- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.261
Sen bekarsın değilmi erkenden evlenme sakın. Arkadaşlarının kocaları hint kumaşı ellamYoo eskiye göre çok ideal bir yaşta evlenmişsinizben 21 yaşındayım ve benim arkadaşlarım 2. Çocuklarını doğurdular
Aynen erkenden sakın evlenmesinSen bekarsın değilmi erkenden evlenme sakın. Arkadaşlarının kocaları hint kumaşı ellam
Büyük pek anne demiyor yediremiyor sanırımÇok da gençmişsiniz, arkadaş gibisinizdirr ne güzel
Ah ellam yazmışsınız nerelisinizSen bekarsın değilmi erkenden evlenme sakın. Arkadaşlarının kocaları hint kumaşı ellam
Yakalanmışın sende21 de evlendim ben de bilmem neden evlendim peşimde çok koşan vardı ondan
Ciddiyim yalan demiyorum heYakalanmışın sende
İzmirliyim canım. Sürekli tayinden şehir değiştirmekten heryerin şivesi takılıyor böyle dilime. Sen nerelisinAh ellam yazmışsınız nerelisinizben bekarım çok şükür, kaderimde ne yazıyor bilemem ama 24-25 den önce hiçbir şekilde evlilik olayını düşünmüyorum
Osmaniye liyim benİzmirliyim canım. Sürekli tayinden şehir değiştirmekten heryerin şivesi takılıyor böyle dilime. Sen nerelisin
Sakın canım 24 25 ten aşağı evlenme şimdiki günlerinin tadını çıkar tamam evlilik de güzel de erken iyi değil yaniAh ellam yazmışsınız nerelisinizben bekarım çok şükür, kaderimde ne yazıyor bilemem ama 24-25 den önce hiçbir şekilde evlilik olayını düşünmüyorum
Oo İzmirli sen de çok güzelsindirİzmirliyim canım. Sürekli tayinden şehir değiştirmekten heryerin şivesi takılıyor böyle dilime. Sen nerelisin
Çıtır severler onlar1.60 boyunda 45 kilo cılız bişeydim işte neremi beğendiler bilmem kemik sıska bişeyşimdi etine buduna
Ben zaten bezmeye meyilli bir insanımSakın canım 24 25 ten aşağı evlenme şimdiki günlerinin tadını çıkar tamam evlilik de güzel de erken iyi değil yanibezdiriyorlar insanı
2 yıldır mersindeyim daha adanaya gezmeye gidemedimOsmaniye liyim ben
Çıtır mıtır ama şimdiki halim daha iyi ki geçen sosyal medyaya zayıf halimin resmini attım aman sakın öyle olma böyle daha iyi diyorlarÇıtır severler onlar
Aynen, o ilac.Paxera ya devam değil mi. İnşallah iyi olursun canım ya. oyun topiklerin nasıl gidiyor
Sorma öyle güzelim ki bakan kör oluyorOo İzmirli sen de çok güzelsindir
Bence sen azcık çirkeflik yaparsın ben onu seziyorumBen zaten bezmeye meyilli bir insanımben 24-25 den önce düşünmüyorum ama kaderimde ne varsa onu yaşarım
Hayır sakın doktora danışmadan 40 yapma birden hızlı doz yükseltilmez titreme için tranko yahut zanax varmedi mi DrAynen, o ilac.
40 mg yutuversem mi diyom senin esin aklima gelincekendi kendime deli gibi oyunlarda takilayim diyorum, pek muhabbet edesim gelmiyor titremelerden anksiyeteden.
Bende üniversite okurken Mersin'e gidecektim ama korona geldi ben valizi kaptığım gibi baba evine döndüm2 yıldır mersindeyim daha adanaya gezmeye gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?