- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.281
Yarım yarım içiyor günde 40 mg oluyor. Birden çok içme. Allah şifa versin az dayan güzel günler yakındaAynen, o ilac.
40 mg yutuversem mi diyom senin esin aklima gelincekendi kendime deli gibi oyunlarda takilayim diyorum, pek muhabbet edesim gelmiyor titremelerden anksiyeteden.
Öyle deme her kadının kendine has güzelliği vardır çirkin kadın yoktur kendisiyle ilgilenmeyen kadın vardırSorma öyle güzelim ki bakan kör oluyor
Sabah akşam mı verdi Dr yarım yarım peki o ilacı kullanırken atak yaşıyor mu arada ben o ilaçla çok iyiydim de yüksek dozda ellerim çok titredi kullanamadımYarım yarım içiyor günde 40 mg oluyor. Birden çok içme. Allah şifa versin az dayan güzel günler yakında
Çamaşır bulaşık yemekBende üniversite okurken Mersin'e gidecektim ama korona geldi ben valizi kaptığım gibi baba evine döndümne iş yapıyorsunuz ?
Yaptıranlar utansınBence sen azcık çirkeflik yaparsın ben onu seziyorum
Ne güzel şu an güzeldir artık ama tabi başta zor olmuşturBüyük pek anne demiyor yediremiyor sanırım. Evet hocaları ablasımısın der ikisi içinde. Ama şimdiki aklım olsa 30dan önce evlenmezdim.
Yaa demek sizde cennet mahallesi fatoşsunuzÇamaşır bulaşık yemek. Eşim memur ondan dolanıp dururuz
25te evlendim tavsiye ederimAh ellam yazmışsınız nerelisinizben bekarım çok şükür, kaderimde ne yazıyor bilemem ama 24-25 den önce hiçbir şekilde evlilik olayını düşünmüyorum
Eskidendi canım geçti o günler çok şükür de işte hastalık olarak kaldı kolay yıllar geçirmedim boşanmanın eşiğinden döndümYaptıranlar utansın
Evet sabah akşam. Ondan sonra atak olmadı bayılıyordu bazen ani stres olunca o kesildi yani. El titremesi öncedende vardı benimkindeSabah akşam mı verdi Dr yarım yarım peki o ilacı kullanırken atak yaşıyor mu arada ben o ilaçla çok iyiydim de yüksek dozda ellerim çok titredi kullanamadım
Şu yazdığına o kadar katılıyorum kiÖyle deme her kadının kendine has güzelliği vardır çirkin kadın yoktur kendisiyle ilgilenmeyen kadın vardır
Ben de mersindeyim, neresindensiniz2 yıldır mersindeyim daha adanaya gezmeye gidemedim
Vermedi ya, ben sordum da gerek görmedi.Hayır sakın doktora danışmadan 40 yapma birden hızlı doz yükseltilmez titreme için tranko yahut zanax varmedi mi Dr
Ay Allah korusun Allah şifa versin bayılma psikolojik miymişEvet sabah akşam. Ondan sonra atak olmadı bayılıyordu bazen ani stres olunca o kesildi yani. El titremesi öncedende vardı benimkinde
Yaa o boşanmanın eşiğinden dönmeyen var mıdır acaba? Benim de ablam geçen sene bir sarsıntı yaşadı ama boşanmadı zaten şuan hamile.Eskidendi canım geçti o günler çok şükür de işte hastalık olarak kaldı kolay yıllar geçirmedim boşanmanın eşiğinden döndüm
Aynen sag ol var ol, aslında umitliyim.Yarım yarım içiyor günde 40 mg oluyor. Birden çok içme. Allah şifa versin az dayan güzel günler yakında
Eder inşallah doz yükseldiğinde de anksiyeteyi biraz tetikler doktorum mesela ani doz artışlarını pek sevmez ben önceden kendim oynardım dozlarla doktorumu dinlemezdim ee bu sefer daha kötü yaptı bıraktım o huyuVermedi ya, ben sordum da gerek görmedi.
Kız o işin şakası, yapmam tabii, bekliyom hazar zamanla etki edecektir diyom:))
İlk kızım çok ağlardı uyumazdı. evi yakıyordum Bi gece uykusuzluktan. Senin çocuk küçük sanırım Allah bağışlasınNe güzel şu an güzeldir artık ama tabi başta zor olmuştur
Çocuk doğduktan sonra da bir kez yaşadım kocam lohusa sendromu olmuştuYaa o boşanmanın eşiğinden dönmeyen var mıdır acaba? Benim de ablam geçen sene bir sarsıntı yaşadı ama boşanmadı zaten şuan hamile.
Benim annemde 24 yaşında evlenmiş. Biz 4 kız kardeşiz bize hep der ki sizde o yaşta evleneceksiniz der. Ama ablamın bir tanesi erken uçtu yuvadan diğeri 25 inde evlendi . İnşallah bende hayırlısı ile o yaşlarda evlenirim25te evlendim tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?