evet sorum.ilginc gelebilir ama merak ediyorum benim gibi hic akıntısı olmayan var mı ? benim 6 aydır hic akintim yok ben bunu iyi birşey sanıyordum ama malesef değilmiş. onceki konumda yazmıştım ama burada özet geciyim. 30 yaşındayım 12 yaşında 1 oğlum ve 5 yıl once bi kürtajim var. yani normalde hamilelik geçirdim. ancak 2 aydır korunmayı bırakıp hamile kalamayınca rutin kontrollerimi yaptırmak icin hastahaneye gittim. ultrasonda rahim ve yumurtalıklar normal cıktı.sonra hormon testi yaptrdim hormon testlerinde fsh değerim yüksek cikti.(13.5) doktor sebebinin yumurtalık rezervinde yumurta kalmamis olabileceğini ve erken menapoz olabileceğini söyleyerek amh testi istedi . amh 0.65 cıktı. bize acilen tüp bebek yapın dediler. birde 21. gun progesteron istendi. onda sonuç 11 cıktı yani yumurta gelişiyor.ama yumurtlama akintim olmuyor mesela . gösterdiğim baska doktorlar beklememi kendiliğinden olabileceğini söylüyor. bazıları da direk tüp bebek diyor. inanılmaz bir kararsızlık durumundayım... bu tarz sorunları yaşayanlar tecrübelerini aktarırsa cok sevinirim .