- 23 Ocak 2016
- 33.362
- 49.630
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.001
Hayır ya öyle deme evet zorluğu var ama çok güzel kardeşleri var ben kızıma kardeş yapabileceğimi sanmıyorum artık o hayalimden vazgeçtim zaten bu panik atak anksiyete olduğu sürece cesaretim de yok onu sağlıkla büyütelim de elimden gelen buHerkese 3 çocuk tavsiye ediyorum.
Muhteşem bir şey.
Herkes bu rezilliği yaşamalı
Ne kadar rezil de olsan gerilen de olsan kriz de gecirsen tırnaklarına bir sey değsin istemezsin.Hayır ya öyle deme evet zorluğu var ama çok güzel kardeşleri var ben kızıma kardeş yapabileceğimi sanmıyorum artık o hayalimden vazgeçtim zaten bu panik atak anksiyete olduğu sürece cesaretim de yok onu sağlıkla büyütelim de elimden gelen bu
Amin canım amin Allahım onlarla imtihan etmesin bizi hiçbir çocuğun ayağına taş değmesin Allahım dünyadaki tüm çocukları korusunNe kadar rezil de olsan gerilen de olsan kriz de gecirsen tırnaklarına bir sey değsin istemezsin.
Allah sağlık ve hayırlı ömürler versin.
Günaydın herkeseMutfağı derli toplu bıraktım
15 sayfa kitap okudum
Pek kitap okuyasım gelmedi bu akşam müzik dinlemek geldi içimden
Cildimi temizledim kremimi sürdüm pofuduk pijamalarımı giydim parfümümü sıktım yatağa geçtim sanki gezmeye gidiyorum gece yatarken parfüm sıkmak nedir yahu
Günaydın canımGünaydın herkese
İyi yapıyorsun parfüm sıkıp 2. çocuğu yapmanın tam zamanı
Burasıda yağmurlu çok seviniyorum hiç yağmadı bu yıl buraya. Mutfağın penceresi önünde kahvaltı yaptık kızımla romantik olduGünaydınnnnn
Dünden beri burada yağmur yağıyor
Hala yataktayım kalksam kahvaltı yapsam yatakları toplasam iyi olacak
Kızım da uyandı babamız işe gitti
Bugün yemek yapma ve bikaç avize sileyim diyorum evi yeni süpürüp sildim
Kahvaltıdan sonra kahve yapıp azcık keyif yapsam ne iyi olur
Bugün pek iş yapmak istemiyorum kendime izin verdim kalkıp kahvaltı hazırlamalıyım kızımla yatakta müzik dinliyoruzBurasıda yağmurlu çok seviniyorum hiç yağmadı bu yıl buraya. Mutfağın penceresi önünde kahvaltı yaptık kızımla romantik oldu. Dolap içleri temizlenecek ama bu havada canım istemedi takılıyorum kk da
Allah bağışlasın
Evet maşallah sen benden önce uyanmaya başladın
Canım henüz kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan sonra kıyasıya temizlik demeyim de 3 adet avize silinecek beni bekliyor onları yapayım ben olur mu daha yeni süpürüp sildim çünkü evi canım nasıl olur tamam mı?Günaydın güzellikler.
Bugün bizim burası da yağmurlu.
Hadi tembellik etmeyelim.
Yarim saat içinde kim bana dönüş yaparsa onunla kıyasıya temizlik yapmak istiyorum.
Niloyatospikk
BereliPenguen
Z Zerre
Meybuz
Drderdimderin
Mikan
Unuttuklarim olduysa affola?
Olur tabiki de maksat ihtiyacımız olan temizliği yapmakCanım henüz kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan sonra kıyasıya temizlik demeyim de 3 adet avize silinecek beni bekliyor onları yapayım ben olur mu daha yeni süpürüp sildim çünkü evi canım nasıl olur tamam mı?
Buraya yarın kar gösteriyor bakalım yağacak mı biizm buraya biraz zor düşüyor ovada kalıyoruz biz
Tamam kahvaltı sonrası bir kahve ardından 3 avize silmek iyi olur bana da be zamandır silinecek zor geliyordu sen kahve içtin mi bakimmm içmediysen hemen koy ocağaOlur tabiki de maksat ihtiyacımız olan temizliği yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?