- 23 Ocak 2016
- 33.324
- 49.582
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.061
Önceden böyle bu kadar pis evler olmuyordu iyice abarttılar neresini bi yerini temizlesin dünkini gördüm yeşil mutfaktı berbat pis ay Allah korusun ya para için yapılmaz o yaniBugün berbat ötesi bunları gördükçe iş yapasım gelmiyor benim evim temiz diye.
4 saatte mutfak temizlenmez bugünkünde
Ben yaparım sanırım hiç yapmadım ama denerimEe evlenince sen mi yapacaksın
Kötü yapsan da yer merak etme ilk evlendiğimiz zaman köfteyi iyi pişirmemişim çiğ çiğ yediydi hiç unutmam napsın garibimBen yaparım sanırım hiç yapmadım ama denerimaklımda şu var ben kötü yapıcam ki bir daha getirmesin
Sende sevecen mecburbenim nişanlımda çok sever özelliklede alır getirir annesine yaptırır
Ben de kuru fasulyeyi çiğ yedirdimKötü yapsan da yer merak etme ilk evlendiğimiz zaman köfteyi iyi pişirmemişim çiğ çiğ yediydi hiç unutmam napsın garibim
İleriki zamanlarda yaparım bende ilk zamanlar hepsini yerlerKötü yapsan da yer merak etme ilk evlendiğimiz zaman köfteyi iyi pişirmemişim çiğ çiğ yediydi hiç unutmam napsın garibim
Ben severim de hazırlarken kokusunu sevmiyorum hazırmı yerimSende sevecen mecbur
Var böyle acemiliklerimiz bak senin de varmış şimdi bayılıyor yemeklerime tatlılarımaBen de kuru fasulyeyi çiğ yedirdim
Mesele kokuda zatenBen severim de hazırlarken kokusunu sevmiyorum hazırmı yerim
Teşekkür ederimGayet güzel ve sevimli görünüyorlar. Ellerine sağlık.
OlmZmı yapa yapa öğreniliyor 40 yaşına kadarVar böyle acemiliklerimiz bak senin de varmış şimdi bayılıyor yemeklerime tatlılarıma
Bugün bana gelin evim mis gibi kokacak birazdanBen severim de hazırlarken kokusunu sevmiyorum hazırmı yerim
karşı komşumuz bizim evde pişse kapımızı açmamızı bile istemezOlmZmı yapa yapa öğreniliyor 40 yaşına kadar.
Bugün bana gelin evim mis gibi kokacak birazdan
yerken lezzetliMesele kokuda zaten
Oh sende valla hem karnim doysun hem pastam dursunyerken lezzetli
Ay sen vesile oldun canım Allah ne muradın varsa versin avizelerin hepsini sildim canım hiç sevmiyorum silmeyi detay incik cincikoh şükür bitti
Ben de kızımı uyutuyorum şuanda
Akşam menüde etli nohut pilav cacık var nohutu ısladım bekliyorum
İşkembe çorbası yapıcam çocuklar yemicek tabi ama canım çekti terbiyeli terbiyeli. Yanına dolma yaparım
5 avize silindi
Buzdolabı önü ve üstü silindi
Kitaplığın en üstü tepesi silindi
Sehpaların tozu alındı
Mutfak toplandı lavabosu ovulup silindi
Ayyy yoruldum ya kızım uyuyunca kitap okucam kahve eşliğinde bugünlük yeter bu kadar yemeği de yaparsam ooo daha ne olsun çok şükür
Arada bir bakıyorum.Temizlik benim işimi izleyen var mı
O kokuyu annemin evde pişirdiğinde biliyorum canımOlmZmı yapa yapa öğreniliyor 40 yaşına kadar.
Bugün bana gelin evim mis gibi kokacak birazdan
Sen teşvik ettin canım çok sağol inan yorulmuşum 1 saatten fazla sürdü avizeleri silmekEllerinize sağlık her iki yemeğe de bayılırım.
Ben dans etmeyi bilmiyorum diyenden korkacan.
Benden çok iş yapmışın seni gidi yaramaz seni
Arada bir bakıyorum.
Farklı temizlik yöntemi kesfederim belki diye.
ahahah ama ben koksada yapmaya çalışırım mutfakta zaman geçirmek hoşuma giderOh sende valla hem karnim doysun hem pastam dursungülü seven dikenine katlanırmış
Evine misafir alınca çocuğa lamba ac kapat oyunu oynatSen teşvik ettin canım çok sağol inan yorulmuşum 1 saatten fazla sürdü avizeleri silmek
Sen hergün görev ver bize böyle çok iyi oldu canım sağol yoksa ben böyle sündük sündük o avizelerde kirler kalıp bağlardıEvine misafir alınca çocuğa lamba ac kapat oyunu oynat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?