- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çikolata ben diyete girdim dünMakinadan çıkan sıcacık çamaşırları asarsam tüm işim bitmiş olacaksonra da namazımı kılıp kendime kahve yapacağım yanına da ödül olarak bir paket çikolata
Yaaa yerim ama yine mi diyete girdinAyyy çikolata ben diyete girdim dün
Afiyet olsun
Haklısınız her yaşamızın kıymetini bilmek lazım ama insan da özlüuor 20 li yaşalrını belki de 40 gelince 30 u özlerizBen ne edeyim o zaman 37 yasindayim Ben yaşa takilmiyorum, severim her yaşımı, hepsiyle ayrı anım var filan Sadece sağlıklı yaşamaya calissak diyorum, 40'a bir sey kalmadi, sonra 50 geliverir, zaman hızlı... S sarahconnor
Gençlik güzel tabii, dolu dolu yaşa canim Z Zerre
Açıklıyorum, ben Sefiller'i okumadim, filmini izlemis miydim izleyecek miydim hatirlayamadim
* Oturma odasini süpürdüm, oturmaktayım. Odayı tam amacına uygu kullanıyorum şu anda Bir de cabucak kirletmeseler canim ailemin sevgili üyeleri..... Niloyatospikk
Ay ben çikolatalı gofret çok seviyorum yedim valla ,teşekkür ederimşimdilik kilo ile alakalı bir problemim yok çok şükür ,o yüzden rahatlıkla yiyorum.Afiyet olsun
Benim de hamileyken durmadan yedi çikolatalı gofretti 59 kilo ile başladığım hamilelik 90 kiloyla son bulmuştu 3,5 kilo çocuk geri kalanı gofretti
2 yıldır paketli ve tatlı gıdaları bıraktım o yüzden benim yerimede afiyetli yiyin
Ne güzelAy ben çikolatalı gofret çok seviyorum yedim valla ,teşekkür ederimşimdilik kilo ile alakalı bir problemim yok çok şükür ,o yüzden rahatlıkla yiyorum.
Hiç önemli değil okuyorum ben sıkıntı yokNe güzel
Ben nasıl yazıyorum böyle yeni Türkçe öğrenmiş gibi sanırım bazı harfler basmıyor klavyede kusura bakmayın
Oh mis afiyet olsun
Gel beraber olsunOh mis afiyet olsun
Ay çok özendim darısı bana ben geçen gün Engin kırbaç videosunu izledim, egzersizleri yaptım ve sol kolum omzumla beraber 15 dakika boyunca çok ağrıdı, sanırım ters bir hareket yaptımLimonata yapıldı
Sokağa atılan ekmeklerden balkonuma gelen kuşlara yem yapıldı
Yemek yapıldı
Spor yapıldı
Diyete uyuldu
1 makina çamaşır asıldı
Ve
Ben pert
Şimdi bulaşık makinası çalıştırıp kızımı uyutup dinleneceğim inşallah
Hangi egzersizini yaptın 15 dk lık yağ yakıcı olan videoda ters hareket olabilecek birşey yok ama hangi hareket yaptı acaba benim de ilk yaptığımda bacaklarım ağrıdı hatta zorlanıyordum sonra alıştıAy çok özendim darısı bana ben geçen gün Engin kırbaç videosunu izledim, egzersizleri yaptım ve sol kolum omzumla beraber 15 dakika boyunca çok ağrıdı, sanırım ters bir hareket yaptım
Selam maşallah canım ben diyete girdim bir vakit birşey yapmayı düşünmüyorumKizlar selamlar bugün evi topladım.
Yemek yaptım .
İki çeşit beş çayı tarifi yaptım.
Üç makina çamaşır yıkadım.
Toz aldım .
Şimdi çay içtik .
İkinci egzersizde dizi kaldırıp elleri altında birleştiriyoruz ya, sanırım o kısımda biraz zorlandım benimde bacağımın ağrısı bugün geçti egzersizi yapalı 4 gün oluyor , o günden beridir daha yapmadımHangi egzersizini yaptın 15 dk lık yağ yakıcı olan videoda ters hareket olabilecek birşey yok ama hangi hareket yaptı acaba benim de ilk yaptığımda bacaklarım ağrıdı hatta zorlanıyordum sonra alıştı
Niloya ben üç kilo almışım çok kötü ya kiloSelam maşallah canım ben diyete girdim bir vakit birşey yapmayı düşünmüyorum
Sıvı yağ çok pahalı biz yemeklerde zeytinyağı kullanıyoruz zaten , o yüzden sıvıyağ almıyoruz doğal olarak kek,pasta falan da yapmıyorumzaten benim belden yukarısı çok zayif belim kollarım incecikama belden aşağısı çok fena basenlerim varSelam maşallah canım ben diyete girdim bir vakit birşey yapmayı düşünmüyorum