- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.281
Benim erkek kardeşim var .eşine söz geciremiyorAcaba başkaları ile görüşüyorlar diye annene bulaşır diye de korkabilirler biz de eşimle annemlere pek gitmiyoruz bulaştırmaktan korkuyoruz ama senin dediğine göre damadın ailesi rahat rahat görüyor annen de görmek ister tabi torun çok başka diyorlar kayınvalidem kayınpederim çok özlediler kızımı götürdüm bugün sevdiler kaç aydır görmüyorlar istiyorlar sevmek ne diyim ki Allah korusun diyorum
Anladım erkek kardeşinin eşi yani gelin mi saydırdı tlfdaBenim erkek kardeşim var .eşine söz geciremiyor
Bizim burada bi komşu vardı öyle bir gelin aman aman aman adam susup duruyor sosyal medyada resimleri görsen gelin 32 diş meydanda gülüyor adamın doğru dürüst resimlerde güldüğünü görmedim erkek kardeşim var kız arkadaşı var evlencem onla diyor henüz ben tanışmadım ama umarım iyi biridir.Benim erkek kardeşim var .eşine söz geciremiyor
Çok iyi ya iyi aktivite..Bardaklardan kulemiz
Say bakalım kaç taneÇok iyi ya iyi aktivite..
Ama olmuyo ki bana saydıracan
Toplam 100 taneydi91 saydım uykum var
Evde bardagimi olsa ben de yaptiracaktim da bardak yok:)Bardaklardan kulemiz
Ben de aynı şekilde canım kitap okuyup kızımla aktivite yaptıysam bir de mutfak işleri tamsa o gün verimli geçti diyorumEvde bardagimi olsa ben de yaptiracaktim da bardak yok:)
Bu arada bugün;
-kitap okudum
-bulmaca çözdüm
-dizi izledim
-kizimla vakit geçirdim
-yapbozda birkac parca yerlestirdim (çok parçalı yapboz) :)
-kizimin oyuncak sepetinden oyuncak ayıkladık
Bi de genel orayı burayi topladım ortalığı.
İyi geçti sayılır.
Kitap okuyup kendime ve kızıma vakit ayirinca verimli gecirdim sayıyorum günü.
Şimdi kızlar burdan boşboş şikayet etmek yerine size birşeye davet etmek istiyorum. Yarın yapılacak listem( küçük hedefler)
- sabah kalktığımda iyi bir kahvaltı yapmak
- mutfak tezgahımı toparlamak
- saçımı taramak-krem sürmek-parfum sıkmak
-yarım saat mahallede tempolu yürümek
-bir arkadasımı telefonla aramak
-20 dakika meditasyon yapmak
-çamaşır yıkamak
-çamaşırları katlamak
-yemek yapmak
-
yarın aksam bu saatte bunlardan hangisini yaptım... ? Yaptıklarımın yanına tik atacağım... yapamadıklarıma üzülmeyeceğim bir sonraki gun onları yapmaya çalışacağım. Kendınıze kuçuk hedefler koyun... hadi bakalım sizin planlarınıza bekliyorum.
Canım seni bu tarafa ekşınladımPlanlarınızı bekliyorummm iyi geceler sabah kalktığınız gibi planları yazın... küçük hedefler koyun başta.. sonra bu saatte değerlendirme yaparız tekrar öptüm hepinizi iyi geceler :)
Hergün kitap okuyorum ama kaç sayfa okuduğumu saymadım hiç.Kimler ne iş yapıyor kaç sayfa kitap okuyorsunuz günde içtiğiniz suyaaa litre bardak sayısı alayım bakim takdir teşekkür belgesi vericem ona göre çocuklar karne aldı biz almayak mı yani aşkolun yani
Ben de hedefi 20 25 sayfa tutmaya çalışıyorum ama dün 15 oldu az da olsa okumak sanırım en önemli olan su litresini bugün ben de tutuyorum daha 400 ml olduHergün kitap okuyorum ama kaç sayfa okuduğumu saymadım hiç.
5 gündür günde 2 lt su içiyorum.
Yataklar toplandı, WC-lavabo yıkandı.
Kahvaltı edildi mutfak toplandı.
Ev süpürüldü,silindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?