- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.321
Ben de esimle ikimiz kovid atlattik ama kaygı olustu, disari cikmaya korkar oldum, karantina bitti, 2 gün çöp atmaya inemedim, esime verdim.Nedense koronadan çok etkilenmedim ben .Eşin kovit atlattı kizlar ama psikolojisi çok zor bebekler gibi kolladim.
Kolay gelsin
Sag ol.Kolay gelsin
Ben de şu an önümde bir makina dolusu kurumuş çamaşır var onları katlamaya çalışıyorum.Sag ol.
Zevkli iş, severim, kolay gelsinBen de şu an önümde bir makina dolusu kurumuş çamaşır var onları katlamaya çalışıyorum.
TeşekkürlerZevkli iş, severim, kolay gelsin
Merhaba tabii ki katılabilirsin hoşgeldinMerhaba , ben de aranıza katilabilir miyim?
Günüm bugün verimliyse yarın bosvermis oluyor.
Düzenim olsun istiyorum.
Kitap her gün okumak istiyorum ama hiç okuyamıyorum.
Olmak istediğim ve olduğum arasında çok fark var.
Niloyacım çok yoğundum yazmaya fırsatım olmadı. Dün yeğenim geldi, kardeşim işe giderken bıraktı akşam da aldı. O da küçük daha 6 yaşında, bazen kızımla oynadılar bazen kavga ettiler partim çıktı akşama kadar. Akşam kızımı uyuyunca ben de uyumuşum. Bugün de mutfağı temizledim, evi süpürüp sildim kendimce baya iş yapmış oldum. Kızımı uyutunca telefonu elime alabildimflamenko neredesin canım merak ettim yazmıyorsun
HoşgeldinizMerhaba , ben de aranıza katilabilir miyim?
Günüm bugün verimliyse yarın bosvermis oluyor.
Düzenim olsun istiyorum.
Kitap her gün okumak istiyorum ama hiç okuyamıyorum.
Olmak istediğim ve olduğum arasında çok fark var.
İnşallah tüp bebek süreciniz hayırlısıyla güzel haberlerle noktalanırAynı mahalledeyiz canım beşe kadarsu aynı binadami oturuyorsunuZ.Kizlar tüp bebeğe basliycam bana dua edin
Yazmayınca iyi misin diye merak ettim canımNiloyacım çok yoğundum yazmaya fırsatım olmadı. Dün yeğenim geldi, kardeşim işe giderken bıraktı akşam da aldı. O da küçük daha 6 yaşında, bazen kızımla oynadılar bazen kavga ettiler partim çıktı akşama kadar. Akşam kızımı uyuyunca ben de uyumuşum. Bugün de mutfağı temizledim, evi süpürüp sildim kendimce baya iş yapmış oldum. Kızımı uyutunca telefonu elime alabildim2 günüm de verimli geçti bence
İyiyim canımYazmayınca iyi misin diye merak ettim canım
Kafamıza göre yapıyoruz birşeyler kendimizi illa ki şunları yapacağız diye şartlandırmıyoruz hergün mutlaka kitap okumaya çalışmak evin tertip ve düzenine dikkat etmekBir gününüz nasıl geçiyor?
Belli bir programiniz var mi örnek teşkil eden?
Herkes kendine göre verimli bir gün geçiriyor, ev düzenini kendisi belirliyor ama her gün kesinlikle kitap okuyalım diye kararlaştırdıkBir gününüz nasıl geçiyor?
Belli bir programiniz var mi örnek teşkil eden?
OkumayanaHerkes kendine göre verimli bir gün geçiriyor, ev düzenini kendisi belirliyor ama her gün kesinlikle kitap okuyalım diye kararlaştırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?