- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #20.841
Tek çocuklara laf yok..
Ben tek çocuğum halimden epey bi mutluyum..
Saygılar..
dünnn okumuştum çok ilaç kullanınca da bi süre sonra cinsel isteği öldürüyomş kadında
Herkes konusunda denk geliyor yahu 2.3 sayfa sonra gelseydin ya
anovvv anlatma kız daha fazla şimdi vazgeçicem 3 ten 5 tenbenim manyak ablam oturdu doğum videoları izledi doğumundna önce hayatta bakamam
cahiliye dönemlerim işte
dilinin altında sakla yavrum zor değil
sadece bu olsa neyse daha başka şeylerde var ben hiç kullanmıcam öyle karar verdik sağlığımdan isteğimden ödün vermemi istemez benimm nişanlımkendi bakıcak çaresine zaten şimdilik öyle bi ihtiyacımızda yok serbest atış çok bozdum ben
güzel kadın ama sonlara epey bi çirkin geldi gözüme senaryo gereği heralde yoksa bence güzel kadın erkek olsam alırdım nikahımakız ben onu hiç sevemedim bir türlü :100:
kız bi tek ablam olsun bana bi şey olmazTek çocuklara laf yok..
Ben tek çocuğum halimden epey bi mutluyum..
Saygılar..
bulacaz bir çaresini yavrummanovvv anlatma kız daha fazla şimdi vazgeçicem 3 ten 5 tenbenim manyak ablam oturdu doğum videoları izledi doğumundna önce hayatta bakamam
cahiliye dönemlerim işte
dilinin altında sakla yavrum zor değil
sadece bu olsa neyse daha başka şeylerde var ben hiç kullanmıcam öyle karar verdik sağlığımdan isteğimden ödün vermemi istemez benimm nişanlımkendi bakıcak çaresine zaten şimdilik öyle bi ihtiyacımızda yok serbest atış çok bozdum ben
güzel kadın ama sonlara epey bi çirkin geldi gözüme senaryo gereği heralde yoksa bence güzel kadın erkek olsam alırdım nikahıma
kız bi tek ablam olsun bana bi şey olmaz
ya da bi tek kardeşim olsun bana bi şey olmazdemek gibisi yok. özellikle şu sıra ablan mı var yan gel yat osman
güzel kadın ama sonlara epey bi çirkin geldi gözüme senaryo gereği heralde yoksa bence güzel kadın erkek olsam alırdım nikahıma
ya da bi tek kardeşim olsun bana bi şey olmazdemek gibisi yok. özellikle şu sıra ablan mı var yan gel yat osman
kardeşin veya ablan olsaydı daha farklı olurdu ama
kızlar hangi yöntemi kullanmayı düşünüyorsunuz siztabisi bende kullanmam
Ben hepsine bedelim..
Anneme babama sabır versin Rabbim..
Öyle bi dünya yok ne yazık ki..
dimi be yaa ben niye vücuduma zarar veriyimbnde izledim valla doğum videosu falan korkmuyorum da rabbim gücünü veriyordur sana
hahahahahahane yaparsa yapsın banane diyosun doğru diyosun onlar uğraşsın istemeyen onlar biz mi uğraşcaz da zarar vercez vücudumuza
o da olacak ki bebekbulacaz bir çaresini yavrumm
daha ufukta evlilik bile yok ben cocukları üçe çıkardımm adamı ikiye bile zor ikna ettimm
niye yan gelip yatıyon kız merak ettim :44:
bu konuda katlıyorum
nyse ablan kardeşn var sayılır zaten nişanlından doğru
kızlar hangi yöntemi kullanmayı düşünüyorsunuz siz
dimi be yaa ben niye vücuduma zarar veriyim
o da olacak ki bebekhayal kurmak hedef belirlemek işin yarısını bitirmiş olmak demektir
evliliği benden önce tecrübe etmiş biri olaraktan ceyiz olaylarında her bi şeyimi onunla hallettim debi de benim gibi kararsız bi insanı herkes çekmez alışveriş yaprken yani abla işte ablaa
yok kızz ben yinede almazdımmgüzel kadın ama sonlara epey bi çirkin geldi gözüme senaryo gereği heralde yoksa bence güzel kadın erkek olsam alırdım nikahıma
bebölereee balonnnkızlar hangi yöntemi kullanmayı düşünüyorsunuz siz
valla bilemiyorum kuzu ama vücudumun doğal dengesini bozmak istemem bi şekilde eşime önlem aldırırım
hmmm tabiii ne güzel olmştur heee ohhhhhhhh :13:
gittin mi alışverişe ?