• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
18 sayfa kitap okundu
Cilt temizliği yapılıp duş alındı hazır banyoya girmişken banyo da temizlendi
Suyu 1 litreden yukarı çıkaramadım artık yarına inşallah
Bu akşam 15 dk lık sporumu yapmadım o da yarına
Kumbaramıza para da attım
Çok geç yattım bu akşam bu pek iyi olmadı en geç 2 diyordum 3ü buldu bu da bugünün ➖ si olsun

Hangi ara uyuyup hangi ara uyanıyorum bende bilmiyorum bakalım bünye götürdüğü yere kadar fıtı fıtı fıtı fıtı 🎃
Sabah kahvaltısını kızıma hazırlayıp kendim yemeyeyim derken kapım çaldı ooh mis komşum pişi kızartmış getirmiş kahvaltı da kendim için enerji sarfetmedim verim 1 😁
Kızım 7 rakamı ve E harfinde idi çalışma olarak etkinliğimizi yapıp bardak oyunu oynadık vb evciliklere birlikte ise diğer kızımla da ilgileniyorum verim 2😋
Kızım kek yapmak istedi malzemeleri koyup yardımcı şef olarak seyirci idim verim 3 👩🏼‍🍳
Hava güzel hadi biraz site bahçesine dedik 2 saat eğlendik şu an kızların ikiside çoook verimli uyuyor verim 4 😀
Saat 7 de yemekyapmaya başladım 1 saate 3 çeşit yemek hazır kendimi iyice ustalaşmış görüyorum verim 5😆
Sadece bulaşıkları akıttık eşimle makineye dizdik salon amaaaan dağınık kalsın dedim verim 6🤔
Nedensiz hala ayaktayım çok kötü fırtına var uykuya direniyorum sanki farkında mısınız vakit kadına değil kadın dahil eksenindeki tüm galaksiye var merkez biziz hey gidi verimli heybetli kadınlar kulubu üyelerim biz aslında evreniz 🧿💙

Merhabalar herkese, minimal yaşama da yazdım buraya da yazayım. rutin yatak toplama, WC-lavabo yıkama yapıldı.
Oturma odası süpürüldü.
Çocuklara çorba yapıldı.
1. Mak. Çamaşır yıkandı.
Mutfak dolabının bir bölümü daha indirilip silindi.

Bugünlük bu kadar iş yeter 😅

Merhabalar herkese, minimal yaşama da yazdım buraya da yazayım. rutin yatak toplama, WC-lavabo yıkama yapıldı.
Oturma odası süpürüldü.
Çocuklara çorba yapıldı.
1. Mak. Çamaşır yıkandı.
Mutfak dolabının bir bölümü daha indirilip silindi.

Bugünlük bu kadar iş yeter 😅
Merhaba baya iş yapmışsın canım ben yatak toplama ve mutfak toplama dışında bir iş yapmadım
Minimalizme mi geçiyorsun 😁

Merhaba baya iş yapmışsın canım ben yatak toplama ve mutfak toplama dışında bir iş yapmadım
Minimalizme mi geçiyorsun 😁
Benim demirbaş olduğum topik minimal yaşam sayfası 😅 2 buçuk yıl önce başladım minimalizme. Evden baya bir eşya attım. Bu sene de gözüme fazla gelen büyük parçaları gönderdim, gülmüşlük, tv ünitesi vs. Böyle böyle devam ediyor minimalizm yolculuğu 😊

Benim demirbaş olduğum topik minimal yaşam sayfası 😅 2 buçuk yıl önce başladım minimalizme. Evden baya bir eşya attım. Bu sene de gözüme fazla gelen büyük parçaları gönderdim, gülmüşlük, tv ünitesi vs. Böyle böyle devam ediyor minimalizm yolculuğu 😊
Aa hiç haberim yok ben burada yazıyordum okumadın mı hatta flamenko demişti eşyalarım dursun kenarda atamam demişti 😁ben de baya bişey azalttım kıyafet olarak aynı sweatlerle dolaşıp duruyorum :KK70: geçen dedim böyle olmucak fazla azalttım bi tane alayım bari aldım sonra daha azaltılacak var çeyizimden de baya azalttım 😁oh mis dünya varmış be dedim her yer eşya her yer eşya

Aa hiç haberim yok ben burada yazıyordum okumadın mı hatta flamenko demişti eşyalarım dursun kenarda atamam demişti 😁ben de baya bişey azalttım kıyafet olarak aynı sweatlerle dolaşıp duruyorum :KK70: geçen dedim böyle olmucak fazla azalttım bi tane alayım bari aldım sonra daha azaltılacak var çeyizimden de baya azalttım 😁oh mis dünya varmış be dedim her yer eşya her yer eşya
Okumuştum oraları ama o zaman çok aktif değildim burda yeni olunca çekinmiştim 😅 kesinlikle az eşya çok huzur işte ilk poşet poşet eşya kıyafet mutfak eşyası eledim ve elemesem ev çöp eve dönecekmiş 😂

Okumuştum oraları ama o zaman çok aktif değildim burda yeni olunca çekinmiştim 😅 kesinlikle az eşya çok huzur işte ilk poşet poşet eşya kıyafet mutfak eşyası eledim ve elemesem ev çöp eve dönecekmiş 😂
Ben de çok memnunum daha gömleklerim çantalarım ve ayakkabılarım var 😁aman halıları falan kaldırayım deme hee sosyal medyada gördün mü😁halıları bile olmayanlar var :KK70:

Burada da sulu kar yağıyor yeni aldığım botlarım ve ben hazırız Uludağ'a kayak yapmaya gidiyorum demek isterdim ama pazara gidiyorum :KK70:

Eklentiler

• IMG_20210127_164603.jpg
    IMG_20210127_164603.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 25
Minimalizm mi o da ne 🧐😜 yapanlara çok saygım var ama benlik değil🤓
Bugün burası rüzgârlı ve soğuk, şu an kitap okuyorum. Bundan önce kızımın odasını topladım. Bugün az iş💪
Önceden ben de çok eşya kıyafet alırdım her yer eşya almaya da doydum sonra başladım eksiltmeye:KK48:

Ben de çok memnunum daha gömleklerim çantalarım ve ayakkabılarım var 😁aman halıları falan kaldırayım deme hee sosyal medyada gördün mü😁halıları bile olmayanlar var :KK70:
O benim için imkansız çünkü biz klima ile ısınıyoruz. Halısız kışın imkansız ama yazın kaldırıyorum 🙈

Çantaları ayakkabıları iyi bir elemeden geçirmiştim ama çanta konusu hassas noktam çok seviyorum 😅

O benim için imkansız çünkü biz klima ile ısınıyoruz. Halısız kışın imkansız ama yazın kaldırıyorum 🙈

Çantaları ayakkabıları iyi bir elemeden geçirmiştim ama çanta konusu hassas noktam çok seviyorum 😅
Sorma ya geçen ayakkabılardan azcık eksilteyim dedim bunu bunla kombin yapıyorum bu bunla giyilir derken eksiltemedim ama eksilticem bikaç tane çantaya gelince geçen çok güzel bir bordo çantamı sattım biraz içim gitti 😂hayır sonra daha güzellerini alırsın boşver ver dedim 😁

Back