- 23 Ekim 2018
- 15.661
- 35.865
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.221
Geçmiş olsun sinüzite benziyorMantıklı. Başımın sol tarafı ağrıyor bazen kaşımın üst kısımları falan ağrıyor. Gece uyumaya çalışırken ağrıyor uyanıyorum hâlâ ağrıyoracaba diyorum üşüttüm de haberim mi yok
Tamam canım başka tatları dene mesela Browni İntense ımmmBiliyorum . Ama bana değişik geliyordu bir ara bende bıraktım yemeyi
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun sinüzite benziyor
Kız onları hep yiyorumTamam canım başka tatları dene mesela Browni İntense ımmm
Niloya evlenmişNe kadar güzel anahtarlıklar dimi çok hoşuma gitti bugün orada vardı
Ya öyle bir kahkaha attım ki anlatamam sana Allah iyiliğini versinNiloya evlenmişvalla ben pek anahtarlık sevmem
Amin hepimizin iyiliğini versinYa öyle bir kahkaha attım ki anlatamam sana Allah iyiliğini versinNiloya evli zaten
Kendi aldığım anahtarlık başka ama
Çok eğlenceliBen bunu aldım kutu içine bozuk para koydum
Çok güzel buuBen bunu aldım kutu içine bozuk para koydum
Benim de dikkatimi çekmez de kitap şeklinde olanlar çok dikkatimi çekti ondan baktım yoksa çevremdekilerin gezdiği yerlerden getirdikleri anahtarlıkları tüketiyorumAmin hepimizin iyiliğini versinarkadaşım bana anahtarlık hediye etmişti deniz kabuğundan yapılmış gözlüklü bir kaplumbağa figürü vardı onu çok beğeniyorum . Ama öyle çokta dikkatimi çeken anahtarlıklar olmuyor
İçine de bozuk para koydumÇok eğlenceli
Maşallah ellerine sağlık kızçenin darısı bizimkinin başına yavru kedi sevmeye gitti gelmedi dahaKızımın yaptığı elmalı kurabiyeyi atayım darısı başınıza
Bunu yapan 21Maşallah ellerine sağlık kızçenin darısı bizimkinin başına yavru kedi sevmeye gitti gelmedi daha
Kaç yaşında kızın canım
Ne kadar duyarlı bir çevreye sahipsinBenim de dikkatimi çekmez de kitap şeklinde olanlar çok dikkatimi çekti ondan baktım yoksa çevremdekilerin gezdiği yerlerden getirdikleri anahtarlıkları tüketiyorum
Amaninnn o kadar büyük kızların mı var canım Allah bağışlasınBunu yapan 21diğeri 16
Ekmek almaya giderken işine yararİçine de bozuk para koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?