• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Sen bekarsın değilmi erkenden evlenme sakın. Arkadaşlarının kocaları hint kumaşı ellam
Ah ellam yazmışsınız nerelisiniz😍ben bekarım çok şükür, kaderimde ne yazıyor bilemem ama 24-25 den önce hiçbir şekilde evlilik olayını düşünmüyorum

Ah ellam yazmışsınız nerelisiniz😍ben bekarım çok şükür, kaderimde ne yazıyor bilemem ama 24-25 den önce hiçbir şekilde evlilik olayını düşünmüyorum
İzmirliyim canım. Sürekli tayinden şehir değiştirmekten heryerin şivesi takılıyor böyle dilime. Sen nerelisin

Sakın canım 24 25 ten aşağı evlenme şimdiki günlerinin tadını çıkar tamam evlilik de güzel de erken iyi değil yani😁bezdiriyorlar insanı 😂

Sakın canım 24 25 ten aşağı evlenme şimdiki günlerinin tadını çıkar tamam evlilik de güzel de erken iyi değil yani😁bezdiriyorlar insanı 😂
Ben zaten bezmeye meyilli bir insanım😬😬ben 24-25 den önce düşünmüyorum ama kaderimde ne varsa onu yaşarım

Paxera ya devam değil mi. İnşallah iyi olursun canım ya. oyun topiklerin nasıl gidiyor
Aynen, o ilac.
40 mg yutuversem mi diyom senin esin aklima gelince 🤭 kendi kendime deli gibi oyunlarda takilayim diyorum, pek muhabbet edesim gelmiyor titremelerden anksiyeteden. 😁

Aynen, o ilac.
40 mg yutuversem mi diyom senin esin aklima gelince 🤭 kendi kendime deli gibi oyunlarda takilayim diyorum, pek muhabbet edesim gelmiyor titremelerden anksiyeteden. 😁
Hayır sakın doktora danışmadan 40 yapma birden hızlı doz yükseltilmez titreme için tranko yahut zanax varmedi mi Dr

Back