• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Nedense koronadan çok etkilenmedim ben .Eşin kovit atlattı kizlar ama psikolojisi çok zor bebekler gibi kolladim.
Ben de esimle ikimiz kovid atlattik ama kaygı olustu, disari cikmaya korkar oldum, karantina bitti, 2 gün çöp atmaya inemedim, esime verdim.

Merhaba , ben de aranıza katilabilir miyim?

Günüm bugün verimliyse yarın bosvermis oluyor.
Düzenim olsun istiyorum.
Kitap her gün okumak istiyorum ama hiç okuyamıyorum.
Olmak istediğim ve olduğum arasında çok fark var.

Merhaba , ben de aranıza katilabilir miyim?

Günüm bugün verimliyse yarın bosvermis oluyor.
Düzenim olsun istiyorum.
Kitap her gün okumak istiyorum ama hiç okuyamıyorum.
Olmak istediğim ve olduğum arasında çok fark var.
Merhaba tabii ki katılabilirsin hoşgeldin:KK200:

flamenko flamenko neredesin canım merak ettim yazmıyorsun
Niloyacım çok yoğundum yazmaya fırsatım olmadı. Dün yeğenim geldi, kardeşim işe giderken bıraktı akşam da aldı. O da küçük daha 6 yaşında, bazen kızımla oynadılar bazen kavga ettiler partim çıktı akşama kadar. Akşam kızımı uyuyunca ben de uyumuşum. Bugün de mutfağı temizledim, evi süpürüp sildim kendimce baya iş yapmış oldum. Kızımı uyutunca telefonu elime alabildim🥰 2 günüm de verimli geçti bence😇

Niloyacım çok yoğundum yazmaya fırsatım olmadı. Dün yeğenim geldi, kardeşim işe giderken bıraktı akşam da aldı. O da küçük daha 6 yaşında, bazen kızımla oynadılar bazen kavga ettiler partim çıktı akşama kadar. Akşam kızımı uyuyunca ben de uyumuşum. Bugün de mutfağı temizledim, evi süpürüp sildim kendimce baya iş yapmış oldum. Kızımı uyutunca telefonu elime alabildim🥰 2 günüm de verimli geçti bence😇
Yazmayınca iyi misin diye merak ettim canım 🥰

Masumlar Apartmanı

Eklentiler

• IMG_20210126_224234.jpg
    IMG_20210126_224234.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 28
Back