- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.301
Boşuna erken uyumuyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna erken uyumuyorlar
Ama bunlar sabaha karşı ötmesi lazım değil miBoşuna erken uyumuyorlarevet burada da böyle hele yaz ayı balkonda uyuyoruz aman Allahım bütün horozlar koro şeklinde ötuyordu gecenin bir vakti
ama bize göre gece onlara göre normal bir vakit
Yok canım o öyle değilAma bunlar sabaha karşı ötmesi lazım değil mibizim burada bi tane öten var gece 2 3 bi başlıyor ü ürüüüü
![]()
Bizde ailecek büyük ablama geldik bugün buradayızBugün çarşıya gidiyorumazcık para harcayım stres atayım
![]()
Ya cidden öyle mi ben hep sabaha karşı yani sabah ezanlarında ötüyor sanıyorum burda bi yerden ses geliyor gece 1 2 3 uyusana be horoz diyorYok canım o öyle değilfilmlerde dizilerde hep öyle oluyor ama gerçekte 2-3 gibi başlıyorlar ötmeye
![]()
Oo süper iyi keyifler yeğen seveceksin yani bugünBizde ailecek büyük ablama geldik bugün buradayız
Yoook bu sefer hiçte öyle olmadı . Bebeği de kucağıma aldım o şekilde yedimOo süper iyi keyifler yeğen seveceksin yani bugünsonra sofraya oturunca sen ayaklarında sallayacaksın sonra sana yemek kalkmayacak yine hemen şikayet ediyorum akşama
![]()
Ah güzel teyzeYoook bu sefer hiçte öyle olmadı . Bebeği de kucağıma aldım o şekilde yedim![]()
Ya bide küçücük ağzı burnu minicikAh güzel teyze![]()
Allah kolaylastirsin, yardim etsin.İnşAllah canım bugün niyetlendim inşallah atak gelmeden atlatırım Allahım yardım etsin geçen ay sadece 1 gün tuttum üzüldüm biliyor musun?
Ben Recep ayında 1 tane tuttum canım Şaban ayı girdi cesaret edip niyetlendim sabah biraz atak gelir gibi oldu evden çıkmayım falan dedim çıkıp gezersem iyi gelir dedim iyi oldu ama başım ağrıyor işteAllah kolaylastirsin, yardim etsin.
Benim de araya âdet girdi, fazla tutamadim oruc.
Benim seker, tansiyon düşmesi sıkıntılarım da var, Ramazan geliyor, korkuyorum. Açlıkta çok kızgın olmam umarim![]()
Baya da borç orucum var benim ya tutulması lazım onlarAllah kolaylastirsin, yardim etsin.
Benim de araya âdet girdi, fazla tutamadim oruc.
Benim seker, tansiyon düşmesi sıkıntılarım da var, Ramazan geliyor, korkuyorum. Açlıkta çok kızgın olmam umarim![]()
Umarim iyi olursun da tutabilirsin. İlk gün bas ağrısı olmasi normalmis, vücut alışmaya çalışıyormuş oruca, onunla da ilgili olabilir. Benim de ilk gün başım cok ağrıdı, ertesi günler yoktu. Vücut yavas yavas alışıyor, hele benim gibi zararli seylere abandiysan küçük çaplı şoke yasiyordur garibimBaya da borç orucum var benim ya tutulması lazım onlar![]()
Allah kabul etsin, güç yetirebiliyorsak yapıcaz ve olan ufak sorunlarla da bas etme yolunu bulacagiz senin de yaptığın gibiBen Recep ayında 1 tane tuttum canım Şaban ayı girdi cesaret edip niyetlendim sabah biraz atak gelir gibi oldu evden çıkmayım falan dedim çıkıp gezersem iyi gelir dedim iyi oldu ama başım ağrıyor işte
Biraz ara veririm canım şimdi adetim gelebilir oruç sakatlanmasınUmarim iyi olursun da tutabilirsin. İlk gün bas ağrısı olmasi normalmis, vücut alışmaya çalışıyormuş oruca, onunla da ilgili olabilir. Benim de ilk gün başım cok ağrıdı, ertesi günler yoktu. Vücut yavas yavas alışıyor, hele benim gibi zararli seylere abandiysan küçük çaplı şoke yasiyordur garibim![]()
Sabah bi atak gelir gibi oldu işleri yaptım direkt dışarı çıktım dışarı çıkmak iyi geldiAllah kabul etsin, güç yetirebiliyorsak yapıcaz ve olan ufak sorunlarla da bas etme yolunu bulacagiz senin de yaptığın gibiBen bugüne cesaret edip tutmadim, belki persembeye.
Diyeti fena bozdugumu da burdan anlayabilirsin. Verdigim topu topu 2 kilo idi, onu da almisimdir.Umarim iyi olursun da tutabilirsin. İlk gün bas ağrısı olmasi normalmis, vücut alışmaya çalışıyormuş oruca, onunla da ilgili olabilir. Benim de ilk gün başım cok ağrıdı, ertesi günler yoktu. Vücut yavas yavas alışıyor, hele benim gibi zararli seylere abandiysan küçük çaplı şoke yasiyordur garibim![]()