• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorum kızlar (büyükçekmece)

arwen87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
22
9
1
38
selam kızlar. ben büyükçekmecede oturuyorum 4 aydır. burada komşuluk yok arkadaşlık yok. çok sıkılıyorum evde. eşim akşam 19:30 da evde oluyor. bir yandan iş arıyorum ama bulamadım henüz. şöyle toplanıp sohbet ediceğim kısır günü falan yapabileceğim yaşıma uygun ev hanımı arkadaşlar arıyorum kendime. sizde yanlızlıktan sıkıldıysanız birisi olsada iki lafın belini kırsak falan diyorsanız cevap yazın bana görüşelim. sahilde falan buluşalım bişeyler yapalım. mesajlarınızı bekliyorum

:D bende avcılarda oturuyorum .
Ama çalışıyorum bende sende yakın zamanda bul ınternette bullduğun ınsanla nasıl kıs gunu falan yapılır kı ?
Neler görüp duyuyoruz haberlerde :D

:KK70: bende avcılarda oturuyorum .
Ama çalışıyorum bende sende yakın zamanda bul ınternette bullduğun ınsanla nasıl kıs gunu falan yapılır kı ?
Neler görüp duyuyoruz haberlerde :KK70:
haklısın aynı şeyi bende düşünüyorum ama ne yapayım zaman geçmiyorki yanlız başına akşama kadar en azından kendime güveniyorum bakarsın yakınlarımda benim gibi olan kızlar vardır umutsuz değilim :))

Bobregi sahilde vermek istiyosun galiba :d ya hic tanimadigin birilerine guvenilir mi arkadaslar bu piril piril kafalari neyle yapiyosunuz?
neden bu kadar karamsarsın bizim insanlarımız hepmi dolandırıcı, hepmi kötü. lütfen böyle şeyler düşünmeyin ya. artık sanal çağda yaşıyoruz diyorsunuz facebooktan, instagramdan bir saniye ayrı duramıyorsunuzda benim arkadaş olma talebimi mi tuhaf karşılıyorsunuz? umarım hiç yanlız kalmaz ve benim bulduğum çareyi uygulamak zorunda kalmazsınız

neden bu kadar karamsarsın bizim insanlarımız hepmi dolandırıcı, hepmi kötü. lütfen böyle şeyler düşünmeyin ya. artık sanal çağda yaşıyoruz diyorsunuz facebooktan, instagramdan bir saniye ayrı duramıyorsunuzda benim arkadaş olma talebimi mi tuhaf karşılıyorsunuz? umarım hiç yanlız kalmaz ve benim bulduğum çareyi uygulamak zorunda kalmazsınız
Ben metropol kadiniyim cnmm devrin, buyuksehirin, sanalin insanini iyi tanirim. Sanaldan biriyle arkadas olunmaz demiyorum, aylarca yazisir tanisir hakkinda somut bilgiler edinirsin neyse, burdan tanimadigin insanlara cagri yapiyosan ya bobrek avcisisin ya da avi :d ya köylüsün ya da dolandirici yani sevgili YENI UYE :d

Ben metropol kadiniyim cnmm devrin, buyuksehirin, sanalin insanini iyi tanirim. Sanaldan biriyle arkadas olunmaz demiyorum, aylarca yazisir tanisir hakkinda somut bilgiler edinirsin neyse, burdan tanimadigin insanlara cagri yapiyosan ya bobrek avcisisin ya da avi :d ya köylüsün ya da dolandirici yani sevgili YENI UYE :d
bende hemen bana gelin demiyorum. elbetteki böbrek avcısı yada dolandırıcı değilim. köylü olmaya gelince söylediğin şeyin farkındamısın. senin gibi kendini beğenmiş metropol kadınıyla arkadaş olmak istemem zaten köylü olabilir çokta memnun olurum senin gibi sınıf ayrımı yapan biri değilim. tek amacım kız kıza sohbet etmek bunu neden abartıyorsun ki...

bende hemen bana gelin demiyorum. elbetteki böbrek avcısı yada dolandırıcı değilim. köylü olmaya gelince söylediğin şeyin farkındamısın. senin gibi kendini beğenmiş metropol kadınıyla arkadaş olmak istemem zaten köylü olabilir çokta memnun olurum senin gibi sınıf ayrımı yapan biri değilim. tek amacım kız kıza sohbet etmek bunu neden abartıyorsun ki...
bu kadar israrla tanimadigin insanlara cagri? Ok mesele ortada

