• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Tünaydın 😊
Güzel bir gün diliyorum topiğin güzelleri :KK200:
Bugün tartı günümdü hiçbir kilo vermemişim 67.20 kg aynı :sopa:nolacak yersen ekler tulumba tahin helvası olacağı bu dua edeyim de almamışım
Basküle çıkmaya korkuyorum, yerimde saydığımı görmek istemiyorum çünkü:) O yüzden haftalik tartilmayi biraktim:)
Gecen haftalarda 1 kilo tahin helvasini kızımla götürdük biz de, sonra bir pişman oldum bir pisman oldum. Öbür hafta tekrar dikkat etmeye baslayacagim dedim. Simdi hamur isi yememeye calisiyorum. Peynir, yogurt, yumurta kendimi proteine verdim 😀 Bi de yesil sebzeler tabii.
Allah sağlık versin hepimize.

Ben de hedefi 20 25 sayfa tutmaya çalışıyorum ama dün 15 oldu az da olsa okumak sanırım en önemli olan su litresini bugün ben de tutuyorum daha 400 ml oldu 😁

Ben de oturma odasını dipköşe süpürdüm sildim camını da sildim mutfak sandalyeleri demirleri ciflenip silindi salon mutfak salon yerler silindi şuan günlük X vitaminimi alıyorum 🥰

Sen de maşallah bugün öğlene kadar güzel iş yapmışsın 🧿🤩
Maşallah sen de baya iş yapmışsın 🤩
Kitap konusunda benim hedefim her gün 1 sayfada olsa okumak. 25 sayfa diye hedef koyarsam şimdi zamanım yok yetiştireme deyip hiç okumam. Ben de 1 lt içtim gidip biraz daha içeyim 😅

Maşallah sen de baya iş yapmışsın 🤩
Kitap konusunda benim hedefim her gün 1 sayfada olsa okumak. 25 sayfa diye hedef koyarsam şimdi zamanım yok yetiştireme deyip hiç okumam. Ben de 1 lt içtim gidip biraz daha içeyim 😅
Evet önemli olan az da olsa okumak dün 20 sayfa okuyim dedim 15 de kaldım uyku bastırdı 😁

Mikan Mikan cığım bugün tamirat yapıyoruz kızımla 😂siz ne etkinliği yapıyorsunuz? Çocuk evde görüyor anne baba tamirat yapıyor gerçek tamir çantası evden gidince tutturdu tamirci de tamirci gittik aldık tamir seti pense çekiç hey Allahım 😂

Eklentiler

• IMG_20210126_164738.jpg
    IMG_20210126_164738.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210126_163650.jpg
    IMG_20210126_163650.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 30
Basküle çıkmaya korkuyorum, yerimde saydığımı görmek istemiyorum çünkü:) O yüzden haftalik tartilmayi biraktim:)
Gecen haftalarda 1 kilo tahin helvasini kızımla götürdük biz de, sonra bir pişman oldum bir pisman oldum. Öbür hafta tekrar dikkat etmeye baslayacagim dedim. Simdi hamur isi yememeye calisiyorum. Peynir, yogurt, yumurta kendimi proteine verdim 😀 Bi de yesil sebzeler tabii.
Allah sağlık versin hepimize.
Amin canım şu pandemi sürecinde kilo almayan yok gibi bişey tahin helvası çok severim ben de ımmm olsa da yesek 😁yok yemeyim diyetteyim 😁

Mikan Mikan cığım bugün tamirat yapıyoruz kızımla 😂siz ne etkinliği yapıyorsunuz? Çocuk evde görüyor anne baba tamirat yapıyor gerçek tamir çantası evden gidince tutturdu tamirci de tamirci gittik aldık tamir seti pense çekiç hey Allahım 😂
Yaa Harika iyi yapmışsınız 🤩 biz bugün haydi anlat kartlarını oynadık sonra da dışarı yürüyüşe çıktık 😅

Sosyal medyada şu adamın gittiği yerleri çok kıskanıyorum bir gün Muğla Bodrumda bir gün Karadeniz Yaylalarında bir dağ evinde kar manzarası eşliğinde kahvaltı içim gidiyor da gidiyor öylece bakıyorum ben de işte :KK70: resimde de tekrar gidelim mi yazmış dur yahu bir ilk defa gidelim hele :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20210126_174547.jpg
    Screenshot_20210126_174547.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 29
Diyetteyken bunu görmüşümdür :KK48:
Fincan tatlısıymış olsa da yesek tatlı bildirimi yapacak olan var mı :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20210126_180224.jpg
    Screenshot_20210126_180224.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 35
Verimli gün bildirimi: 🙂
- Sabahtan banyo yaptım, hazir girmisken, zaten islaniyorim dedim banyoyu da yikadim, geçen gün de böyle yaptim 😄 kızımı da banyo yaptirdim (günün en verimli isi bu 💪🏻)
- Kitap okudum.
- Kızımla ilgilendim. Ders de çalıştırdım.
- Sohbet dinledim.
- Az ütü yaptim.
- Dizi izledim (bu kendime vakit ayırmak oluyor:))

Sosyal medyada şu adamın gittiği yerleri çok kıskanıyorum bir gün Muğla Bodrumda bir gün Karadeniz Yaylalarında bir dağ evinde kar manzarası eşliğinde kahvaltı içim gidiyor da gidiyor öylece bakıyorum ben de işte :KK70: resimde de tekrar gidelim mi yazmış dur yahu bir ilk defa gidelim hele :KK70:
BEn gezen insan görmek istemiyorum 😒

Verimli gün bildirimi: 🙂
- Sabahtan banyo yaptım, hazir girmisken, zaten islaniyorim dedim banyoyu da yikadim, geçen gün de böyle yaptim 😄 kızımı da banyo yaptirdim (günün en verimli isi bu 💪🏻)
- Kitap okudum.
- Kızımla ilgilendim. Ders de çalıştırdım.
- Sohbet dinledim.
- Az ütü yaptim.
- Dizi izledim (bu kendime vakit ayırmak oluyor:))
Sıhhatler olsun ben de yapıcam da biraz üşüyorum😁
Günün de verimli geçmiş maşallah🧿

Back