- 23 Ocak 2016
- 33.130
- 49.572
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.301
Basküle çıkmaya korkuyorum, yerimde saydığımı görmek istemiyorum çünkü:) O yüzden haftalik tartilmayi biraktim:)Tünaydın
Güzel bir gün diliyorum topiğin güzelleri
Bugün tartı günümdü hiçbir kilo vermemişim 67.20 kg aynınolacak yersen ekler tulumba tahin helvası olacağı bu dua edeyim de almamışım
Maşallah sen de baya iş yapmışsınBen de hedefi 20 25 sayfa tutmaya çalışıyorum ama dün 15 oldu az da olsa okumak sanırım en önemli olan su litresini bugün ben de tutuyorum daha 400 ml oldu
Ben de oturma odasını dipköşe süpürdüm sildim camını da sildim mutfak sandalyeleri demirleri ciflenip silindi salon mutfak salon yerler silindi şuan günlük X vitaminimi alıyorum
Sen de maşallah bugün öğlene kadar güzel iş yapmışsın
Evet önemli olan az da olsa okumak dün 20 sayfa okuyim dedim 15 de kaldım uyku bastırdıMaşallah sen de baya iş yapmışsın
Kitap konusunda benim hedefim her gün 1 sayfada olsa okumak. 25 sayfa diye hedef koyarsam şimdi zamanım yok yetiştireme deyip hiç okumam. Ben de 1 lt içtim gidip biraz daha içeyim
Amin canım şu pandemi sürecinde kilo almayan yok gibi bişey tahin helvası çok severim ben de ımmm olsa da yesekBasküle çıkmaya korkuyorum, yerimde saydığımı görmek istemiyorum çünkü:) O yüzden haftalik tartilmayi biraktim:)
Gecen haftalarda 1 kilo tahin helvasini kızımla götürdük biz de, sonra bir pişman oldum bir pisman oldum. Öbür hafta tekrar dikkat etmeye baslayacagim dedim. Simdi hamur isi yememeye calisiyorum. Peynir, yogurt, yumurta kendimi proteine verdimBi de yesil sebzeler tabii.
Allah sağlık versin hepimize.
Yaa Harika iyi yapmışsınızMikan cığım bugün tamirat yapıyoruz kızımla siz ne etkinliği yapıyorsunuz? Çocuk evde görüyor anne baba tamirat yapıyor gerçek tamir çantası evden gidince tutturdu tamirci de tamirci gittik aldık tamir seti pense çekiç hey Allahım
Sabah 9 da kalktı iyice uykusu gelmişti uyudu şimdi biz de azcık yürüdük geldikYaa Harika iyi yapmışsınızbiz bugün haydi anlat kartlarını oynadık sonra da dışarı yürüyüşe çıktık
Nerden geldim buraya benDiyetteyken bunu görmüşümdür
Fincan tatlısıymış olsa da yesek tatlı bildirimi yapacak olan var mı
Bu hafif bi sey, muhallebi (puding) galiba. Fındığa bulanmış.Diyetteyken bunu görmüşümdür
Fincan tatlısıymış olsa da yesek tatlı bildirimi yapacak olan var mı
BEn gezen insan görmek istemiyorumSosyal medyada şu adamın gittiği yerleri çok kıskanıyorum bir gün Muğla Bodrumda bir gün Karadeniz Yaylalarında bir dağ evinde kar manzarası eşliğinde kahvaltı içim gidiyor da gidiyor öylece bakıyorum ben de işteresimde de tekrar gidelim mi yazmış dur yahu bir ilk defa gidelim hele
Sıhhatler olsun ben de yapıcam da biraz üşüyorumVerimli gün bildirimi:
- Sabahtan banyo yaptım, hazir girmisken, zaten islaniyorim dedim banyoyu da yikadim, geçen gün de böyle yaptimkızımı da banyo yaptirdim (günün en verimli isi bu )
- Kitap okudum.
- Kızımla ilgilendim. Ders de çalıştırdım.
- Sohbet dinledim.
- Az ütü yaptim.
- Dizi izledim (bu kendime vakit ayırmak oluyor:))
Ayy bakıyorum çok hoşuma gidiyor bir yandan da kıskanıyorumBEn gezen insan görmek istemiyorum
Evet evet öyle tarifi de paylaşmışlar aldımBu hafif bi sey, muhallebi (puding) galiba. Fındığa bulanmış.
Ayy kaşları mı aldırdın kuaförün önünden geçip öyle baktım ben de korkuyorum gitmeyeBizde şimdi yemek yedik cnm nasıl tatlı çekti .bugün yemek yaptim sadece eve hiç bakmadim.Kaş aldirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?