Büyükcekmece candır ya. Komsuluk vardır aslında tam olarak neredesiniz ki?
Eğer sahile gidiyorsanız yazın kadınlara ait plaj var ben orda baya arkadas edinmiştim..
Kışın biraz zorda yazın cıvıl cıvıl oluyor birde insanlarıda sıcak kanlıdır. Kasaba gibi ben seviyorum:)

bu kadar israrla tanimadigin insanlara cagri? Ok mesele ortada
yalnızca negatif düşünmeden bi anlamayı denermisin? beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum tıpkı buradaki diğer insanlar gibi. ben egenin küçük bi şehrinde doğup büyüdüm yani akraba ve arkadaş çevresinde anne günlerinde büyüdüm. istanbulda görüşebileceğim akrabam yada arkadaşım yok. içimden geldiği gibi yazdım sadece. normalde insanlar ya okulda yada mahallede falan arkadaş olurlar veya iş ortamında değilmi? şimdi elimde yalnızca internet var sokağa çıkıp benimle arkadaş olun mu diyeyim insanlara. elbetteki yazışır konuşuruz benimle arkadaş olmak isteyen olursa eğer güvenirsek birbirimize dışarda buluşuruz yani demek istediğim ilk yazdığım paragrafta sadece içimden geleni yazdım. siz abartıyorsunuz lütfen tekrar düşünün eğer başka bir şekilde bu asosyalliğimi giderebilecek bir öneriniz varsa seve seve okurum yeterki şu ön yargınızı kaldırın anadoluda herkes sıcak samimi istanbula gelince ne oluyorki insanlar birden dolandırıcı böbrek avcısı vs. oluyor

selam kızlar. ben büyükçekmecede oturuyorum 4 aydır. burada komşuluk yok arkadaşlık yok. çok sıkılıyorum evde. eşim akşam 19:30 da evde oluyor. bir yandan iş arıyorum ama bulamadım henüz. şöyle toplanıp sohbet ediceğim kısır günü falan yapabileceğim yaşıma uygun ev hanımı arkadaşlar arıyorum kendime. sizde yanlızlıktan sıkıldıysanız birisi olsada iki lafın belini kırsak falan diyorsanız cevap yazın bana görüşelim. sahilde falan buluşalım bişeyler yapalım. mesajlarınızı bekliyorum
Bu devirde böyle birşeye güvenip buluşma bence

Büyükcekmece candır ya. Komsuluk vardır aslında tam olarak neredesiniz ki?
Eğer sahile gidiyorsanız yazın kadınlara ait plaj var ben orda baya arkadas edinmiştim..
Kışın biraz zorda yazın cıvıl cıvıl oluyor birde insanlarıda sıcak kanlıdır. Kasaba gibi ben seviyorum:)
albatrosun üst kısmında oturuyorum bende sizin dediğiniz gibi duymuştum. bikaç kez denize geldim agustos aylarında ama teyzeler oluyo genelde veya arkadaş grupları öyle olunca tanışamadım kimseyle.

İlla arkadaş bulmak istiyorsanız, komşularınızdan başlayın. Bir tepsi kek yapın, komşularınıza ikram edin. Ayak üstü sohbet edin. Tanışalım, sizleri kahve içmeye beklerim deyin.. Böyle başlar.. Yahutta kurslara katılın, oradan arkadaş edinin.. Sanal ortam çok tehlikeli.. Hırlısı var, hırsızı var. Devir eskisi gibi değil. İnsan sırası geliyor 40 yıllık arkadaşını dostunu tanıyamıyor.. İnsanlara bu kadar çabuk güvenmeyin..

İlla arkadaş bulmak istiyorsanız, komşularınızdan başlayın. Bir tepsi kek yapın, komşularınıza ikram edin. Ayak üstü sohbet edin. Tanışalım, sizleri kahve içmeye beklerim deyin.. Böyle başlar.. Yahutta kurslara katılın, oradan arkadaş edinin.. Sanal ortam çok tehlikeli.. Hırlısı var, hırsızı var. Devir eskisi gibi değil. İnsan sırası geliyor 40 yıllık arkadaşını dostunu tanıyamıyor.. İnsanlara bu kadar çabuk güvenmeyin..
ev sahibimle konuştum ilk taşındığımda kendisi çok tatlı bir hanım ama altınolukta yaşıyor. apartmanda görüşebileceğim kimler var dedim aman kızım burda arkadaşlık komşuluk yok kimseyle görüşme dedi. yöneticiylede konuştum burası yazlık bir site komşuluk yapabileceğin kimse yok dedi kaldım öyle. dün gittim büyükçekmecedeki halk eğitim merkezine aşçılık kursuna gitmek istedim. henüz başlamamış 10 kişi daha lazım dedi bekliyorum

ev sahibimle konuştum ilk taşındığımda kendisi çok tatlı bir hanım ama altınolukta yaşıyor. apartmanda görüşebileceğim kimler var dedim aman kızım burda arkadaşlık komşuluk yok kimseyle görüşme dedi. yöneticiylede konuştum burası yazlık bir site komşuluk yapabileceğin kimse yok dedi kaldım öyle. dün gittim büyükçekmecedeki halk eğitim merkezine aşçılık kursuna gitmek istedim. henüz başlamamış 10 kişi daha lazım dedi bekliyorum
Anlıyorum sizi. Bende evlendiğim de farklı bir şehire yerleştim. Eşimden başka tanıdığım kimsede yoktu. O şehirde yaşamadan ben iş bulmuştum da, sorun yaşamadım. Ama 8 -9 ay işsiz kalmıştım. O zaman da hiç arkadaşa dostta ihtiyaç duymadım.. Ben biraz da yalnızlığı daha çok seviyorum.. tabi herkes farklı, siz de sosyalliği daha çok seviyorsunuzdur.. Umarım kursunuz bir an önce başlar da, bol bol arkadaş bulursunuz kendinize...

Back
X