Ben yapı olarak yabancıların yanında rahat hissedemeyen biriyim ve şu an ufak çocuğum var ona bakıyorum evden pek çıkmıyorum. Eski arkadaşlarımla da birbir uzaklaştık. Yani çok yalnız hissediyorum. Çekingen olmama rağmen sosyalliği seven biriyim. Birileri gelsin gitsin ben gideyim vs çok istiyorum. Eve bir şey yapıyorum mesela ya da hayatımda bir şey oluyor yeni sadece (şükürler olsun tabi) annemi arayıp ona gösteriyorum. Üzüntümü paylaşayım derdim yok ama sevincim paylaşacak bir eşim var bir annem yine de diyorum şükürler olsun ama arkadaş muhabbetlerini özlüyorum. Toplanıp çaya kahveye gitmek bile yetiyor bazen ama olmuyor. Eşimin bir arkadaşının eşiyle falan yakınlaşmaya çalıştım tiyatro bileti aldım çağırdım işim var dedi. Birkaç kere biz ikimiz kafeye falan gidelim dedim istemedi bahene uydurdu. Ben de tabi daha fazla devam etmedim. Çevremde de başka biri yok davet edebileceğim. Yeni insanla tanışmak için kursa falan gitmek lazım diyor herkes ya da kafe vs diyorlar ama ben oralara gitsem de insanlarla konuşabilen biri değilim hiç denemiyorum bile. Ne yapacağım bilemedim. Komşulara selam veriyorum, aşure dağıtıyorum vs ama kimse kimsenin yüzüne bakmıyor apartmanda. Çünkü benim yaşımda olsun benim kafamda olsun diye bir arayışım bile yok yani. Ben herkese saygılı bir insanım herkesle konuşabilirim muhabbet kurabilirim ama akrabalar bile sevmiyor beni galiba. Bende de bir sorun var illaki de ne bulamadım. Mesela çocuğum mevlidinde kimse gelmedi 5 kişi mevlit yaptık, çok ağlamıştım. Eşimin arkadaşları olmasa çocuğumun doğum günlerine de gelen olmazdı. Böyle günlerde hele ağlamaktan içim çıkıyor. Kendi doğum günümü zaten pek kimse kutlamaz hayatımda hep öyleydi alıştım da çocuğum için biraz daha sosyal olmam gerekiyor gibi hissediyorum.
Böyle işte ne yapsam bilemedim. Benim durumumda illaki birileri vardır ne yaptılar? Birkaç sene sonra işe başlarım diye düşünüyorum o zamana kadar beklemem mi gerekiyor acaba?
Böyle işte ne yapsam bilemedim. Benim durumumda illaki birileri vardır ne yaptılar? Birkaç sene sonra işe başlarım diye düşünüyorum o zamana kadar beklemem mi gerekiyor acaba?