Ama her askerin üfekle çekilmiş fotosu vardır
Benim 2 gündür seni arıyo şekerimhoşbulduk canımm gözlerim seni aradı bugün .)
Şekerim, leblebi olayını bıraktım, döner ekmeğe döndüm
Karnım tok sırtım pek. leblebi ye ye nereye kadar
aşkiTimle mesajlaştık, bi kaç tane resim gönderdi.
Bende gönderdim tabisi.
bırak eylül ya ben sana kırıcı olcak bişi söylemedim sadece gerçekleri söyledim
Ki dedim de dmi DOST ACI SÖYLER DİYE
geçmişe bakarsan görürsün özür dilediğimi snra gelip burda böyle knuşursan görmeden tabiki sinirlenir
ve daha ağır konuşurum ...
lütfen dön ve oku geçmişi ...
ben aynı şeklde olsaydım ve birisi bana böyle söyleseydi kırılmak yerine teşekkür eder kendime gelmeye çalışırdım gerçekten
hadi kuzular ben kaçıyorum kımse alınıp gucenmesın işler benı bekler.öpuyorum hepnızı kendısnıze ici bakın ..
eminim teşekkür ederdin , ben zaten farkında değildim canım tabiki ruh halimden çok fazla kendimde olmayabilirim zaten sana sert bir şeyde söylemedim ki neyin siniri anlamadım :44: hemen arkadaşlarından çıkarmana da anlam veremedim :44:
Yok la onu yapmadı.tabisi o olmazsa olmaz
mermilerle seni seviyorum veya aşkım yazmamış mı
Benim 2 gündür seni arıyo şekerimİşlerin yoğun olduğunu düşündüm nasılsın diye sormak bu durumda saçma olacak ama kendini harab etme olur mu geldi mi üst üste gelir işte böyle
Ohhh en güzelini yapmışsın benimde Ramazan üstü bi iştahım açıldı sorma yemek saatlerini iple çeker oldum
Morinci.
Ben seni başka bi morinci sandım. hatta hırkızlık yapmış diye düşündüm.
Diyorum bu kız yeni üyelik alcaktı mor'lu bi nickte gözükmedi hiç.
meğer senmişsin
sen alıngansın bnde agresifim böyle
özrün üstüne falan öyle laf sokuyosun gibi yazdın sandım o yüzden snirlendim tabiki :44:
Yok la onu yapmadı.
Tesbihe ikimzin adını yazmış
dur bakıyım söyliyim mermilerdende adımı yazsın.
aa bak aklıma soktun şimdi canım istedi
Ramazan da napcaz bakalım, dün bu saatlerde cok huysuzlanmıştım.
bugünde çok susadım :26:
Allah kolaylık versin yavrum napalım
bocuğum
evet senle konuştuğumuz gün almıştım üyeliği aslında ama ertesi gün bebeğimiz vefat edince giremedim 3 gündür bugün geldim işte ..
çok yaratıcıyım dimi bayağı aynı isim yane :) vazgeçemedim morumdan ve incimden .)
neyse o zaman tamam hadi ben kırgınlık hiç sevmiyorum kapatalım konuyu barışalım gell :13::13:
hahahahh iste tabisiii
yarabbim kolaylığını verir inşallah