🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Dün merkez kasaplarının et fiyatlarının fotoğrafını çektim.

Eklentiler

• 1000049374.webp
    150,1 KB · Görüntüleme: 17
Sokağa mı atıyorlar evden mi kaçmış anlamadım komşum aradı sokakta bulmuş geçen gün de buna benzer vardı ama gözleri bunun gibi değildi aşırı sinirli hırçın olunca sokağa salmak zorunda kaldım komşumun da eşi istemediği için alır mısın dedi aldım geldim Van kedisi bu şuan yatak odasında eşimin yanında uyuyor

Sarı minnoş kediyi eltimler sahiplendi o da ayrı bir hoş o kadar uysal ama afacan gerçi çok afacan kedi gördüm onların yanında pek afacan sayılmaz

Her kedinin huyu suyu başka mesela bu kedi nasıl yetiştirildi hiçbir bilgiye sahip değilim ne yer ne içer her kedinin severek yediği Enjoy mamadan hiç yemedi salam çok az yedi suyu içiyor mutfakta yumurta kırıyordum yanıma geldi patilerini kaldırdı aklıma kedilerin yumurtayı çok sevdiği geldi hemen kırdım kaseye şapur şupur yedi sanırım mutfaktan beslenmiş hep mutfak masasının sandalyesine oturdu bekliyor yarın gidip yaş mama almalıyım tuvaletini hemen tuvalet çantasına yaptı ama beslenme konusuna gelince şuan onu besleyememek beni üzüyor.

Biraz araştırma yaptım Van kedilerini parayla satıyorlarmış! Bu kediyi bakmak amaçlı almamıştım ben eve sarı siteye ilana koyup sahiplendiririm diyordum amaç sokakta kalmasın böyle bir durumda bu kedi dişi anaç olduğu için hemen alırlar ben kedi satışına ve cins kedi çoğaltılmasına karşı bir insanım evimde de uzun süre bakamam eşimin alerjisi var bakalım iyice bir araştırma yapacağım etrafıma kayıp kedi var diye haber saldım.

Kedinin vücudunda sarı bir leke var ilk defa Van kedisi gördüğüm için sokaktan geldi ya "aa kirlenmiş herhalde bir yerde batmış üstü" diye düşünmüştüm meğer kendi özelliği oymuş bir de çeşmeden akan su sesi duysun hemen geliyor bizde noluyor ki dedik şimdi okuyunca anladım suyu seven kedi cinsi ilk defa duyuyorum yavrucuğum sen yüzmeyi seversin de ben götürmez miyim yakınımda yüzme havuzu var yafrucuğum

Kedinin bir ismi vardır kimbilir neydi ben şimdi nasıl sesleneyim nasıl çağırayım üzülüyorum da ailesine alışkınmıştır da bugün cama çıkacakmış perdeyi açamadı diye perdeyi mandalla tutturdum rahat çıksın diye de sandalye koydum

İki gündür tatlılar eşimdendi bugün Niloya artık bi tepiş ve o tatlıyı yap fırında sütlü un helvası üzerine de fırından sıcak sıcak çıkınca tarçın sepeceksin

Fotoğrafını Instagramımdan ekran görüntüsü aldım. Bursa'da meşhurdur özellikle et restoranlarında tatlı seçeneklerinden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…