- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.341
Okumayana sopa var Niloyatospikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hep dua ederim kızımı severken bile hep diyorum Allahım isteyen herkese evlat duygusu tattırsın diyeBen okumuyorum basliyayim o zaman flamenko inşallah olumlu olur .zor bir süreç beni bekliyor
Merhaba baya iş yapmışsın canım ben yatak toplama ve mutfak toplama dışında bir iş yapmadımMerhabalar herkese, minimal yaşama da yazdım buraya da yazayım. rutin yatak toplama, WC-lavabo yıkama yapıldı.
Oturma odası süpürüldü.
Çocuklara çorba yapıldı.
1. Mak. Çamaşır yıkandı.
Mutfak dolabının bir bölümü daha indirilip silindi.
Bugünlük bu kadar iş yeter
Benim demirbaş olduğum topik minimal yaşam sayfası 2 buçuk yıl önce başladım minimalizme. Evden baya bir eşya attım. Bu sene de gözüme fazla gelen büyük parçaları gönderdim, gülmüşlük, tv ünitesi vs. Böyle böyle devam ediyor minimalizm yolculuğuMerhaba baya iş yapmışsın canım ben yatak toplama ve mutfak toplama dışında bir iş yapmadım
Minimalizme mi geçiyorsun
Aa hiç haberim yok ben burada yazıyordum okumadın mı hatta flamenko demişti eşyalarım dursun kenarda atamam demişti ben de baya bişey azalttım kıyafet olarak aynı sweatlerle dolaşıp duruyorum geçen dedim böyle olmucak fazla azalttım bi tane alayım bari aldım sonra daha azaltılacak var çeyizimden de baya azalttım oh mis dünya varmış be dedim her yer eşya her yer eşyaBenim demirbaş olduğum topik minimal yaşam sayfası 2 buçuk yıl önce başladım minimalizme. Evden baya bir eşya attım. Bu sene de gözüme fazla gelen büyük parçaları gönderdim, gülmüşlük, tv ünitesi vs. Böyle böyle devam ediyor minimalizm yolculuğu
Okumuştum oraları ama o zaman çok aktif değildim burda yeni olunca çekinmiştim kesinlikle az eşya çok huzur işte ilk poşet poşet eşya kıyafet mutfak eşyası eledim ve elemesem ev çöp eve dönecekmişAa hiç haberim yok ben burada yazıyordum okumadın mı hatta flamenko demişti eşyalarım dursun kenarda atamam demişti ben de baya bişey azalttım kıyafet olarak aynı sweatlerle dolaşıp duruyorum geçen dedim böyle olmucak fazla azalttım bi tane alayım bari aldım sonra daha azaltılacak var çeyizimden de baya azalttım oh mis dünya varmış be dedim her yer eşya her yer eşya
Ben de çok memnunum daha gömleklerim çantalarım ve ayakkabılarım var aman halıları falan kaldırayım deme hee sosyal medyada gördün mühalıları bile olmayanlar varOkumuştum oraları ama o zaman çok aktif değildim burda yeni olunca çekinmiştim kesinlikle az eşya çok huzur işte ilk poşet poşet eşya kıyafet mutfak eşyası eledim ve elemesem ev çöp eve dönecekmiş
Önceden ben de çok eşya kıyafet alırdım her yer eşya almaya da doydum sonra başladım eksiltmeyeMinimalizm mi o da ne yapanlara çok saygım var ama benlik değil
Bugün burası rüzgârlı ve soğuk, şu an kitap okuyorum. Bundan önce kızımın odasını topladım. Bugün az iş
O benim için imkansız çünkü biz klima ile ısınıyoruz. Halısız kışın imkansız ama yazın kaldırıyorumBen de çok memnunum daha gömleklerim çantalarım ve ayakkabılarım var aman halıları falan kaldırayım deme hee sosyal medyada gördün mühalıları bile olmayanlar var
Güle güle kullanBurada da sulu kar yağıyor yeni aldığım botlarım ve ben hazırız Uludağ'a kayak yapmaya gidiyorum demek isterdim ama pazara gidiyorum
Sorma ya geçen ayakkabılardan azcık eksilteyim dedim bunu bunla kombin yapıyorum bu bunla giyilir derken eksiltemedim ama eksilticem bikaç tane çantaya gelince geçen çok güzel bir bordo çantamı sattım biraz içim gitti hayır sonra daha güzellerini alırsın boşver ver dedimO benim için imkansız çünkü biz klima ile ısınıyoruz. Halısız kışın imkansız ama yazın kaldırıyorum
Çantaları ayakkabıları iyi bir elemeden geçirmiştim ama çanta konusu hassas noktam çok seviyorum
Sağolasın canım peki minimalizm derken öğretmensin ya okula giderken kıyafet nasıl yapıyorsun değişik değişik giyinenler olur hep ben korona var gezmeye çok gitmiyorum şuan diye baya azalttım kıyafetGüle güle kullan