Hiç Aile Dostumuz Yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu çok farklı yerlere çektiniz hanımlar. Ama çok doğal burada herkes var. Mesela evde kocam gelse de çıkmadan harçlığımı bıraksa diye yolunu gözleyenlerden fikir almaya çalışmak benim hatamdı haklısınız. Medeni yorum yapanlara ayrıca teşekkürler.
Ya ahahahhaha 😂😂😂😂
Ay azıcık da güleceğim 😂😂😂😂
Harçlık 😂😀😀😀
Yolu gözleyen 😂😂😂😂
Ya senle kim neden arkadaş olsun. Anca böyle duvarlara bakarsın 😂😂😂
Tam bir sonradan görme yazık 😂😂😂

Konuyu çok farklı yerlere çektiniz hanımlar. Ama çok doğal burada herkes var. Mesela evde kocam gelse de çıkmadan harçlığımı bıraksa diye yolunu gözleyenlerden fikir almaya çalışmak benim hatamdı haklısınız. Medeni yorum yapanlara ayrıca teşekkürler.
Yok yok yumuşatayım dedim de siz baya sonradan görmesiniz...

Hmm niye arkadaşınız yok anlaşıldı.

Su konudan bile yolda gorsem kafa sallarim verdigim selama yazik dedirttiniz
Etrafinizdakiler ne yapsin?
Mesela 6 subatta herseyini kaybeden binler var size gore bir gecede arkadaslik sifatini kaybettiler sanirim
Neyse size sizin sıkıntınız yetmis ztn, anlasiliyor ki etrafiniz kibar az bile yapiyorlar

Sekiz aylık kızım var İzmir'de yaşıyoruz. Sizin kazandığınizin çeyreğini kazanıyoruz ama her gün arkadaşlarımızla disardayiz. Hepsi de okumuş kesim merak etmeyin. Siz bence biraz keko olduğunuz için arkadaş biriktirmemissiniz. Maddi durumumuz çok iyi işimiz var demek var. Şu kadar su kadar paramız var sünepe değiliz çok şükür demek var.

Kendinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Tam olarak bu ukalalık, kibir ve görgüsüzlük yüzünden kimse sizinle görüşmek istemiyor bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X