• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
16139948118881311976385324151100.jpg

Afiyet olsun

Benim de hamileyken durmadan yedi çikolatalı gofretti 59 kilo ile başladığım hamilelik 90 kiloyla son bulmuştu 3,5 kilo çocuk geri kalanı gofretti:anneadayı:

2 yıldır paketli ve tatlı gıdaları bıraktım o yüzden benim yerimede afiyetli yiyin

Ben ne edeyim o zaman 37 yasindayim 😅Ben yaşa takilmiyorum, severim her yaşımı, hepsiyle ayrı anım var filan 😁 Sadece sağlıklı yaşamaya calissak diyorum, 40'a bir sey kalmadi, sonra 50 geliverir, zaman hızlı... 🙂 S sarahconnor
Gençlik güzel tabii, dolu dolu yaşa canim Z Zerre
Açıklıyorum, ben Sefiller'i okumadim, filmini izlemis miydim izleyecek miydim hatirlayamadim 🤔 😁

* Oturma odasini süpürdüm, oturmaktayım. Odayı tam amacına uygu kullanıyorum şu anda 😀 Bir de cabucak kirletmeseler canim ailemin sevgili üyeleri..... 😂 Niloyatospikk Niloyatospikk
Haklısınız her yaşamızın kıymetini bilmek lazım ama insan da özlüuor 20 li yaşalrını belki de 40 gelince 30 u özleriz

Aslında istenilen genç sağlıklı vücut ama çok tecrübe yaşanmışlık:deli:

Kısacası gençlik iksiri gibi bişey

Okuduğum kitap geldi aklıma Parfümün Dansı
Ölümsüzlüğü kovalayan ben

Afiyet olsun

Benim de hamileyken durmadan yedi çikolatalı gofretti 59 kilo ile başladığım hamilelik 90 kiloyla son bulmuştu 3,5 kilo çocuk geri kalanı gofretti:anneadayı:

2 yıldır paketli ve tatlı gıdaları bıraktım o yüzden benim yerimede afiyetli yiyin
Ay ben çikolatalı gofret çok seviyorum 😍yedim valla ,teşekkür ederim💜💜şimdilik kilo ile alakalı bir problemim yok çok şükür ,o yüzden rahatlıkla yiyorum.

Ay ben çikolatalı gofret çok seviyorum 😍yedim valla ,teşekkür ederim💜💜şimdilik kilo ile alakalı bir problemim yok çok şükür ,o yüzden rahatlıkla yiyorum.
Ne güzel :nazar:

Ben nasıl yazıyorum böyle yeni Türkçe öğrenmiş gibi sanırım bazı harfler basmıyor klavyede kusura bakmayın:110:

Limonata yapıldı
Sokağa atılan ekmeklerden balkonuma gelen kuşlara yem yapıldı
Yemek yapıldı
Spor yapıldı
Diyete uyuldu
1 makina çamaşır asıldı

Ve

Ben pert :110:
Şimdi bulaşık makinası çalıştırıp kızımı uyutup dinleneceğim inşallah

Eklentiler

• IMG_20210222_144311.jpg
    IMG_20210222_144311.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210222_144305.jpg
    IMG_20210222_144305.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210222_135603.jpg
    IMG_20210222_135603.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20210222_141515_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210222_141515_com.huawei.health.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
Limonata yapıldı
Sokağa atılan ekmeklerden balkonuma gelen kuşlara yem yapıldı
Yemek yapıldı
Spor yapıldı
Diyete uyuldu
1 makina çamaşır asıldı

Ve

Ben pert :110:
Şimdi bulaşık makinası çalıştırıp kızımı uyutup dinleneceğim inşallah
Ay çok özendim darısı bana 🙂ben geçen gün Engin kırbaç videosunu izledim, egzersizleri yaptım ve sol kolum omzumla beraber 15 dakika boyunca çok ağrıdı, sanırım ters bir hareket yaptım 🤣🤣🤣

Ay çok özendim darısı bana 🙂ben geçen gün Engin kırbaç videosunu izledim, egzersizleri yaptım ve sol kolum omzumla beraber 15 dakika boyunca çok ağrıdı, sanırım ters bir hareket yaptım 🤣🤣🤣
Hangi egzersizini yaptın 15 dk lık yağ yakıcı olan videoda ters hareket olabilecek birşey yok ama hangi hareket yaptı acaba benim de ilk yaptığımda bacaklarım ağrıdı hatta zorlanıyordum sonra alıştı

Hangi egzersizini yaptın 15 dk lık yağ yakıcı olan videoda ters hareket olabilecek birşey yok ama hangi hareket yaptı acaba benim de ilk yaptığımda bacaklarım ağrıdı hatta zorlanıyordum sonra alıştı
İkinci egzersizde dizi kaldırıp elleri altında birleştiriyoruz ya, sanırım o kısımda biraz zorlandım 😒benimde bacağımın ağrısı bugün geçti egzersizi yapalı 4 gün oluyor , o günden beridir daha yapmadım🤣🤣

Selam maşallah canım ben diyete girdim bir vakit birşey yapmayı düşünmüyorum 😁
Sıvı yağ çok pahalı 😞biz yemeklerde zeytinyağı kullanıyoruz zaten , o yüzden sıvıyağ almıyoruz doğal olarak kek,pasta falan da yapmıyorum💃💃💃💃zaten benim belden yukarısı çok zayif belim kollarım incecik💃ama belden aşağısı çok fena basenlerim var 😞😞😞😞

Back