- 24 Şubat 2023
- 2.366
- 2.292
- 53
- 31
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
İnnşallah yaa olşturur tabi allah izin verirseAy hadi bakalım benim yumurta sönmüşönceki adetten kalmış meğersem regl olmadan 14 mm gelişmişti ama sağlıklı olması tabi 28gün gecikme üstüne. İnş yenisini oluşturur vücudum
Bu psikoloji bizi bitirecek gerçektenBelirti olsa bi dert olmasa bi dert bu işte de ha dimi. Olsa deriz psikolojik mi, olmasa deriz niye yokaslında belki bebişin var ama sana rahatlık vermek istiyor
Ahhh insallahhh başlasın bencede insan boş beklerken daha çok streslenuyirKalbim sulandıevet o zaman muhtemelen tedaviye başlayacak bu ay bi bitsin de bakalım inş gerek kalmaz bebişleniriz
Amin canimmDimi bende duyduum bunu ayy inşallah allahım nasip etsin ya isteyen her anne adaylarımıza
İlk defa tedaviye başladım ben bu ay direk femara ile klomen hiç kullanmadimKlomen kullandın mı peki canım daha once, femaraya ilk başlangıcın mı bu
Peki kaç yumurta olştu femara ileİlk defa tedaviye başladım ben bu ay direk femara ile klomen hiç kullanmadim
İnş canım propolis evde var iyi geliyorsa ben de içeyim 1 kaşıknyaİnnşallah yaa olşturur tabi allah izin verirsedua edelim bol bol isteyelim bide avakado tüketmek iyiymiş bnde tüketiyorum bal propolis başladim bide bakalım regli bekliyorum ayın 15i
Ay evet ya beklerken bile gergin insanAhhh insallahhh başlasın bencede insan boş beklerken daha çok streslenuyir
Belki yeterli boyuta ulaşır canımKızlar merhaba bende bu ay ilk defa femara kullandım döngüm normalde 29-30 günde bir oluyor adetin 11. Günü 13 mm 1 tane yumurtam vardı doktor yarın tekrardan kontrole çağırdı ama ovülasyon testi ilede takip ediyorum ben hala daha pik olmadı sanırım ilaç bende ters tepti geçen ay adetin 14. Günü 18mm yumurtam vardı ilaçsız kendiliğinden gelişen bu ay femara kullandım işler kesat
Hayır canım ilk defa bu ay tedavi görüyorum. Bugün kontrolde belli olacak bakalımBelki yeterli boyuta ulaşır canımgeçen aydan önce ekxtrq bir ilaç kullanmış mıydın acaba duphaston tarzı
Ayy bize de haber veeeerHayır canım ilk defa bu ay tedavi görüyorum. Bugün kontrolde belli olacak bakalım
Ya benim anlamadığım geçen ay ilaçsız 18mm yumurtam vardı bu ay ilaçla küçücük yumurtam var bu nasıl bir çelişkiAyy bize de haber veeeer
Ovulasyon testine çok güvenme bende ikinci çizgi bile çıkmıyordu ama 1tane yumurtam varmışKızlar merhaba bende bu ay ilk defa femara kullandım döngüm normalde 29-30 günde bir oluyor adetin 11. Günü 13 mm 1 tane yumurtam vardı doktor yarın tekrardan kontrole çağırdı ama ovülasyon testi ilede takip ediyorum ben hala daha pik olmadı sanırım ilaç bende ters tepti geçen ay adetin 14. Günü 18mm yumurtam vardı ilaçsız kendiliğinden gelişen bu ay femara kullandım işler kesat
1 tane 18 mm dedi doktorum belki daha küçük mm ler vardı ama söylemediPeki kaç yumurta olştu femara ile
Aaa ben geçen ay ovülasyon testiylede takip etmiştim yine 18 mm yumurtamda pik çıkmıştı senin kullandığın test hangi markaydı canım çok şaşırdımOvulasyon testine çok güvenme bende ikinci çizgi bile çıkmıyordu ama 1tane yumurtam varmış
Değil miYa benim anlamadığım geçen ay ilaçsız 18mm yumurtam vardı bu ay ilaçla küçücük yumurtam var bu nasıl bir çelişki
Öğleden sonra tekrar kontrolüm var canım o anın şokuyla bişey soramadım ama bugün baya soru soracağım kesinDeğil midoktor ne diyecek acaba bir şey dedi mi sordunuz mu
Birgebeningunlugu sayfasından almıştım belki ben yanlış yaptım bilmiyorum ama normalde her testte illaki silk çizgi çıkar lh değerinden dolayı bende o bile yoktuAaa ben geçen ay ovülasyon testiylede takip etmiştim yine 18 mm yumurtamda pik çıkmıştı senin kullandığın test hangi markaydı canım çok şaşırdım
O zaman o test bozukmuş canım şansına yaBirgebeningunlugu sayfasından almıştım belki ben yanlış yaptım bilmiyorum ama normalde her testte illaki silk çizgi çıkar lh değerinden dolayı bende o bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?