- 23 Ocak 2016
- 33.126
- 49.568
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.961
Baklavaya üşenmeyen benim yaptığımı her türlü yaparDoğruları söylüyorum canım yalan değil aktivitelerinizi hayranlıkla izliyorumbenim toto yemiyor o kadarını yapmaya öyle bakıyorum işte
Offff olsaydı da yeseydikkk ikisini de çok severimTiramisu çekiyor canım Tirileçe çekiyor bugün de baş harfleri t ile başlayan tatlılar çekiyor ne hikmetseayyy ikisi de çok güzel kısır yapsam olur sanki çok kiloyu kötü etkilemez herhalde
Zaten chesecake i duyduktan sonra aklıma o tatlılar geldi ayy kahvaltıdan kalan yumurtayı yiyorum şuan buna şükürOffff olsaydı da yeseydikkk ikisini de çok severim
Neyse çayla limonlu cheesecakemi yiyem bende napam 2 dilim kaldı
Ellerine sağlık canım nasıl yaptın interneti kapattın dimi ben daha okumadım neyse cezadan yırttın çok fena değişik bir ceza verecektimCamları silmedim, yağmur yağdı. Silesim de yoktu zaten
WC-lavabo yıkadım.
Nevresim değiştirdim.
Çamaşır yıkandı.
Kurabiye yaptım
Kitap okudum.
Niloya senin yöntem güzelmiş. Uyguladım ve günüm daha verimli geçti
Cezan kurabiye yemek oluyomuşEllerine sağlık canım nasıl yaptın interneti kapattın dimi ben daha okumadım neyse cezadan yırttın çok fena değişik bir ceza verecektim
Sen öyle san okudun okudun cezayı yapman lazım okumucaksan şimdiden söyliyim yap bu soğukta da iyi gider heCezan kurabiye yemek oluyomuş
Burda bişiy yok daha bakalım.Siz de kar durumları nasıl bizim burada yerde 3 parmak oldu kar normalde buraya çok zor kar gelir Bursanın ova kısmında oturuyoruz biz pek kar tutmazdı resim atıcam ama yerim belli olacak iyice diye atamıyorum
Evet kapattım. Neymiş ceza merak ettimEllerine sağlık canım nasıl yaptın interneti kapattın dimi ben daha okumadım neyse cezadan yırttın çok fena değişik bir ceza verecektim
Okumayan yüzünü köpürte köpürte yıkayacakEvet kapattım. Neymiş ceza merak ettim
Ödül buOkumayan yüzünü köpürte köpürte yıkayacak
Bu soğuktaÖdül bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?