🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Benim erkek kardeşim var .eşine söz geciremiyor

Benim erkek kardeşim var .eşine söz geciremiyor
Bizim burada bi komşu vardı öyle bir gelin aman aman aman adam susup duruyor sosyal medyada resimleri görsen gelin 32 diş meydanda gülüyor adamın doğru dürüst resimlerde güldüğünü görmedim erkek kardeşim var kız arkadaşı var evlencem onla diyor henüz ben tanışmadım ama umarım iyi biridir.

Bim demiş ki Niloya sen kilo veremiyorsun biraz biz de yardım edelimalacağını al bu listeden ama yeter ki kilo alma

Eklentiler

• Screenshot_20210125_230644_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210125_230632_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 30
Bardaklardan kulemiz
Evde bardagimi olsa ben de yaptiracaktim da bardak yok:)
Bu arada bugün;
-kitap okudum
-bulmaca çözdüm
-dizi izledim
-kizimla vakit geçirdim
-yapbozda birkac parca yerlestirdim (çok parçalı yapboz) :)
-kizimin oyuncak sepetinden oyuncak ayıkladık
Bi de genel orayı burayi topladım ortalığı.
İyi geçti sayılır.
Kitap okuyup kendime ve kızıma vakit ayirinca verimli gecirdim sayıyorum günü.

Ben de aynı şekilde canım kitap okuyup kızımla aktivite yaptıysam bir de mutfak işleri tamsa o gün verimli geçti diyorum

Bugün çok iş yapmadım yazmıştım
Sadece 1 makina çamaşır asıldı başka işlerim vardı
Mutfak ve ev düzenli bırakıldı
Cilt bakımı yapıldı
15 dk lık yağ yakıcı egzersiz yapıldı
Şuan kitap okuyorum en az 25 sayfaya tamamlamak hedefim
Suya gelince bugün içtiğim 1 litre kadar bunu 2 ye çıkarmaya çalışmalıyım

Eklentiler

• IMG_20210125_235315.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 23

Planlarınızı bekliyorummm iyi geceler sabah kalktığınız gibi planları yazın... küçük hedefler koyun başta.. sonra bu saatte değerlendirme yaparız tekrar öptüm hepinizi iyi geceler :)
Canım seni bu tarafa ekşınladımo topikten sonra ben de birşeyler yapmak adına bu konuyu açtım yaptıklarımı burada yazıyorum anksiyete ve panik atakla mücadeleyle birlikte elimden gelenleri yapıyorum ve yazıyorum arkadaşlar da sağolsunlar eşlik ediyorlar istersen diğer topikte de sana eşlik edebilirim nasıl istersen

Kimler ne iş yapıyor kaç sayfa kitap okuyorsunuz günde içtiğiniz su yaaa litre bardak sayısı alayım bakim takdir teşekkür belgesi vericem ona göre çocuklar karne aldı biz almayak mı yani aşkolun yani

Kimler ne iş yapıyor kaç sayfa kitap okuyorsunuz günde içtiğiniz su yaaa litre bardak sayısı alayım bakim takdir teşekkür belgesi vericem ona göre çocuklar karne aldı biz almayak mı yani aşkolun yani
Hergün kitap okuyorum ama kaç sayfa okuduğumu saymadım hiç.
5 gündür günde 2 lt su içiyorum.

Yataklar toplandı, WC-lavabo yıkandı.
Kahvaltı edildi mutfak toplandı.
Ev süpürüldü,silindi.

Hergün kitap okuyorum ama kaç sayfa okuduğumu saymadım hiç.
5 gündür günde 2 lt su içiyorum.

Yataklar toplandı, WC-lavabo yıkandı.
Kahvaltı edildi mutfak toplandı.
Ev süpürüldü,silindi.
Ben de hedefi 20 25 sayfa tutmaya çalışıyorum ama dün 15 oldu az da olsa okumak sanırım en önemli olan su litresini bugün ben de tutuyorum daha 400 ml oldu

Ben de oturma odasını dipköşe süpürdüm sildim camını da sildim mutfak sandalyeleri demirleri ciflenip silindi salon mutfak salon yerler silindi şuan günlük X vitaminimi alıyorum

Sen de maşallah bugün öğlene kadar güzel iş yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…