🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Cam törpülerimiz geldi.
1000055780.webp

Diyette.mercimek köftesi yenildiğini öğrenince hemen atıştırmalık için mutfağa geçtim. Şu gıda makası öyle kolaylık ki makasla minik minik doğramak çok elverişli geliyor bana gerçi ekmek tahtasına oldukça alışmış olanlar için de onda doğramak kolay geliyordur.
1000055790.webp

Bugün para harcama konusunda harikaydım çünkü sadece 45 TL harcadım o da iki tane çavdar ekmeği aldıklarımı not hâlinde yazmam iyi oldu biraz frenliyor sanki

Uludağ'dan online paylaşımlar olan bir sosyal medya hesabını takip ediyorum. Bende de bir snowboard hayranlığı var storylerin birinde de bir hanımefendinin snowboard yaparken ki çekimi etiketle paylaşılmış çok ilgimi çekmişti ben de etikete tıkladım takipçisi de var takibe aldım güncel paylaşımları da çok hoşuma gidiyor artı olarak da kutsal topraklara hayran biri ziyaretini yapmış daha da bir ilgimi çekti hanımefendinin bir de güzellik salonu var ipek kirpik,manikür, pedikür, lazer ve benzeri işlemler yapıyor o sayfayı da takibe aldım hani bu ara tırnaktan gidiyoruz ya manikür pedikür paylaşımlarını görünce mesaj attım maniküre 550 TL gelecek haftayı bekleyin kampanya olacak dedi tamam bekleyebilirim dedim yani ben ki eli hamurdan ve deterjandan pek çıkmayan biri olarak yahu hep saça bakım yaptırıyorum cilde yaptırıyorum bu ellere de bakalım ama değil mi diyerekten manikür randevumu alıyorum🤩

Müthiş birşeymiş bu ya nasıl daha önce keşfetmedim ben bunu paket yarıya indi resmen taş gibi semsert oldu hurç

Eklentiler

• 1000055883.webp
    1000055883.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000055887.webp
    1000055887.webp
    134,4 KB · Görüntüleme: 11
Bir daha doğurursam diye😄 güzel parçalar hurçta
Eki Görüntüle 3579235
Nacizane tavsiyem arayı çok uzatma, kardeş gibi olsunlar, yoksa büyük olan anne rolünde olur.
Ben de ikinci çocuk için öyle düşünmüştüm ya şimdi ya hiç diye kendime hedef koydum :DD
Sonra baktım insanlar genelde yapmadıkları şeylerden pişmanlık duyuyorlarmış, pişman olmamak için deneyelim dedik :D

Nacizane tavsiyem arayı çok uzatma, kardeş gibi olsunlar, yoksa büyük olan anne rolünde olur.
Ben de ikinci çocuk için öyle düşünmüştüm ya şimdi ya hiç diye kendime hedef koydum :DD
Sonra baktım insanlar genelde yapmadıkları şeylerden pişmanlık duyuyorlarmış, pişman olmamak için deneyelim dedik :D
Benim arası baya uzadı be canım 😂10 yaş falan hedefim😂 henüz hâlâ düşünüyorum çünkü 😂bana kalırsa doğurmama tarafım daha ağır basıyor kızım da hiç istemiyor hatta kızım "anne bak karnın büyümüyor demek ki Allah da istemiyor vermiyor" diyor 😂 eşimle abisi arasında da 10 yaş var yani henüz 1.5 yıl kadar daha düşünme payım var 😂

Sevgili "Hava" bak kışlıkları kaldırıyorum soğumayacaksın değil mi?🤭 Yalnız bugün dışarıda hava çok esiyor hırkasız gezmek pek uygun değil.
1000055889.webp

Hurçlardan daha uygun bulmak lazım battal boyu ben 250 TL ye aldım kutu hurç da 150 TL idi ama bana daha lazım biraz daha ekonomik olmak lazım araştıracağım.

Homemaker bugün kariyerinde hızla ilerliyor :KK70:vakumlu hurcu keşfetti ve mutlu ve çok yorgun inanılmaz yoruldum Allah'tan yemekleri sabah yapmıştım. Akşam da ilkokul arkadaşları ile buluşma var bense çok yoruldum.

Şuanlık baktığımız kedi kızgınlığa girdi kısır olup olmadığını bilmiyorduk veterineri aradık kısırlaştırma için 8 bin TL dedi ama şuan kızgınlığı geçmeden kısırlaştırma işlemini yapamayacağını söyledi beklemek zorundayız.

Yıllar sonra ilkokul arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz öyle güzel ki anılarımız tazeleniyor zaman nasıl hızlı akıyor anlamıyor insan🌸
1000056011.webp
1000056004.webp

Eklentiler

• 1000056012.webp
    1000056012.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 9
Back
X