- 23 Ekim 2018
- 15.665
- 35.883
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.021
GünaydınGünaydın güzellikler.
Bugün bizim burası da yağmurlu.
Hadi tembellik etmeyelim.
Yarim saat içinde kim bana dönüş yaparsa onunla kıyasıya temizlik yapmak istiyorum.
Niloyatospikk
BereliPenguen
Z Zerre
Meybuz
@Drderdimderin
Mikan
Unuttuklarim olduysa affola?
Günaydın Melisim minnoşumgünaydın hayırlı nurlu huzur dolu sabahlar
Bizimde yağmur var ama son çayımı içip kalkıyorum maratona şimdi yapayım öğleden sonra çocuklarla rahat ça ödev yapıp ilgilenmeye vakit kalırGünaydın güzellikler.
Yarim saat içinde kim bana dönüş yaparsa onunla kıyasıya temizlik yapmak istiyorum.
Niloyatospikk
BereliPenguen
Z Zerre
Meybuz
@Drderdimderin
Mikan
Günaydın güzellikler.
Niloyatospikk
BereliPenguen
Z Zerre
Meybuz
@Drderdimderin
Mikan
Hakkında hayırlısı olsun .Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar
Sabah bankaya gittik geldik, bugün saat üçe kadar iptalim, çalışmam lazım. 3'te bir görüşmem var patronlarla, zaten sorun yaşıyorduk hamileliğimin başından beri, bakalım bugün ne olacak. Dua edin bana da kötü geçmesin görüşme..
Ucten sonra katılırım kızlar size
Çok sağol canımHakkında hayırlısı olsun .
Umarım seni sonunda huzur bulacağın bir görüşme olur.
Bende ocağı silersem bütün iş bitmiş olacakGünaydın
WC-lavabo yıkadım.
Oturma odası- mutfak süpürüldü.
Kahvaltı yapıldı-mutfak toplandı.
Öğleden sonra dersim olduğu için akşam yemeğine kadar benden bu kadar
Nasılsın tospiğimGünaydın Melisim minnoşum
Hamile misin canım senGünaydın kızlar, hayırlı sabahlar
Sabah bankaya gittik geldik, bugün saat üçe kadar iptalim, çalışmam lazım. 3'te bir görüşmem var patronlarla, zaten sorun yaşıyorduk hamileliğimin başından beri, bakalım bugün ne olacak. Dua edin bana da kötü geçmesin görüşme..
Ucten sonra katılırım kızlar size
El işine yakınsın sanırım bende hiç yok o özellikBende ocağı silersem bütün iş bitmiş olacaksonra da çayımı alıp oturacağım belki iğne oyası yaparım yada bez bebek yapmıştım onlara göz falan dilerim
Şuan avize silmeye giriştim nasıl olayım balımNasılsın tospiğim
Bakma bende de yok ama sadece olması için uğraşıyorumEl işine yakınsın sanırım bende hiç yok o özellik
Ayy atar mısın bez bebeğini çok merak ettimBende ocağı silersem bütün iş bitmiş olacaksonra da çayımı alıp oturacağım belki iğne oyası yaparım yada bez bebek yapmıştım onlara göz falan dilerim
Gülmek yok amaAyy atar mısın bez bebeğini çok merak ettim
bende heveste yokBakma bende de yok ama sadece olması için uğraşıyorumhevesim vardı ama yeteneğim yok zorluyorum olsun diye
kolay gelsin canım benim ah bu ev işleri hiç bitmezŞuan avize silmeye giriştim nasıl olayım balımsen nasılsın?
Şuan dolaşmış durumda çözmeye çalışıyorum
Kolay gelsin, bez bebeği merak ettimBende ocağı silersem bütün iş bitmiş olacaksonra da çayımı alıp oturacağım belki iğne oyası yaparım yada bez bebek yapmıştım onlara göz falan dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?